Hello everyone!

Hello i'm actually gonna write in english this time just because im in England.. at the moment i'm sat in the livingroom at my sisters house in Stocksbridge, Sheffield! it's a really nice area and were staying here for they day until tomorrow. Just had our tea, hamburgers direct from the butchers REALLY nice and fresh!

Been eating really nice food these couple of days, had fish and chips yesterday =)

Now we are waiting to go out shopping haha
Just wanted to write a bit to say hello..

Especially to favoriten, I miss you loads and loads..
See you soon <3


Best regards / Nats xxx


Åker imorgon!

Japp imorgon åker jag till england och är borta i 10 dagar och kommer inte blogga medan jag är borta! men jag kommer hem den 6e januari och då kommer jag börja blogga igen =)

Kika gärna in på bloggen iallafall om de skulle vara så att jag kanske skriver ett inlägg..

ses om ett tag, PUSS på er alla som läser min blogg


Hej dååååå

Snart är det julafton..

Om 2 dagar är det julafton, kan inte riktigt fatta det.. den här veckan har gått så himla fort eller ja hela helgen också faktiskt. Det känns som att min morbror och hans fru bara har varit här i någon dag eller två men dom har faktiskt varit här sen förra tisdagen det är liksom en vecka och det känns verkligen inte som det.

Kommer kännas skumt imorgon då min mamma, pappa och morbror + hans fru åker till England. Jag och nikkan får fira julafton helt ensamma, första gången vi gör det! men jag antar att det inte gör någonting.. vi jobbar ju iallfall. Förhoppningsvis kanske dom låter oss gå hem lite tidigare om det är lite kunder.

Idag ska jag jobba mellan 15-21 sen imorgon är jag ledig och behöver gå upp till vällingby och köpa lite små saker som jag behöver och börja packa också för kommer inte ha tid och göra det på julafton eller juldagen sen där på fredagen åker jag ju..

Hahaha jag känner mig som en lite barnunge.. varje gång jag går förbi julgranen och ser alla klappar vill jag bara öppna dom, är så ivrig och vill se vad dom är inuti ;P

Nä nu ska jag börja göra mig lite iordning ^^ och sen vara social innan jag drar till jobbet.

Skriver imorgon bloggen, puss <3


Godmorgon!!!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag kilar iväg till jobbet. Idag är nog min värsta dag på jobbet.. 13-22:15 =O hatar sånna jävla pass *usch* det måste vara mycket folk idag så att det går fort, orkar liksom inte bara stå och vara rastlös för att det inte finns något att göra.. men fram till 19 lär det ju vara mycket kunder!

Skrev aldrig vad jag gjorde i fredags.. först var jag hemma under dagen med min morbror och hans fru, gick en sväng uppe i vällingby kom hem och satt och kollade på TV ett bra tag och somnade en stund.. vi alla var jätte trötta för vi hade gått och lagt oss sent och gått upp tidigt. Sen på kvällen hade jag inga planer på att gå ut utan min plan var att stanna hemma och äta middag med alla.

Men sen så pratade jag lite med favoriten och bestämde mig för att följa med ut och äta middag, blev buffé på Shanghai, åt inte speciellt mycket men men =)

Sen eftersom klockan inte var så mycket gick vi vidare till Nivå22.. men var fööör mycket folk där så vi gick därifrån och kvällen slutade bara med att vi alla åkte hem! Jag och favoriten åkte hem till mig och kom hem och drack vin och sjöng karaoke med min familj haha det var kul..

Och i lördags jobbade jag bara hela dan och nu blir det samma sak idag.

Nu måste jag kila, det är kö till duschen.. vi hörs ikväll kanske om jag orkar skriva ett inlägg när jag kommer hem.

Puss & Kram


BÄST =)

Har hittat min nya sminkös: FAVORITEN! riktigt bra ju ;)



TACK FÖR ATT DU SMINKA MIG IDAG <3


Bara 7 dagar kvar nu ju..

Om 7 dagar åker jag till England och är borta i 10 hela dagar.. ska bli ganska intressant och flyga den här gången eftersom vi flyger Stockholm-Amsterdam-Manchester, alltså måste vi mellan landa vilket jag och min syster aldrig har gjort när vi åkt dit förut ^^ ååh jag längtar så mycket, speciellt till shoppingen hahaha!

Pratade lite med min morbror imorse och han säger att det är kallare i England än vad det är här, så jag måste nog ta med mig min varma jacka, vilket jag inte hade förväntat =O

Hoppas jag hittar någon snygg jacka där borta ;P

Nä nu ska jag ta en snabb dusch och bege mig upp mot centrum med min morbror och hans fru och handla lite saker som mamma hade lämnat en lista på...

Over & Out


Gypsy Kings



Länge sen jag hörde den här låten, åh vilka minnen jag har med den här <3

LYSSNA, I LOVE IT!

Suuuck!

Jag är inte alls på humör för att jobba ikväll.. känner bara inte alls någon lust för det och de suger =/
visserligen jobbar jag bara 17-21 men det är kassa hela jävla kvällen och det är de värsta jag vet, speciellt när man är van att stå i kundtjänst och iallafall kan prata med dom runtom en som man jobbar med.

Jag vill ju vara hemma och spendera tid med min släkt från England och familj..
men men jag får hålla tummarna för att de går fort på jobbet så jag kan komma snabbt hem!

Har ju ändå hunnit och göra mycket idag.. vaknade 9 imorse och åkte in till stan med min mamma, min morbror och hans fru och gick runt lite i gamla stan och kollade runt lite grann, det var riktigt skönt och komma ut lite.. dock regnade det som var mindre mysigt...

Nä nu ska jag sitta och vila en halv timma sen bege mig till UNDERBARA jobbet hmm.. haha.


GOOD BYE!

Släkt från England!

Har glömt att skriva att min morbror och hans fru från England kommer hit idag.. dom kom för några timmar sen! Trevligt med lite omväxling sådär, det blir så annorlunda när vår släkt från England kommer hit.. dom pratar så mycket och så högt haha riktigt skoj!

Åker ju till England om 10 dagar idag.. guuud så jag ser fram emot det! speciellt shoppingen som jag ska göra på underbara Primark som alla bloggare skriver om =)

Nu sitter vi alla bara och väntar på att middagen ska bli klar, blir fish and chips (engelsk tradition) ^^

See ya later mate ;)


En dag på stan..

Idag blev de en sväng in till stan för att köpa lite smått och gott innan jag åker iväg till England.
Blev mycket mer än vad jag hade förväntat mig och köpte inte det jag egentligen letade efter eftersom jag aldrig hittat något.. känns som att allt är så torrt nuförtiden, man hittar aldrig det man vill ha! iallafall inte när man har pengar.

Ikväll är det prison break som jag alltid följer på måndagar så om cirka 5 minuter ska jag se på det..

Men innan jag gör det vill jag bara lägga upp en bild på vad jag har köpt idag hihi ^^




Leggings, svarta 69:50:- från H&M
2-pack svarta strumpbyxor 149:- från H&M
Hårnålar, svarta 19:50:- från H&M
Pennvässare 9:50:- från H&M
Eyeliner 130:-  från Makeup store
Guld jacka 299:- från Ginatricot
Stövlar 299:- från Citiskor
Läder skosula 69:- från Dinsko.

GODNATT BLOGGEN


Ännu ett tips!

Om du bloggar och vill ha färgade linser helt gratis, gå in på www.fargadelinser.com
Tryck på bloggare längst upp till höger och följ instruktionerna.


Gratismakeup

TIPS!



 
Sidan där du får gratisMakeup, Gratis Presentkort genom att göra massor med saker, besök olika sidor, kampanjer och erbjudanden skaffa dig nya vänner eller bara chatta med folk ifrån hela sverige i vårt nya forum, du kan även ladda upp bilder till ditt galleri och skriva en presentation om dig själv.

Du blir dessutom automatiskt med i våra tävlingar där man kan vinna olika fina priser (så som i-pod, tv, dator, m.m) utan större ansträngning och naturligtvis helt gratis.
Det kostar ingenting att bli medlem tvärtom vi ger dig en välkomstpresent, nämligen 50 poäng, helt gratis. Så nu har du inte så mycket kvar till ditt första presentkort. Samla ihop 400 poäng och få ditt första Presentkort!.


Gå in på den här länken och bli medlem du också: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=166215

Jag har provat och har redan samlat massor av poäng ;)

Lussebullar!

Idag har jag bakat lussebullar med mamma.. fy vad svårt jag tyckte det var haha, inte van att baka bullar direkt men det var riktigt kul och dom blev jätte fina! eller ja iallfall innan dom åkte in i ugnen nu vet jag inte hur dom ser ut..

Gick precis och tog två foton, mums så goda dom ser ut de är nästan så att man vill slänga sig över dom och äta en redan nu =)

Mamma fyllde ju år igår, men vi ska fira henne lite idag med god middag och bullarna till efterrätt, hon öppnade sina kort och presenter igår nämligen.

Usch idag är det så mörkt ute och regnar också! det suger.. blir så dystert när man bara sitter hemma då!

Nää idag har jag inte så mycket att säga.. bilderna får säga sitt *tihi*

PUSS




Grattis på födelsedagen mamma!


I LOVE YOU SO MUCH, HOPE YOU HAVE A
WONDERFUL BIRTHDAY <3

Pappa har köpt xbox 360

Jippi!



Nu lär favoriten bli glad.. visst? =D


Lyckad dag!

Var precis uppe och hämtade mitt paket, väskan överträffad verkligen mina förväntningar! den var helt perfekt, exakt en sån väska jag velat ha jätte länge men bara inte vetat vart alla köpt en sån men nu har jag en så behöver inte leta mer haha..

Sen när jag hade varit och hämtat paketet gick jag och köpte blommor som pappsen ska jag till mammsen imorgon då hon fyller år. Och efter det blev det en sväng till Mischief för och köpa örhängen till mamma som jag vet att hon vill ha! så hoppas att hon blir glad imorgon för alla presenter hon får.

Vidare till ginatricot spanade jag in ett jätte snyggt linne, men köpte det inte pga att jag är PANK!!!
men när jag får pengar ska jag köpa de, om de finns kvar.

Och nu ligger jag i sängen och bloggar lite, ska logga in på tradera och skirva en kommentar om väskan bara så att säljaren vet att jag blev mycket nöjd =)

Over and out see you tonight......

                

Väskan =)                        Linnet från ginatricot.

Väntar ivrigt på posten ^^

Jag sitter bara och väntar på posten, det är nämligen så att jag ska hämta ut mitt kära paket på coop. Väskan som jag la bud på, på tradera ska komma hem i brevlådan idag så jag kan hämta ut den, nu hoppas jag bara att den kommer innan 14:00 då jag tänkte kila upp till vällingby med mammsen.

Wohooo! vänta nu kom det något i brevlådan..

YES YES YES, mitt paket har kommit =D
nu måste jag bara hämta ut det.. hoppas bara väskan är lika bra som på bilderna, annars blir jag besviken.

Jag laddar upp bilder på väskan sen när jag har öppnat paketet, ååh känns nästan som julafton!


HEJ SVEJS


10 december 2008

Mi corazon pega por ti. Siempre voy a amarte. Y no hay nada como tu. 

 



Blev helt jävla rörd av videon..



Hero Dog Tries to Help Mortally Wounded Dog - Chile


Äntligen har jag fått de jag väntat på =D

Jajamen.. idag kom min baby hem från Helsingborg efter att ha varit där i nästa två hela veckor.. åhh min baby är så söt! hehe väldigt glad att min baby har kommit hem till sin ägare igen. Nu undrar ni säkert vem min baby är eller snarare vad min baby är, jooo såklart det är min underbara nya mobil =)

Hahaha där skrämde jag er allt, nej men det var så att min snälla pappa köpte en ny mobil till mig för ungefär 1 månad sen, men när jag fick den och hade fixat den och överfört allt från min gamla mobil insåg jag att kameran på mobilen var helt paj *suck* tänkte jag och den fick skickas iväg till malmö för reperation och jag var överlycklig när jag fick hem den igen.. så när jag öppnade förpackningen visade det sig att kameran FORTFARANDE var helt paj och jag var helt förkrossad, så mobilen fick skickas ner till malmö igen och när jag väl fick hem den igen påstod de att det inte var något fel på mobilen och efter många om och men så skickades den till nokia och nu idag fick jag en helt NY mobil! jippi och kameran på mobilen fungerar äntligen som den ska.. så nu har jag något att sitta och pyssla med ikväll.

Åhhh.. juste glömde bort att Jonas hjälpte mig sist med att överföra allt på mobilen, så får fråga honom snällt igen om han kan hjälpa mig någon dag i veckan!

Och för att inte prata om "tur" så var jag en sväng uppe i vällingby med mamma och nicole.. jag har länge haft span på en kjol som jag verkligen ville ha men den har aldrig funnits i min storlek då dom på gina tricot har sagt : "den är tyvärr helt slutsåld, så vi har bara de som hänger ute i butiken". Så jag tänkte äsch, men jag kollar ifall att den har råkat komma in i min storlek och helt plötsligt efter att ha kollat igenom typ ALLA kjolar hittar jag en i min storlek och jag blev överlycklig.. så såklart köpte jag denna underbara coola kjol ^^

Sen har jag varit med favoriten idag också, eller ja favoriten sov för det mesta men det var kul ändå hihi.

Nu ska jag ta och kolla på unga mödrar!!!


              
Min underbara mobil <3                Kjol 149:- från ginatricot


Gotenmörgen hihi



Vaknade för en timma sen.. ska snart kila iväg till jobbet och jobba 13-21 och jag är trött som vanligt! provade på att bara sova 8 timmar inatt eftersom jag fick höra igår på jobbet att jag kanske har huvudvärk hela tiden för att jag sover för mycket, men jag känner ingen skillnad direkt.. har forfarande lite huvudvärk =/

Just nu kollar jag på nyheterna, ska väl börja göra mig iordning så att jag är klar tills halv ett då jag ska gå hemifrån.

Jag hoppas det går fortare på jobbet idag än vad det gjorde igår, sen ikväll ser jag fram emot sanningensögonblick haha jag kollar alltid på det programmet..

Aja önska mig lycka till på jobbet idag och håll tummarna för att de inte ska komma in så arga och otrevliga kunder =)


Chaooo bella

Yeeeah!

Suck och stön vilken jobbig kväll det har varit på jobbet.. har nästan varit för segt idag, tiden har gått så sakta men nu är jag äntligen hemma! satt precis inne och kollade om jag vann auktionen på tradera eller inte, jag vann väska nummer två som jag la in en bild på i något tidigare inlägg.. jag blev sååå glad, vann den för 16 kr *JIPPI* hoppas den kommer fort till mig hehehe ^^

Pratade nyss lite med favoriten, tråkigt att vi inte har kunnat ses i helgen! men blir roligare och ses då nästan gång vi väl gör det ;P nu är jag så trött så jag ska lägga mig och kolla på tv tills jag somnar och dricka lite julmust.

Puss och godnatt på er allesammans <3

Goodnight



Sleep tight <3

Idolkväll med syster..

Ja idag blev inte riktigt min dag som planerat.. skulle ha varit med favoriten men då jag fick reda på att favoriten inte mådde så bra fick jag ändra mina planer och då blev det att umgås med min syster! vi har väl inte gjort så mycket hittills, började dagen med en sväng uppe i vällingby.. hittade inte så mycket förutom ett par örhängen =)

När vi kom hem satt vi lite på datorn och kollade roliga videos, en som verkligen fick min syster att as garva hahaha.. sen blev det lite tv, life of ryan som jag gillar även fast många tycker att jag kollar på skit serier!

Eftersom mamma och pappa har en utekväll med deras vänner och vi själva hemma bestämde vi oss för att baka chokladbollar och laga mat tillsammans.. så nu har vi precis ätit middag (korvstroganoff med ris) RIKTIGT GOTT.. och just nu vilar vi bara lite och kollar på tv för att smälta maten i magen.

Senare ikväll blir det att kolla på idol och äta våra förhoppningsvis goda chokladbollar ^^

Nu ska jag gör annat.. här kommer lite bilder ;)


Korvstroganoffen, den var JÄTTE god!!!



 
 Chokladbollarna som vi gjorde tillsammans, dock har 
min syster gjort den i mitten som är mest brun och
jag kunde inte sluta skratta åt den, haha men den
  är söt, hoppas  bara dom är lika goda som de ser ut =)



OVER AND OUUUT <3

Fredag 5/12

Satt och kollade runt lite på youtube och hittade detta sjuka videoklipp?!?
om det ändå vore såhär enkelt att bli brun, vad tror ni? är videon ett påhitt eller funkar det på riktigt?!?




hahahahahaha

Jaaaaa



Du vet själv vem du är och vad jag menar med bilden.

KÄNN DIG TRÄFFAD


- Giraffen.. HAHAHA

Ellen DeGeneres

Ni måste bara kolla in den här videon!
Ungen är bara 7 år och kolla hur duktig han är på att dansa..



LAAATER!

Härmapa!

(x) snott den här listan från någon
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) varit full

(x) hånglat med någon av samma kön
(x) legat med någon av samma kön
(x) haft sex med någon av motsatt kön
(x) varit kär
(x) tagit en snus
(x) blivit dumpad


( ) dumpat någon
( ) vart/är förlovad
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad

(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt

(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i USA
( ) varit i mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar

( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande

(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
( ) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd

(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad

( ) blivit rånad

(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) kört mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) kysst en groda
(x) haft pengar kvar i slutet av månaden

( ) ätit ett helt glasspaket på en natt

( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) fått dig själv att spy
(x) fått ig i ett ämne
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) ljugit för en lärare
( ) varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

(x) varit vilse

( ) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt

(x) gjort något med mig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) dansat i regn

(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund-/kattmat
(x) hatat föräldrarna någongång
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne

( ) kysst en spegel

(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) ätit rå ost
( ) haft sex på ett bord
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak

( ) skrikit så att jag inte fått luft

(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) haft sex mer än 4 timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) sett ett brinnande hus
( ) har vart vaken i en vecka
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

( ) har kört över 200km/h
( ) åkt ambulans

( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) sovit på sjukhus
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken (ande väsen)
( ) har rökt hasch
(x) har rökt mariujana


( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) tänkt på djurs liv
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) känt sig som lyckligast i världen
(x) sovit naken
(x) svimmat

(x) gråtit på tunnelbanan
(x) haft sex på offentlig plats
(x) snattat
(x) tältat
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) haft sex med någon av dina vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter

( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
( ) spytt på någon jag ogillat

( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(x) varit svartsjuk

(x) hatat någon så mycket att du höll på att sprängas

ÄRLIG SOM FAN


Tradera dilemma!

Jag skulle behöva lite hjälp.. jag skulle vilja att ni hjälpte mig med en liten sak. Det är nämligen så att jag har ett litet dilemma, eller ja svårt och bestämma mig vilken väska jag vill lägga bud på hos tradera. Snälla skriv en kommentar och säg vilken ni tycker jag ska välja, INNAN 6 december =D






hihihi ^^

Generation storstädning haha

Ja men precis, idag har jag städat HELA dagen! började med att damma runt överallt i mitt rum, dammsög, putsade speglar, bytte sängkläder, torkade golven, dessutom städade jag min garderob.. hade nämligen bara kastat in en massa kläder så jag hängde upp allt igen och hängde upp mina nya kläder som jag köpt. Och när allt det var klart satte jag in lite julpynt i mitt rum för att få lite jul känsla.. längtar SÅÅÅ mycket till julen, även fast den kommer bli rätt boring i år eftersom det bara är jag och syster hemma och DESSUTOM jobbar på julafton.

Det tog ungefär 3 timmar och städa allt.. och nu sitter jag bara och tar det lugnt, kollar på Laguna Beach och sitter vid datorn!

Jag tänkte lägga upp lite bilder så ni får se lite nya saker jag har i mitt rum hehe.

Här har ni dom...





OVER AND OUT!

Dag ute med syster <3

Idag har jag haft en dag ute med min syster, vi åkte till kista för att shoppa lite.. köpte en tunika, strumpor, ett par örhängen, en foundation och två stycken juliga ljus som jag hade tänkt dekorera mitt rum med sen när jag byter till nya sängkläder som jag hade tänkt ha till julen =)

Vi passade på och kolla lite i vällingby när vi kom från kista men vi hittade typ ingenting.. så vi bestämde oss för att gå hem till tina en stund och umgås lite, jag och nikkan passade väl mest elias medan tina lagade mat.. hehe var faktiskt jätte kul, tycker det är kul och se att elias har börjat gå själv och han är så gullig när han skrattar!

Nu sitter jag bara och väntar på prison break och sen ska jag ta och sova för jag är så himla trött.. blev alldeles för sent igår natt, somnade klockan 3.

Men ska chatta lite på msn innan prison break, så nu kilar jag..

See you soon

RSS 2.0