Imorgon beger jag mig hem till Svealand!

Heeej bloggen! tankte skriva ett snabbt litet inlagg for har massor och gora infor imorgon. Imorgon aker jag och min mamma hem fran England hem till Sverige igen.. kanns bade trakigt och skont. Trakigt och lamna all familj har men skont och komma hem till sin vanliga vardag och traffa vannerna.

Idag har det inte hant sa mycket.. varit ute och shoppat det sista och handlat hem lite "mat" saker. och varit och besokt min mormors grav, kandes ganska trist och vara dar. Men ville jatte garna ga och "halsa" pa... saknar henne otroligt mycket. Jag och mamma kopte varsin blomma och satte brevid hennes grav.

Just nu har vi typ precis kommit hem och kanner mig lite stressad, maste packa min resvaska och mitt handbaggage och jag ar EXTREMT nervos infor imorgon for jag tror jag kommer ha overvikt. Sa har fatt kopa tva handbaggage vaskor som jag ska ha imorgon. Det loser nog sig.. sen maste jag ladda mobilen och min mp3, stryka kladerna jag ska ha pa mig imorgon och en massa mer...

Jag har suttit och funderat.. hahaha tror jag satter pa mig dubbla strumpor, leggings och ett par mjukisar ovanfor dem, ett linne, en kofta och en tjock troja ovanfor den. Da far jag bort lite vikt fran resvaskan =P

Vad tycks????

Naaee.. det var allt for nu. Jag bloggar igen nar jag ar hemma i Sverige.
See you all soon

Bye Bye England, Hello Sweden..


24 Januari

Tjoho! tankte blogga lite om gardagen.. namnde ju i tidigare inlagget att jag skulle till min mosters 60 ars fest och var dar igar. Hade grymt trevligt maste jag saga, alla var jatte forvanade att se oss och traffade slaktingar jag inte sett pa valdigt lange!

Blev for full dock! val hemma var vi iallfall skit hungriga sa vi bestallde hem en pizza och delade pa, skit gott sen gick vi och la oss.

Nar jag vaknade imorse madde jag inte alls bra.. tror det var pga vodkan jag shotade igar med min systers man och alla "pints" jag drack =P alla bjod ju mig, speciellt mina kusiner sa var ju tvungen och dricka hehe ;)

Sen imorse markte jag en sak ocksa.. tydligen sa hade jag stallt mina nya skor (stovlar) pa min systers frys? och nar jag kollade pa dom sag jag att de var TRASIGA och jag ba wtf seriost, jag hade pa mig dom i max 3 timmar igar kvall och jag satt typ nastan bara ner sa hur fan kunde dom ha gatt sonder. Fett ledsen blev jag iallfall eftersom jag letat runt hela javla meadowhall efter ett par skor.

Sa min syster fick skjutsa mig dit imorse och lamna tillbaka dom sa fick kopa ett par andra billiga skor fran primark medan.. vill hitta ett par nya innan jag aker hem for dom stovlarna jag akte hit i har totalt gatt sonder av nagon konstig anledning =(

Jaa.. min syster var har idag med henne kille och deras barn ett par timmar och aven min morbror med hans son, sa HIMLA sot liten kille. Och till skillnad fran sist jag traffade honom sa pratade han massor den har gangen.

Imorgon ska vi upp till min syster som var har idag och halsade pa och sova kvar en natt, sen ska jag och min mamma traffa min moster i stan pa tisdag och shoppa =D och efter det blir det hem till min morbror pa middag. Han har lovat mig en speciell mat sa nu langtar jag!

Mmm.. men det var nog allt for nu. Bloggar igen pa tisdag eller onsdag for nu kommer vi ha fullt upp.

Puss och Kram


varit och stor shoppat idag!

Heeeeeeej allihopa!

Hoppas allt ar bra med er, med mig ar det bara bra. Har valdigt ont i benen bara..
Varit och shoppat idag men min systers dotter i ett stort shopping center.. FYFAN vad mycket folk det var dar usch.

Vi akte iallafall sa att vi var dar nar dom oppnade vid 10 tiden och kom hem for circa 20 min sen. Jag inhandlade iallfall tva par skor, ett par leggings, lite underklader, en klanning och nagra andra hemliga grejer ;)
Hade inte med mig sa mycket pengar, men ska in till stan med min mamma pa mandag och shoppa mer da. Hittat massor snyggt jag vill ha =)

Dessutom ville vi inte ga runt mycket mer an vad vi gjorde i Meadowhall (shopping centret) for det var for mycket folk och for langa koer som man inte pallade sta och vanta i.

till lunch at vi 2 sausagerolls och ribena.. Mmm vad GOTT =D

Ikvall blir det utgang.. min moster fyller 60 och ska ha en stor fest. Ska bli kul och traffa alla verkligen, hon vet inte att vi ar har namligen sa det blir en surprise hihi.

Men jag kommer ladda upp massor av bilder nar jag kommer hem till Sverige for har ej med mig sladden till kameran har..

Bloggar sakert imorgon och berattar om allt da!

Maste borja fixa mig nu innan vi ska ata. Vi ar namligen 6 pers som ska ta ett bad innan vi beger oss ut.
Ska mala naglarna nu... vi hors imorgon.

Puss fran mig!

SAKNAR MINA ALSKADE <3


HAHAHAHA

Heeej bloggishen!
Tankte lagga upp ett karleks rim som min systers man precis larde mig som jag borjade ASG at.

Sahar gar den...

Roses are red
Viloets are blue
Can I put my
Willy in you

hahaha sa javla klockren!

Sa ni killar som har flickvanner eller gillar nagon tjej, skriv det i ert "Alla hjartans dag" kort den 14e februari =)

Puss pa er

/ The best NATTA ever


I England =)

Heeej bloggen! nu ar jag antligen i England och jag skrev ju att jag kanske skulle skriva ett blogg inlagg.. sa har kommer antligen ett.

Kan val borja och skriva om forsta dagen.. jag och min mamma akte fran Arlanda med halv 5 planet och kom fram till Manchester airport runt 6 tiden engelsk tid, sa flygresan tog ca 2 timmar och 10 min vilket gick jatte fort. Och det var ingen turbulens eller nagonting sa det var skont som fan maste jag saga hehe. Det anda jobbiga var att vi fick vanta uppe i luften i Manchester for vi var tvungna och vanta in varan "plats" for och landa.

Val framme iallafall kom mitt och mammas baggage forst ut sa vi var val ute efter ca 5 min =P himla skont maste jag saga.. tror aldrig det har hant mig forut.

Sen fick vi skjuts av min morbror och hans fru hem till min syster, hennes man och deras barn.

Nar vi kom till Sheffield satte vi oss hos min syster, tog en kopp kaffe och bytte i princip om pa en gang sen gick vi och la oss. Dagen efter gjorde vi inte sa mycket.. bade jag och min mamma kande lite "jetlag" trots dom fa timmarna.. men vi hade knappt atit eller druckit eller sovit natten innan heller for den delen sa det var nog darfor.

Igar kvall akte vi och handlade lite mat.. unnade mig en "twirl" (choklad som ar FETT god) hihi och blev en tidig kvall igar for mig igen, ville lagga mig eftersom vi skulle upp tidigt idag till stan for och shoppa lite.

Men nar jag val lagt mig kunde jag inte sluta och ligga och skamta med barnen... dom ar sa HIMLA sota! inte ofta jag traffar dom sa passar pa och vara en rolig moster. Den jag faktiskt ar varje dag hemma nastan som dom ej far se.

Sa ja... imorse akte jag, min syster och mamma in till stan och kollade runt lite. Dom shoppade faktiskt ratt mycket eller ja en hel del. Sjalv kopte jag bara tva paket strumpor och 2 tofflor. Ska in till meadowhall (ett fet javla shopping center) med min syster dotter pa lordag och kommer shoppa massor da hehe.. finns ganska sa snygga klader och sant har. Hittade ett par ur snygga pumps pa primark som jag kanske inhandlar mig pa lordag.

Ja... det var nog allt som hant under dessa 1 1/2 dag vi varit har.

Kommer nog blogga nagon mer dag.. antagligen pa sondag sa kika forbi da hehe om ni vill.

Nu ska jag ga ner och vara social mot mamma och syster =)

Forresten.. idag at jag varldens godaste lunch som jag egentligen inte borde ha atit men ville unna mig sjalv. Namligen en bagel med smak av kanel och russin med en choklad milkshake den absolut godaste ocksa. Suktade??? hahaha



Over and Out


Imorgon bär det av! Hejdå Svealand..

Heeej bloggen och läsare!
Hoppas det rullar på =) själv går det lite segt just nu.. försöker packa klart inför England imorgon men det går inge bra. Vet inte vad jag ska packa eller hur mycket jag ska ta med mig. Vill helst inte ha med mig så mycket eftersom jag vill shoppa där =/ jobbigt det här..

Har väl iallafall ändå packat halva resväskan men kommer packa ner det sista ikväll innan jag går och lägger mig för måste snart hoppa in i duschen också för och sen gå upp till centrum och träffa vännerna på en fika och pratstund. Vill träffa dom innan jag åker iväg och blir borta i 10 dagar så det ska bli kul =)

Alltså jag måste bara säga det här.. FYFAN VAD JAG HAR MENSVÄÄÄRK ='( bara hugger i magen hoppas de lägger sig tills imorgon, för har ingen lust och ha så ont i magen på planet. Får proppa mig själv med Ipren tror jag.. haha från ingenstans men jag var tvungen. *Känn medlidande* ;D

Nääee.. mer hinner jag inte skriva och kommer inte blogga något imorgon heller innan jag åker, för har tyvärr ingen tid över för det. Ni får ha det så bra här hemma i "snöland" hehe medan jag är i "regnland" och njuuuter! vi hörs när jag kommer hem igen. Kanske t.o.m. bloggar från England så håll utkik.

Pussar och Kramar till er underbara som jag älskar <3

-------->(Tu y yo para siempre mi vida)<--------



Over and Out...


17/1-10

2½ dagar kvar sen bär det av till England :D

Kommer sakna sällskapet av mina fina och underbara vänner från norrort + DIG såklart!

hehe


16/1-10

Yo Fakkahs!!!

Hoppas ni har haft några lika underbara dagar som jag.. just nu känns det fan som jag är världens lyckligaste person. Har återfunnit underbara människor i mitt liv och det kan fan inte bli bättre. Tack för att ni finns tjejer <3 (ni vet vilka ni två är)..

Har spenderat senaste dagarna med mina vänner och haft skit skoj och mysigt! blev en lugn kväll hemma hos favoriten i fredags med lite snack, middag och TV och i lördags åkte vi hem till tjejerna och åt Taco middag, spelade kort och kollade på den brittiska filmen "Lock stock and two smoking barrels". Om ni inte sett den men gillar engelska filmer så se den ;)



Självklart blev det en oerhört lång kväll så vi vaknade runt 15 tiden och då käkade vi lite frulle, satt vid datorn och sen spelade vi lite kort innan jag skulle bege mig hem, tjejerna till stallet och favoriten till en kompis.

Nu när jag väl kom hem, åt jag middag.. blev hemma gjord hamburgare med sallad sen satte jag på två tvättmaskiner med kläder som behövdes tvättas och tog sen en lång dusch och ja, nu sitter jag här :D

Ska ta och försöka sova innan kl 2 :P iallafall (vänt på dygnet), ska nämligen upp tidigt imorgon och bli klippt av mamma sen kila upp till centrum och byta storlek på en BH jag nyligen köpt som jag tog fel på...! *Suck*

Så ja, det var allt jag hade och skriva idag. Hörs tomorrows :)

BYE


...

UUUUUSSCHHH PÅ VISSA MÄNNISKOR!!!


Nu börjar nedräkningen, 7 dagar kvar...

Hallu! har inte bloggat på ett par dagar nu så idag är det dags :P

Sov borta hela helgen och hade det jätte mysigt med de underbara människorna jag var med. Vi snackade massor, besökte stallet, spelade spel, satt vid datorn, kollade film m.m. och tog det lugnt! var skönt och komma hemifrån och göra något annat, få en annan miljö helt enkelt.

passade på och shoppa till mig lite i Sollentuna Centrum, väldigt fräsch och snyggt var det där och massor av bra affärer, allt som finns i Vällingby centrum bara MYCKET MYCKET mer.. helt enkelt bättre än Vällingby centrum. Köpte 4 par string från Ginatricot för 76 kr på rean och en snygg tjock oversize tröja där också för 49 kr hehe ^^

Så det rekommenderar jag verkligen ;) fast nu lär ju all rea typ vara slut men själva centrum i sig självt rekommenderar jag.

Kom hem igår och åt typ bara middag i princip och sen gick jag och la mig och kollade på TV, idag har jag varit en sväng med min mamma och köpt en BH från twilfit (min favorit, enda BHn tror jag som verkligen passar mig perfekt) och två par leggings från gina. Fanns bara skit på rean här i centrum som vanligt.

Har typ precis duschat och nu ligger jag här i sängen och bloggar. Ska nog ta och motionscykla framför TVn om en stund och sen äta middag. Ska försöka och lägga mig tidigt så jag kan gå upp lite tidigare och rensa mina underklädslådor och fixa iordning i garderoben.

Och idag börjar min nedräkning.. åker om exakt en vecka till England! ska bli skönt och komma bort lite och träffa familjen bara och shoppa BILLIGT ;D näe.. skoja bara åker inte dit för och shoppa men ska köpa med mig baskläder och underkläder hem som är mycket billigare där än här hemma i Sverige.

Har inte så mycket mer och skriva om, så bloggar imorgon eller så :)

xoxo


SÅ JÄVLA IRRITERANDE!

Nu kommer jag skriva ett blogg inlägg som säkert ingen kommer fatta något utav, men jag är så jävla insatt i det här att jag känner att jag måste skriva av mig och skriva vad jag känner och tycker!

För ett par dagar sen så skrev jag att "Casey Johnson" en av USAs största societets människor hade dött i sitt hem i Los Angeles den 4e Januari 2010.

Och sen denna dag jag skrev ett blogg inlägg har jag följt Casey Johnsons fästmö "Tila Tequila" på bland annat http://twitter.com/OFFICIALtila och på http://www.tilashotspotdating.com/ och läst allt hon skriver, kollar på bilder hon lagt/lägger upp och hur folk skriver elaka grejer till henne.

Jag har läst massor där folk skriver att de tror att det var Tila Tequila själv som dödat hennes fästmö Casey Johnson, att Tila bara var ute efter hennes pengar, att Tila förstörde Casey som person och förstörde hennes liv. Men hur kan detta vara sant? jag menar.. läser man Caseys Twitter skriver hon bara om hur kär hon är, hur Tila har förändrat hennes liv och hur starka känslor hon har för Tila, känslor hon aldrig har haft för någon annan tidigare..

Men tydligen så finns det familj och barndomsvänner till Casey Johnson som tycker annat. Dom tror att Tila är orsaken till hennes död. Men sanningen är att Tila faktiskt inte ens var hemma i USA när Casey hittades död, utan hon var i Kanada där hon hade varit i flera dagar för och besöka sin bror. Och Tila fick inte tag på sin fästmö Casey Johnson så hon bad sin personliga övervakare åka till Caseys hus för och kolla till henne eftersom hon aldrig svarade på Tilas sms eller samtal. Men hennes personliga övervakare fick inte heller kontakt med henne. Och om det nu finns bevis på att Tila Tequila faktiskt inte bafann sig i landet, hur kunde hon har orsakat hennes död?

Alltså.. ibland så blir jag så himla trött på människor och media. Dom ska alltid överreagera och ljuga om saker.. bara för att man är "känd" så utsätts man för vad jag tolkar som "tortyr", i medias ögon gör kändisar alltid fel såfort något negativt ligger bakom händelser osv.. varför? vad vill media skapa? joo.. dom verkar vilja att alla ska vara osams med varandra, hata varandra istället för att stötta varandra och älskar varandra. Det är så himla HEMSKT!

Det känns som att det finns massor som jag kan sitta och skriva här på bloggen om just fallet "Casey Johnsons död" men det kommer ändå inte leda någon vart eftersom säkert ingen fattar det jag skriver om. Om man inte är insatt i det hela själv. Men jag är besatt. Kanske för att jag ser Tila Tequila som en annan person än den man ser på tv eller i media (eftersom media alltid överdriver och hittar på det mesta, dom lever ju på det.. för det är så dom får pengar. Är det ovanliga grejer som får läsare att läsa de dom skriver är dom VINNARE och alla tror på det). FEL, mycket FEL!!! hon är ingen jävla gold digger, punkt slut.

Så här får ni några videos och kolla på istället och om ni är intresserade kolla och anylisera och skriv sen en kommentar till vad ni själva tycker om det hela? jag kommer inte flyga på någon för att dom säger vad dom själva anser är rätt eller fel. För just nu finns det inget rätt eller fel, inte så länge sanningen kommer ut från obducenterna vad som EGENTLIGEN hände med Casey Johnson.

Här.. varsegoood och kolla:


Här visar Tila Tequila och Casey Johnson för sina fans att dom har förlovat sig!


Här driver Tila Tequila med sin fästmö och överraskar henne med
kärleks blommor!

Men helt plötsligt några dagar efter Caseys död, dyker barndomsvännen "Nicky Hilton" upp med en vännina och klankar in i Tila Tequilas hus bara sådär och hämtar Casey Johnsons grejer. Tila Tequila känner sig så hotad att hon är tvungen att ringa efter polisen. FOLK ÄR TAMME FAN SJUKA I HUVUDET! Blir så jäva arg..



Om ni inte förstår videon. Så är det så att Nicky Hilton tagit sig in i Tila Tequilas hus utan tillåtelse
för och hämta alla Caseys grejer. Hon pratar inte med Tila eller något.. utan är största
BITCHEN och får Tila Tequila och gråta. Och dom tog hundarna så att dom skall kunna
avliva dom och begrava dom med Casey.

Så vad säger ni, vad tycker ni om det hela???

Jag är så jävla irriterad, vet inte vad jag ska säga. Och det här är bara några få videos som jag sett av det hela.
Men ville visa för er för och försöka ge er en bättre bild.

R.I.P Casey Johnson


Tack!

Heeej bloggen! igår hade jag en oerhört bra kväll, massa mys med vänner.. det gillar jag =)
När Therese, Lollo och favoriten väl kom valde vi först och kolla på filmen "50 First Dates", har sett den förut men den är så himla bra. Lollo och Therese bestämde så det fick bli den hehe.



Till filmen åt vi lite chips, godis och drack lite läsk. Eller vi och vi, jag drack vatten och tog ett glas cola och tog lite popcorn bara och någon godis.. hihi försöker vara duktig och det tyckte jag att jag var.

Tyvärr så blev det inga popcorn till en början då min mikro bestämde sig för att helt plötsligt inte fungera. Men då fick favoriten och Therese en idé så dom tog ut själva innehållet ut påsen och poppade på spisen i en kastrull istället, blev faktiskt mycket godare än vanligt så thumbs up to you two =D

Vi tog några pauser i filmen, men bestämde oss sen för och kolla på "Dolly" men vi såg inte mycket mer än typ 10 min, för vi tyckte den var för tråkig. Så vi satte oss i mitt rum och drack te och pratade istället. MYYYS!!!

Sen följde jag och favoriten, Lollo och Therese till buseen. Väl hemma igen så somnade favoriten och jag låg och spelade på mobilen ett par timmar tills jag själv deckade. hihi..

Så tack så jätte mycket för en underbar kväll! long time no seen liksom, så de var as nice och ses!

Love you guys <3


Film kväll med de underbaraste

Tjooo hej! hur e läääget då? hihi, själv är det sådär med migidag. Har sovit jätte dåligt inatt.. nästan varit lite orolig i kroppen har de känts som, bara legat och vridit och vänt på mig. Kollat klockan typ var tionde minut, jätte konstigt kände ju att jag ville sova men min kropp sa ifrån. Sjukt de där.

Ja, jo men vad händer idag då? Favoriten, Therese och Lollo kommer hit. Vi ska se lite film och ha det riktigt mysigt med popcorn, chips och läsk. Vet dock inte vilken film ännu. Tror jag lägger fram lite filmer på bordet så får dom helt enkelt bestämma ;)

Var sjuuukt länge sen jag träffade Lollo och Therese så de ska bli kul och ses.

Ja det är väl de som är dagens höjdpunkt. Ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen invänta far min och hjälpa till med maten. Blir en tidig middag eftersom dom kommer vid 6 tiden...

Så nu blir det snabba bullar för min del, vi hörs imorgon för kommer inte blogga någe mer ikväll.

Bye for now, see you tomorrow :D


Eros Ramazzotti - La Cosa Mas Bella

Sitter och lyssnar på den här låten just nu.. den får mig och lugna mig och finna mig själv inuti. Underbart mysig låt måste jag säga. Försöker och sjunga med till den spanska texten!




Det värmer i hela hjärtat mitt.


Inspiration!

Heej igen bloggen!

Tänkte visa upp min nya inspiration för er som gick i uppfyllelse idag =)

Häromdagen kände jag att jag ville göra något impulsivt. Jag ville göra någon förändring i mitt rum. Och då kom jag och tänka på att ena min låda i min byrå alltid ser förjävlig ut. Har massor med smink och hårprylar som alltid ligger huller om buller.

Och då var jag inne och kikade lite på tradera efter ett slags verktygsskåp men hittade inget. Sen satt jag och kikade vidare in på IKEAs hemsida efter ett slags litet skåp med lådor och hittade ett som var ur fult, hade ett sånt när jag var liten! (ni ska få se bild på vilken jag menar snart).

Så när far min kom hem frågade jag honom vart jag kunde få tag på ett sådant och han sa att jag skulle kolla på claesohlson och där fann jag vad jag letade efter men var inte direkt i min budget var liiiite dyrt.

Men min far hookade upp mig med en sådan som han kom hem med idag och jag blev SUPER glad =D
Egentligen är det ju ett skåp man har i typ garaget eller verkstaden som man har spikar, muttrar och skruvar i.. men jag har toffsar, hårnålar, smink, nagelack och allt möjligt i.

Så här kommer lite bilder, ENJOY!!!


Den här kollade jag på först på IKEA, men mot slutet tyckte jag den var OTROLIGT ful..


Så såhär blev det istället ;)



ÅÅÅHH VAD JAG ÄLSKAR MITT NYA SMINK SKÅP <3


Casey Johnson död - blev bara 30 år gammal

Mitt första inlägg idag blir om ännu ett till dödsfall i år.

Många kanske inte vet vem "Casey Johnson" är, men hon var en av USAs största societets människor. D.v.s. festade stenhårt och var mycket känd i skvallerpressen i USA.

Folk kanske känner igen henne som "Tila Tequilas" fästmö. Casey och Tila förlovade sig nämligen i mitten av December.

Casey Johnson hade drog problem och hade typ 1-diabetes och hon hittades död i sitt hem i Los Angeles, Kalifornia under gårdagen. Ingen vet ännu orsaken till hennes död, men en utredning kommer ske.

Hennes familj och Tila Tequila sörjer nu henne och man kan läsa på Tila Tequilas twitter hur hon skriver:

"R.I.P my Angel. @caseyjonsonJnJ u will forever be in my heart!
I love u so so much and we will Marry when I see U in Heaven my Wifey"

"I know u can feel me Casey! Dot let go! I'm almost home baby please hang on!
We have a beautiful life planned out for us! I LOVE u! Hang on!"

"This is a very heartbreaking time for me.
I just want some pricacy as I deal with the loss of my Fiance Casey Johnson.
 I'm heart is shredded"

Följ länk till Tila Tequilas twitter: http://twitter.com/OFFICIALtila



Sorgligt att så många människor bara försvinner sådär.


14 dagar kvar..

Tjohej! hoppas livet rullar på för er få som läser min blogg ;)

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag beger mig av till England med min underbara mamma. För varje vecka som går, ser jag mer och mer fram emot det. Fast just nu känns det ändå inte som att jag ska åka. Men känslorna kommer väl ifatt mig så småningom...

Kommer mest ta det lugnt när jag är där, åker inte dit för och shoppa eller så men kanske blir något som åker med hem i resväskan, det vet man aldrig.

Längtar mest efter och träffa mina systrar och deras barn, har inte träffat dom på över 1 år nu.

Hoppas dom längtar lika mycket efter mig hehe.

Det var nog allt för ikväll.. skriver ett inlägg imorgon.

KRAAAM!


PRESENTKORT!

Hehe.. vet att jag just skrev ett blogginlägg men kan inte undgå från och skriva det här.

Jag vet redan vad jag önskar mig när jag FYLLER 20!

Detta:



Precis! presentkort på Makeup store. Så nu vet ni som läser min blogg och känner mig vad jag önskar mig den 12 juli, vilket är om ca 191 dagar ;D


2010/01/02

Heeej bloggen och läsare!

Hoppas ni hade en underbar nyårsafton. Det måste jag säga att jag hade iallfall =)
Dagen började med att jag och min syster mötte upp Jessica och Thomas och fick skjuts av deras snälla far hem till Annika (deras syster) där vi välkomnades med lite skumpa och gott sällskap.

Vi sjöng lite singstar, umgicks och åt VÄLDIGT god mat! till förrätt fick vi räksallad med avokado och jag var den enda som var virgin tror jag ;) (haha hade aldrig provat avokado innan men det var super gott). Till huvudrätt fick vi oxfilé med potatismos med palsternacka och västerbottenost med rödvinssås och till efterrätt fick vi saffran glass med hallonsås *MUMS*.

Så tack Annika, Tina och Kattis för den goooda maten..

Fick lite panik efter middagen då jag skulle bege mig vidare och behövde en taxi, så fick tag på en taxi och bums var den där, hann inte ens gå på toa hehe. Snabbt for jag iväg mot favoriten och våra vänner och blev så jäkla glad när jag såg alla.

Hade en otrolig kväll med alla killar och tjejer! fyverkerierna var väl kanske "kvällens" största skämt. Hahaha ni som känner mig och vet hur jag garvar skulle varit där. Killarna bestämde sig för att rikta raketerna emot människorna istället för bort från människorna, fråga mig inte varför!. Och där stod jag med mina hala stövlar och plötsligt vänder jag mig om och ser en raket sikta mot mig och när jag vänder mig fram ser jag samma sak.. skoja inte att jag fick panik och skulle försöka springa därifrån men istället ramlar jag ner pladask i marken och visar rumpan för alla som står framför mig.. d.v.s. ALLA KILLAR!

Hur pinsamt var inte det liksom??? usch vad jag skämdes.. men fick höra en härlig kommentar "äsch natta, det är något vi kommer minnas till nästa nyår". Jovisst! det är sant och då kommer jag nog garva ännu mer än vad jag gjorde när jag låg där på marken och blev helt dygnsur.

Min natt slutade runt halv 6 på morgonen.. och jag och favoriten tog första bussen hem och kom hem till mig vid halv 7. Sen sov vi till ca 16 dagen efter och åt bara sen gick vi i princip och la oss igen. Mådde så himla illa! Men vafan ska man ha kul, då ska man ha REJÄLT kul och de hade jag.

Så tack alla underbara människor för en underbar nyårsafton, ME LOVE YOU ALL LONGTIME <3

Tyvärr blev det inte så värst många bilder, tror inte jag fick någon på mig själv tyvärr. Men kan lägga upp lite bilder som jag själv tog på alla andra imorgon! har ingen större lust och överföra allt från kameran till datorn nu.

P.S. skrev på nyårsafton när jag bloggade att jag skulle blogga dagen efter, sorry om det var någon som gick in och läste min blogg och blev besviken på att jag ej skrivit ett inlägg men som sagt jag var BAKIS!

Puss på er :P


RSS 2.0