26 september

Heeej bloggen! ville bara skriva att jag precis har beställt sex and the city boxen - pink collection för endast 499kr.. skulle ha kostat 949kr men var på erbjudande så ser verkligen fram emot att den kommer nu =)



YEAY SÅ  J*VLA GLAAAD ;D


24 september

Börjar känna mig lite bättre nu.. men hostan och det täppta i näsan sitter kvar.
Men kommer äta medicinen fram tills att det försvinner helt...

Sitter förtillfället och kollar på Tv4 filmen "se upp för dårarna" som är på och jag gillar den filmen =)

Funderar också på om jag ska gå ut imorgon.. en tjejkompis fyller 20 och ska fira med en liten middag och sen gå ut, får ju inte dricka med medicinen och eftersom jag inte känner mig allt för pigg tvekar jag.
Jag kanske kan gå på middagen och dricka alkoholfritt och sen åka hem?
Man kan ju givetvis också gå ut och dansa utan och dricka.. men nu handlar det inte om det utan de handlar om hur pigg jag kommer vara imorgon. Jaja.. vi får se imorgon tror jag för jag kan inte komma fram till något.

Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen sen sooova! de är för mycket morfin i den här medicinen som gör mig så trött!



GODNATT


Förkyld...

Tjenare bloggen! hoppas allt är bra med er som läser min blogg dom få gångerna jag faktiskt skriver ett inlägg.
Som ni säkert förstår från min rubrik på detta inlägg så har jag gått och blivit sjuk. Började redan i helgen och det sitter fortfarande i. Har fruktansvärt ont i halsen, täppt i näsan och har börjat hosta som in i norden.

Inge kul alls.. idag är min andra dag borta ifrån jobbet =/ tråkigt och bara sitta hemma men kroppen orkar ju inte göra något. Imorgon är jag visserligen ledig men känner jag mig likadan imorgon som jag gör idag blir jag hemma hela veckan. Har ingen större lust att åka till jobbet och smitta ner dom jag jobbar med och inte heller kunderna. Visst är jag snäll? inte många som tänker så, folk går till jobbet sjuka och då blir andra sjuka.

Jag känner t.o.m. att jag kanske vill gå till läkaren på torsdag för och se vad dom säger!
Jaja... nog snack om det.

Jag vill visa vad jag hann köpa i helgen i centrum innan jag blev sjuk.. enjoy!






Köpte även ett par coola leggings och en snygg halsduk.

Det var allt för idag, har jätte ont i huvudet och fryser så ska lägga mig under täcket!

GODNATT


2/9-10

Hej bloggen! idag var första dagen tillbaka på jobbet efter 2 veckors semester och SHIT vad jag var förvirrad i kassan, kom inte ihåg ett skit typ och gjorde antagligen en massa fel haha men iofs är de väl rätt så skönt och komma tillbaka till en "normal" vardag och en rutin.

Saknar verkligen min syster, hennes man och barnen... det är så tomt hemma och tyst. Inget litet barn som ligger brevid en om natten som ligger och asgarvar åt mina skämt och inte heller någon att äta frukost med på morgonen. Nää det suger hårt! önskar dom bodde hos oss här i Sverige. Men men... livet är hårt. Men var jätte kul dom nästan 2 veckorna dom var här <3 måste åka till England snart och hälsa på dom.

Hehe sitter och kollar på filmen "supersugen" på tv den är så jävla rolig :D typ min humor..

Sitter också och beställer lite snygga saker till hösten/vintern på H&Ms hemsida, jag kanske är konstig men jag längtar typ lite grann till vintern? mysigt med snö! men inte så jätte mysigt med kyla och tyvärr tror jag det kommer att bli en EXTREMT kall kall vinter för oss svenskar i år eftersom vi fick världens varmaste sommar och det är redan jätte kallt ute tycker jag för och vara september månad. Eller vad tycker ni??

Längtar tills på lördag också då de är kickoff med jobbet, undra hur den kvällen kommer sluta? =) och på söndag blir det kräftmys med min underbara <3

Ja det var väl allt än så länge, vet att jag inte bloggar typ varje dag men jag bloggar när jag känner fört!
Avslutar blogginlägget med bilder på vad jag beställt och på min NYA MOBIL som kommer i slutet på oktober! YEAY!

Puss





<3<3<3<3<3<3<3<3


RSS 2.0