Dalmata - Pasarela



UNDERBAR LÅT SOM VÄCKER MINNEN FRÅN JULEN 2008!

Seg söndag..

Igår var det lördag och de hände inte så mycket för min del.. vaknade så sent och jag kände mig så otroligt seg. Framåt kvällen mådde jag väl inte så riktigt bra, var ganska så besviken och nere.. men favoriten kom hit och allting blev mycket bättre! vi gjorde inget speciellt, vi låg bara och snackade en massa.. satt lite vid datorn och kollade på tv. Vi somnade väl runt 3 kanske och vi sov jätte skönt båda två (de är ovanligt att vi sover bra eftersom vi båda tycker att min 120 säng är alldeles för liten för två personer som gillar att ta mycket plats i sängen) hahaha eller hur favoriten?

Och sen vaknade vi vid 12 imorse och bara låg och sega oss i sängen.. tillslut var vi både riktigt hungriga och gick upp och åt lite frukost, blev mackor och müsli med oboy =)

Glömde bort att nikkan kom förbi igår också och vi började prata lite om de här med Disney.. att dom har blivit stämda för en massa olika saker som har med "sex" och göra, så efter frukosten ville jag och favoriten kolla på Lejon Kungen eller jag ville det, favoriten ville kolla på Bernad och Bianca hehe men jag fick som jag ville! vi kollade på filmen och det är faktiskt sant de som sägs om just Lejon kungen iallafall.

Favoriten drog hem runt 18 och jag satte mig och kollade lite på miami ink, sen åt jag middag med mamma och pappa! och nu har jag precis duschat och kollat klart på sanningens ögonblick, ett roligt men ändå jävligt dum program som jag egentligen inte förstår mig på, eller jag förstår egentligen inte varför dessa människor ställer upp i det programmet.

Ja, vet inte riktigt mer vad jag ska skriva det här är allt jag har gjort under lördag-söndag..

Nu ska jag lyssna lite på musik, sen försöka lägga mig lite tidigare än vanligt ;)

GODNATT <3


Saturday!

Har haft sån huvudvärk idag.. låg i sängen tills klockan var fem, sen hoppade jag in och tog en dusch!
nu sitter jag hemma med nikkan, har precis målat naglarna =)
alla har tydligen bestämt att gå ut ikväll, men jag vet inte om jag ska hänga med, vet iallafall att jag ska äta middag med hela familjen! för det är inte ofta vi gör det! Får se senare ikväll hur jag gör med kvällen.

Ja Jessica och Melanie jag har läst den första boken, den vita massajen och har även sett filmen den var jätte bra.
Och jag har läst ut den vita massajens dotter nu ska jag bara läsa den sista boken resan tillbaka till den vita massajen!

Grattis lilla Elias på 1-års dagen *jippi* =)


Kraaaaaaaaaaaam

Nu blev det kvällen!

Kom hem från jobbet för drygt 1½ timme sen.. gick bättre på jobbet än jag hade trott, trots dumma kunder haha (nicole du vet vad jag menar) vissa kunder förstår man sig bara inte på! påväg till jobbet stötte jag på lollo och therese, sorry girls att jag inte kunde stanna och prata men jag var tvungen att hoppa på tunnelbanan för att hinna i tid till jobbet.. hoppas ni förstår. Nu ligger jag bara i sängen och lider av mina fruktansvärda mensvärk (ja jag är öppen). Lyssnar på musik och chattar lite på msn, fick ju inte logga ut av en viss person pga att jag tydligen kollar för mycket på tv och behöver vara lite social av mig..

Måste bara säga att jag läser världens bästa bok just nu, en bok av Corinne Hoffman - Den vita massajens dotter. ÅÅHH! den är så jävla underbar, i vanliga fall brukar jag hata att läsa böcker men jag har märkt att jag har en tendens att kunna läsa böcker som är baserade på sanna historier, dom gör liksom böckerna mer spännande än vanligt.
LÄS DEN, om ni inte redan har gjort det.

IMORGON ska jag iväg och åka skridskor i kungsan hahaha eller iallafall kolla på vet inte om jag vågar på mig att åka skridskor var så många år sen sist jag åkte.. men blir säkert kul och kolla på när alla andra åker skridskor och skämmer ut sig och säkert ramlar på isen, kanske tar med mig min kamera?? får se hur jag gör..

Nu ska jag lyssna vidare på min musik och chatta vidare =)

vi ses! Kjaaaaaaaaaaam

Jobbet..

Ja, ska strax kila iväg till jobbet och jobba ynkliga 4 timmar..
har väl inte gjort så mycket idag, vaknade rätt sent gick upp och åt frukost med mamma sen låg jag och kollade på hem till gården en stund, mamma behövde gå ner till öb och handla lite små saker så jag tog mig en dusch och fixade till mig lite och följde med henne ner. Satt och tänkte lite idag.. åker ju till england över jul med familjen och idag är det faktiskt bara 29 dagar kvar till jag åker iväg, de ni =)

nu ska jag äta något innan jag går hemifrån, orkar inte gå runt och vara hungrig på jobbet och har ingen lust att slösa pengar på att köpa något att äta heller!

PUSS

26 november och UPPDATERING!

Ja nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter många kommentarer om att jag ska uppdatera min blogg! har inte skrivit på ett bra tag nu, har varit väldigt dålig på det jag ber om ursäkt till er som faktiskt tar er tid och går in på min blogg och blivit besvikna över att jag inte har skrivit något. Har faktiskt beställt min studentmössa.. det är ju snart dags, bara 6 månader kvar sen tar jag studenten! *woho* idag är en väldigt tråkig dag, finns inget och göra.. väntar tills ikväll då blire och kolla på charterfeber, tycker det är så jävla roligt haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom det var ett tag sen jag skrev.. men jag ska duscha nu och sen lägga mig och kolla på tv och bara lata mig (som vanligt) =)

vi syns!




såhär fin kommer min studentmössa bli när den är klar.
(tack favoriten för att du fixade bilden åt mig)

RSS 2.0