De nya tofflorna!

Tänkte lägga upp en bild på tofflorna från topshop. Bilden är inte jätte bra eftersom det är en mobil bild men bättre än ingenting ;)

Helt kär i dom! Kostade egentligen 269:- men det var 100:- rabbat så betalade bara 169 =D mycket stolt hihi...



xoxo / Natalie


Underbara tofflor!

Har beställt dessa löjligt söta tofflor, jag vet "Hello Kitty" är lite barnsligt men fasiken vad mysiga och ha nu i vinter! har ju redan ett par jag tidigare beställt från H&M och de är super sköna. Önskar mig även ett par tofflor i julklapp som är från topshop! kolla..


Beställda från H&M 129kr


Dessa som jag redan har, helt UNDERBARA!


Och dessa som jag vill ha från topshop...




JAG ÄLSKAR SÅNNA HÄR TOFFLOR!

(Syster ser du detta och du vill ge mig en bra present i julklapp, finns dessa på topshop för 170kr)
hihihi ;)

Köpte dom själv idag på topshop, fast valde dom grå istället.. dom var lite snyggare ;D


...

What has become of my life?


Min nya buddha =)

Här kommer bilden jag lovade er.. min nya buddha. Inköpt på öob!

Såhär hänger buddhan ovanför min tv.. (inte världens bästa bild)


Och här är en närbild =)


I LOOOVE IT!


Parodi - mammas pojkar


Hahaha

Kolla det här videoklippet, jag asgarva (som vanligt) hahaha..


Vem vare som kasta?



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag älskar den här comhem reklamen med judit och judit, garvar lika mycket varje gång... "VEM VARE SOM KASTA?" =D


091125 - UPPDATERING!

Okej nu har jag tagit tummen ur röven och bestämt mig för att äntligen uppdatera min blogg vilket jag inte gjort på väldigt länge.. tror det var för ca 3 veckor sen innan jag åkte till Lanzarote hehe.

Så vad har jag haft för mig de här senaste 3 veckorna? hmm egentligen inget speciellt. Varit till arbetsförmedlingen och skrivit in mig vilket bokstavligen SÖG! jag blir tvungen att gå på två dumma möten som jag inte alls förstår mig på, jag ska typ gå dit för att de ska lära mig och söka jobb? EHH! de kan jag göra hemma.. jag har sökt jobb via ams.se i flera år och behöver ingen hjälp men men man måste tydligen visa att man är "engagerad" i att söka arbete så jag har väl inget större val.

Dock suger det ännu mer att jag inte får någon ekonomisk ersättning. Vilket jag själv tycker är jätte fel då jag faktiskt arbetat i 3 år som "extra" och betalat en jävla massa pengar till skatteverket. Så någon jävla ersättning borde man ju få.

Och idag ringde jag faktiskt till arbetsförmedlingen själv och frågade vad som gällde angående ersättning eftersom han på arbetsförmedlingen där jag bor sa "du får ingen ersättning alls om du inte arbetet totalt 80 timmar i månaden". Men ickesanicke stämmde detta, när jag ringde idag sa mannen i luren "efter att du varit inskriven i arbetsförmedlingen i 3 månader så får du en ersättning på 1050 kr i månaden, precis som ett studiebidrag".. JAHA tänkte jag, nu är jag väldigt förvirrad.

Inte bara för att jag fått två olika svar utan för att en vän till mig som jag pratade med senast igår får 2600 kr i månaden och tydligen är detta för att han ej arbetat mer än 8 timmar i månaden och är 18 år. Men eftersom jag arbetat mer än 15 timmar i månaden och är 19 år får jag inte lika mycket pengar eftersom jag redan tjänat pengar innan på egen hand.

Vad är det med Sverige och dess regler??? =O

Jaja.. nu ska jag inte älta detta!

Har väl inte gjort så himla mycket, umgåts med vänner för det mesta...

Och semestern på Lanzarote var UNDERBAR <3 jag vill bara tillbaka, det är så grått och kallt här hemma och där var det så varmt och människorna var absolut underbara och godhjärtade. Om ni ej varit där tidigare rekommenderar jag att ni åker dit.

Ja har väl inget mer och skriva om just nu.. eller jo jag vill tacka Fatti, Bumbum och min syster för glada "överraskningen" igår. Jag fick ett MMS från bumbum på 3 fina buddha masker som de hade lagt undan till mig och jag fick gå ner till öob och välja vilken jag ville ha och den jag valde är GRYMT JÄVLA fin!

Jag som älskar buddha hihihi.. min pappa igår när jag kom hem "är du någon jävla buddist"

Hahaha jag började asgarva, NEJ det är jag inte men jag kan inte hjälpa att jag älskar buddha ansikten, buddha statyer osv.

Så idag sätts den upp på väggen.. dividerar på om jag vill ha den ovanför tvn eller brevid fönstret? hmm.. vi får se vart den hamnar. Jag lägger in bild lite senare.

xoxo


Åker imorgon!

Hej bloggen! jovisst, imorgon bär det av till Lanzarote.. jag och min syster blir borta i 8 dagar. Alldeles lagom tycker jag.. ska faktsikt bli skönt! lite jobbigt bara att jag känner mig konstig i magen och har lite ont i huvudet idag men det är säkert bara never som gör det =) inte ska jag bli sjuk inte! peppar peppar, slå i trä. Hahaha...

Har i princip packat klart allt nu... det sista slänger jag in i resväskan imorgon innan vi åker till Arlanda! nu ska jag bara vila ett tag sen hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Blir och lägga sig tidigt ikväll och försöka sova lite, vi åker ju härifrån vid 4 dvs om ca 14 timmar.

Nej nu ska jag vila en halvtimma, hoppa in i ducshen, käka och sen träffa Favoriten!

Bloggar igen när jag kommer hem från lanzarote.. ha det underbart i kalla Sverige =D

För här kommer jag vara....









Bli avundsjuk! hehehe

xoxo


RSS 2.0