R.I.P. The King of pop

R.I.P. Michael Joseph Jackson =(



<3

UPPDATRERING!!!

Hej gott folk! nu har jag inte uppdaterat på JÄTTE länge.. och förlåt för detta. Nu kommer dessa bortförklaringar, men jag har faktiskt varit väldigt upptagen och har inte kännt att jag haft någon tid för min blogg. Kommer nog bli så att jag inte bloggar så jätte mycket, kommer nog blogga när det händer något lite mer extra än utöver och när jag helt enkelt känner för det ;D

Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag har jobbat ett par timmar och nu sitter jag här hemma i sängen efter en varm och härlig dusch.. ska kolla ifall det finns någon bra film som går på TV ikväll. Kan sitta uppe lite längre ikväll, börjar 15 imorgon och blir inte en så värst lång jobb dag heller.

Och nu blir det som jag kommer skriva nu vara tillägnat till Daniel och Emma för att ni var så gulliga att påminna mig om att jag faktiskt måste uppdatera min blogg. Hehe *ler*

Jaaa.. jag har tagit studenten och det var toppen! nog en av dom bästa dagarna på mycket länge och absolut något jag kommer ta med mig i livet och självklart komma ihåg. Dagen bestod väl mest av att jag och mina klasskamrater började vår champangefrukost vid 7 vid sickla strand för och sen vid 9 gå till skolan och bli fotograferade. Efter det skrev vi i varandras mössor för och sen äta vår lunch tillsammans. Och efter det sjöng vi "sjung om studenten" och sen spraaaaang vi ut ja och där förstår nog alla vad som hände, jag drack champange, fick grejer runt halsen, pussar och kramar för och sen spring in på toan och byta om till något bekvämare sen åkte vi flak ett par timmar i stan. Där jag inte blev fullast av de 3 som jag bjöd med mig.

Utan Nicole och Melanie blev mest fulla! men det är så det ska vara, eller hur systrar?? ;)
När vi åkt klart.. tog vi en bulle hem med en turre som körde den. Hahaha och Melanie var så söt när hon satt och diskuterade massa turk låtar med honom. Väl hemma fick jag presenter och vi åt mat och tårta.

hihihi finns inge mer och skriva om studenten direkt, så här får ni lite bilder istället.

PUSS PÅ ER ;)





RSS 2.0