Buhu!

Tråkigt att jag missar pride imorgon.. jag som ville gå =/

Hunrgy eyes

I've been meaning to tell you
I've got this feelin' that won't subside
I look at you and I fantasize
You're mine tonight
Now I've got you in my sights

With these hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I

I wanna hold you so hear me out
I wanna show you what love's all about
Darlin' tonight
Now I've got you in my sights

With these hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I
I've got hungry eyes
Now I've got you in my sights
With those hungry eyes
Now did I take you by surprise

I need you to see
This love was meant to be

I've got hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I
I've got hungry eyes
Now I've got you in my sights
With those hungry eyes
Now did I take you by surprise
With my hungry eyes
I need...
Hungry eyes
Now I've got you in my sights
With my hungry eyes

090729

Heeej bloggen! var ett tag sen jag var här..

Idag har jag haft en mor-dotter dag i stan! väldigt väldigt mysigt. Gick av i Gamla stan och jobbade oss upp mot innerstan. Hittade två snygga toppar på H&M.

Efter några vändor i butikerna, bestämde min kära mor för att hon faktiskt ville äta kebab.. jag ba: WHAAAT?? du äta kebab? du gillar ju inte ens kebab. Men hon var bestämd så de blev en kebab med bröd på kebab house.

Medan vi gick runt i stan såg vi massor av människor från pride-festivalen! grymt sköna människor tycker jag ^^

Avslutade stan med en kaffe latté från coffe house by george, riktigt mys och sitta mitt på norrmalm och dricka kaffe en sån vacker och solig dag!

Fick skjuts hem från stan av mina kära far och blev en sväng i centrum där jag inte hittade någonting som vanligt. Suck, så himla trött på centrum. Finns ju f*n aldrig någonting längre.

Tänkte faktiskt säga också att vi nu kollat på flygpriser ner till turkland i september. ÅÅhh jag längtar så himla mycket! ska bli kul och åka ner med dessa underbara människor. Jag vet att vi kommer ha grymt j*vla kul. Flygresan går på totalt runt 1800kr. Och hotellet blir 700kr var så totalt blir det 2500kr för två veckor. Grymt billigt eller hur?

Men men.. de kommer mer info när vi närmar oss bokningsdags hihihi..

Puss på er

090724

Hej bloggen! hoppas allt är bra!

Kan väl inte bli så mycket bättre för mig idag.. ska till jobbet om någon timme. Jobbar 15-21.. helt okej pass faktiskt men hade hellre varit ledig ;)

Är iallafall ledig i helgen.. det ska bli riktigt skönt. Ser verkligen fram emot helgen, ska väl ut och åka båt på djurgården på lördag om det är fint väder. Hoppas, hoppas, hoppas! är inte så värst kul när det bara regnar hela tiden. Men man ska inte klaga, regn är ju rätt mysigt.

Just nu sitter jag och väntar på att Fatti ska komma hit och låna en klänning som hon ville ha till ett bröllop som hon ska på nu i helgen. Får väl se vad hon väljer till slut hehe i min röriga garderob =)

Neeej har inte så mycket mer och skriva om just nu.

Hörs tomorrows hehehe

PUSS


Glaaaad =)

Heeeeeeeeeeej bloggen!
ja men gud, idag är jag skit glad.. har varit det dom senaste två dagarna nu. Har asgarvat hela tiden och typ hela tiden haft ett leende på läpparna. Jag vet inte riktigt vad det är men FYFAN vad jag känner mig braaa hahaha.

Har varit ledig idag och inte gjort ett skit =D bara tagit det lugnt.. blir tillbaka till jobbet imorgon dock och på fredag sen leeedig helg wohooo! jag vill nog ut och supa, ska fråga ifall alla andra är på!

Just nu sitter jag och tar död på mina hörlurar.. sitter och lyssnar på reggaeton *skit högt* ååååh vad jag älskar allt som har med latin kultur och göra.. alltså jag älskar lations, reggeaton musik allt allt... och ja, nu tycker ni att jag är helt jävla knäpp och de är helt förståerligt men vad kan jag göra liksom? jag bara gillar det fan =)

Och jag ääälskar min bästa latina <3 massa kärlek till dig
 
Det var allt för mig idag!!!

beso beso beso

Summering av lör-sön =)

Hej igen!

Tänkte att jag skulle skriva hur min dag var igår, vad jag gjorde och hur den var idag. Igår började min dag med att jag vaknade runt 1.. gick upp gjorde iordning lite frukost och hoppade sen i duschen. Började med att ta fram kläderna jag skulle ha på mig och målade därefter naglarna..

Tog tyvärr inga bilder igår men min outfit bestod av ett par svarta leggings, lila långt linne, svart kort midjejacka och stövlar. Som jag matchade mina lila naglar och mitt lila armband från Angela Gotborn. Och hade guldglitter på ögonlocken som matchade mina guld smycken jag hade på mig.

När jag var klar begav jag mig upp till centrum där jag mötte Therese och Lollo och vi åkte in till stan.. väl i stan fick jag en jätte gullig överraskning, favoriten hade bokat bord på Friday's, så blev att vi åt middag där. Jag och Lollo delade på chips & salsa och till det drack jag en green apple slush. Var verkligen riktigt gott! kul och gå någonstans där man aldrig varit förut.

Efter att vi alla ätit upp och betalat notan, åkte vi in till fridhemsplan där det blev så att jag och Therese gick ensamma och tog en varsinn cider på Nivå och sen gick vi till starbar där vi mötte upp Lollo, favoriten och alex. Satt väl där ett tag och tog några öl & cider för och sen ge oss tillbaka till centralen och gå på hirschenkeller. Där vi var tills dom stängde ungefär. Var kul och kunna dansa av sig lite hehe.

Och som vanligt blev de fyllekäk på donken innan vi åkte hem.. sen åkte Lollo och Therese hem till sig och jag och favorien åkte hem till mig.

Hmm.. och ja idag var ju faktiskt min födelsedag! gjorde väl inte speciellt mycket.. åt frukost med favoriten medan telefonen ringde stup i kvarten, lite jobbigt men snällt att folk ringde från England och grattade mig. Blev och slappa lite framför tvn en stund, sen blev de och duscha och satt och pratade lite med min mamma och öppnade korten jag hade fått. Fick en liten smula pengar och massa fina kort och två stycken martini glas som jag har velat ha jätte länge. Min kära mor hade gått och köpt dom till mig så gulligt *tack*.. sen åt jag, favoriten, mamma och pappa middag blev kött med pommes och bea sås och till efterrätt blev det en jätte god frukttårta som pappa hade köpt som de stod grattis Natalie på.. sen åkte favoriten hem nu bara för ett tag sen och här sitter jag helt trött och seg.

Ska nog ta och lägga mig och glo lite tv sen sova.. blev lång dag igår kom hem fyra imorse och känner att jag behöver en tidig kväll! här kommer iallafall två bilder som jag tagit.. ENJOY =)


Några av korten jag fick! diggar hunden som fan haha


Mina fina rosa martini glas som jag fick av min kära mamma


12 juli 2009

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uiti hundrade år...

Idaaag är det min 19-års dag! WOHOOO!

GRATTS till mig =)


090711

Haloooo igen bloggen!

Hade inte tänkt skriva så mycket nu bara för att jag har lite bråttom.. ska nämligen träffa tjejerna om ca 1 timma och jag har inte ens klätt på mig ännu. Hmm idag ska vi fira min B-day, men jag har ingen aning om hur hela dagen kommer gå till eller vart vi kommer gå. Alla är så himla hemliga...  det ända jag vet är att vi kommer gå till Nivå och dricka iallafall. Får väl se var det bär av efter det och innan för den delen också.

Igår hände väl inte så mycket.. favoriten kom över och vi gick ut och käkade lite bara, sen satt vi hemma hos mig och glodde lite TV och så fick jag hjälp med och noppa ögonbrynen. Favoriten är så himla snäll och duktig... TACK!

Sen efter att favoriten åkt hem sov jag efter ett par timmar, men fick ingen sömn alls inatt. Jag bara låg och kliade mig och kliade mig.. var nämligen och solade solarium häromdagen och brände mig så antar att det är de som kliar. Fruktansvärt jobbigt måste jag säga.

Hmm.. ja det finns väl inte så mycket mer och skriva just nu.. får ta och skriva ett bakis inlägg imorgon ;)

Nu måste jag börja klä på mig och sminka mig.. hörs imorgon!

Over and out

090709

Hallooo!

Hur är allt med er? hoppas det är bra.. själv är jag grymt seg idag, gjorde inte speciellt mycket igår jag träffade min syster och gick och kollade runt lite i centrum och gick sen och solade solarium (usch, har bränt mig är knall röd på rumpan och helt vit där mina underkläder suttit.. *GREAT*) haha.. nej och sen gick vi bara hem och tog det lugnt ett tag. Blev pizza till middag.. provade en pizza jag aldrig ätit förut, banan. Riktigt god faktiskt!

Efter det träffade jag Lollo och Therese en stund ute i regnet.. satt och pratatde ett bra tag. Satt dock under tak i ett lusthus, väldigt mysigt var det när det regnade och var så mörkt ute. Tack för igårkväll tjejer.. skönt att vi hittat tillbaka till varandra, ni vet vad jag menar.

Och idag åkte min kära syster iväg till England i tio dagar.. måste erkänna att det redan känns lite tomt. Men vad ska man göra jag hade inte kunnat åka även om jag ville. Har man inge jobb i slutet av sommaren, vågar man inte riskera och slösa massa pengar då jag säkert kommer bli pengarberoende ifall inte något dyker upp. Hoppas...

Pratade nyss med favoriten i telefonen.. favoriten har jobbat hela dagen men var nu påväg till Kista centrum med Lollo för och göra något.. tyckte de lät lite som att det var något dom inte berättade för mig. Kanske planerar dom ihop något inför lördagen, då vi ska fira min B-day.. eller så sitter jag bara här och tror för mycket :D

Jag ska iallafall möta upp Lollo och Therese sen här i centrum och äventuellt bege oss in till stan, kanske blir en fika på albertos.. men inte hela natten som sist för vi har mycket och göra nu i helgen!

Imorgon är det grönan som gäller ifall det inte regnar som det har gjort idag.. annars blir det bara lite shopping eller något. Och på lördag blir det ugång, kommer föra på Nivå.. sen inviger vi förhoppningsvis Village som ligger vid norrmalmstorg! sen fyller jag ju 19 på söndag morgon när jag vaknar upp hihi.. hoppas de blir en lyckad helg.

Nä nu doftar det mat och magen kurrar!

Vi hörs imorgon.. bye bye

...

Fan jag kan inte sova.. bara tänker och tänker och tänker ='(

The winner takes it all..



I dont wanna talk
About the things weve gone through...

The winner takes it all
The loser standing small...

Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear...

The winner takes it all
The loser has to fall...

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you...

A lover or a friend
A big thing or a small...

I apologize
If it makes you feel bad
Seeing me so tense
No self-confidence
But you see
The winner takes it all....

FATTI???

Juste.. kom på att jag skulle tillägna ett inlägg till miss fatti. Och då kan jag passa på och skriva, varför svarar du aldrig när man ringer??? och du ringer aldrig tillbaka =(

Ledsen natta over here..

Summering av helgen!

Hej bloggen! tänkte att jag skulle summera min helg. Så här började den...

I fredags började dagen med att jag åkte in till stan för och träffa favoriten för och kolla runt lite grann. Väl när jag klev av tuben så var jag jätte kissnödig (som vanligt) så sprang in på närmaste donken efter det gick vi in på H&M divided i gallerian där favoriten inhandlade ett par skit snygga jeans. När vi väl stod i kassan sa jag att jag var jätte sugen på glass så vi bestämde oss för och ta en promenad genom gamla stan eftersom det är där de har den godaste glassen i stan, det tycker iallafall jag hehe.

Men sen efter många in och ut i affärerna längst gatan blev vi hungriga så vi gick och käkade på Hirschenkeller. Där beställde jag in fläsknoisette med pommes och bearnaisesås och favoriten åt Hirschenkellers hamburgertallrik och cola med det.. det var supergott och härligt väder ute, så det var en perfekt dag och sitta där på deras uteservering precis vid vattnet. Väl efter vår middag promenerade vi tillbaka till Gamla stan och åt glass som vi hade bestämt innan.

Glassen kostade 54 kr styck, grymt dyrt men grymt GOTT så tack för den favoriten =)

Efter en hel dag i stan åkte vi hem till mig för och göra oss i ordning.. skulle nämligen ut med alla tjejer. Tog så lång tid och göra oss i ordning, så det blev och ta en taxi in till Fridhemsplan där vi förade på Nivå. På Nivå var det så packat så vi drog vidare och efter några till cider fyllekäkade vi på donken. Och sen drog jag, favoriten, lollo och therese till Albertos café på birger jarlsgatan och satt där och fikade och pratade tills klockan var runt 06:00. Så efter det åkte vi med tuben hem och sov till ungefär efter 16:00 på lördag..

Så min lördag spenderade jag faktiskt bara hemma.. tog det lugnt och så! orkade verkligen inte göra någonting annat och när favoriten väl ville att jag skulle med ut tyckte jag det var alldeles för sent.

Så igår när det väl var söndag, vaknade jag upp och låg och glodde på tv. Och hoppade sen in i duschen för och fräscha till mig lite.. så precis när jag klev ut ur duschen ringde lollo mig och ville att jag skulle hänga med in till stan och fika. Så det var bara och fixa till sig för och sen möta dom i centrum.

Åkte in till stan och satte oss på Waynes coffe och fika lite grann. Sen fick jag en dum idé om att vi skulle åka till grönan så vi tog bussen från centralen och åkte dit, för och sen få en ännu bättre idé om att vi skulle hyra en paddelbåt men då skulle dom precis stänga när vi kom så vi bestämde oss för och åka vidare till grönan iallafall.

Men väl där så tyckte vi priserna var alldeles för dyra och det var för sent för och slänga bort sådär mycket pengar på bara någon timme.. så vi valde att ta det en annan dag. Så istället tog vi färjan över till slussen. Och på båten stötte vi på min granne, som bjöd upp oss högre upp på båten så vi fick bättre utsikt. Mycket snällt! så ja, vi åkte väl den där djurgårdsfärjan fram och tillbaka runt 4 gånger, då vi väl sen bestämde att "nu ska vi av". Favoriten var nämligen tvungen och åka hem för att börja jobba tidigt nästa morgon och jag och lollo var jätte hungriga.

Så kvällen igår slutade med att vi följde favoriten till pendeltåget och vi gick och satte oss och käkade på max och sen efter det stod vi och pratade en stund. Lollo och therese tog sen pendel hem till sig och jag satte mig i en taxi stockholm och åkte hem ;D

hehehe.. ja haft en riktigt bra helg iallfall kan man säga. Hoppas på en lika bra helg nästa helg! för då fyller jag faktiskt 19 WOHO!!!!

puss och kram, chaooo!


090703

Godmorgon bloggen!

vaknade upp av ett väldans ljud.. och när jag gick ut ur mitt rum för och gå ut på balkongen såg jag att det spöregnade och åskade. Hehe men jag tycker det är jätte mysigt med regn så.. tråkigt bara att det inte är soligt ute, jag som hade tänkt och åka in till stan för lite shopping. Men antar att det får göras någon annan dag då det är bättre väder ute.

Jahapp.. så vad ska man göra nu då när man har vaknat så tidigt? jag brukar aldrig vara uppe vid 10-tiden, jo om jag ska jobba eller när jag gick till skolan men nu är jag ju på semester och skolan är helt över för min del.

På tal om skolan.. liksom nu när jag inte går i skolan längre och endast kommer jobba till slutet av agusti månad, hmm vad ska jag göra sen? vad vill jag göra?.. har sökt en massa jobb men inte fått något ja svar ännu, antingen har jag inte haft alla kvalifikationer som man skall ha eller så har jag helt enkelt fått ett nej. Det är inte lätt och vara arbetssökande i detta Sverige numera.. jag får väl bara gå runt och hoppas och söka mer kan jag ej göra.

Nu skulle man haft sådär jätte bra "kontakter" med folk så man fick jobb genom dom ;P

Neeej! nu ska jag lägga mig och kolla på min nya favorit serie.. vill inte avslöja vilken det är dock.
Men vi höres senare!

Puss

RSS 2.0