Jobb, jobb mera jobb

Har inte så mycket att skriva idag förutom att jag jobbar och att jag verkligen INTE känner någon lust för det! bläääää...
lördag, söndag och måndag bara jobb =/

Tyck synd om mig!

Underbar dag

Sitter just nu med ansiktsmask.. bestämde mig för att "ta hand" om mig själv idag, så jag har tagit bort mitt gamla rosa nagellack som jag hade på tårna och fingrarna för att sen måla dit med svart nagellack.. det är faktiskt ovanligt att jag ska prova på svart för jag är en sån där tjejig tjej som bara typ använder rött, rosa och lila.

Så nu är mitt ansikte helt stelt hahaha känns faktiskt lite roligt och det bränner lite! när ansiktsmasken har stelnat och är klar att dra av så ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite sen ska jag komma ut och smörja in mig med bodybutter och sedan måla naglarni *jippi* skönt att unna sig lite pampering ibland eller hur ;)

Sen tror jag nog att jag ska köra lite motion på wii fit, jag kommer bli helt beroende. Det är så himla kul. Efter det ska jag jobba lite med mitt projektarbete sen blir det och bara slappa och ta det lugnt...

Nej nu börjar masken bli stel och jag ska gå till badrummet och dra av den! vi hörs ikväll...





Dagens fråga!

Vad tycker ni om programmet "A shot at love with tila tequila"?



Kommenterar ni inte ikväll så gör det imorgon ;)

Hahaha

Kan inte sluta skratta.. vi har precis spelat wii fit, jag, min syster och min pappa det var så himla roligt men nu har jag så himla ont i benen och armarna jag märker hur jävla otränad jag verkligen är! får ta och jobba på det där nu när jag har wii ;) nästan så att man inte behöver gå på gym när man kan göra allt hemma och ha det mycket roligare. Man kan ju lyssna på musik och allt samtidigt hihihi ^^



Sen provade jag på att spela "hells kitchen" det var iofs inte lika roligt som wii fit men de gick ju och spela, var rätt kul och höra Gordon säga svärord så fort det inte gick bra för mig hahaha..

Nu till något helt annat.. när jag var uppe i centrum idag köpte jag ett par örhängen! ett par leopard från divided på H&M så fiiina, kanske visar en bild imorgon för hinner inte ladda upp en bild nu! för jag ska ta och kolla på "Lyxfällan"..

Så vi hörs imorgon..

Puss <3

Bostadskö!

Japp det är vad jag har gjort idag hittils.. jag har ställt mig i bostadskö hos stockholms bostad och det känns jävligt bra! klart att jag inte har råd för en längenhet nu och säkert inte två år framöver heller, men det är bättre och ställa sig i kö tycker jag så att man har någon chans senare i livet liksom.

Mmm.. idag ska jag upp till centrum och gå förbi en sväng till optikern och sen ska jag gå in på JC och fråga om jag kan få intervjua någon där till mitt projektarbete någon dag snart, för känns som att jag vill få det gjort så jag kan börja skriva allt. Har inte direkt råd med att shoppa något! vet inte alls vart mina pengar har tagit vägen dom har bara försvunnit haha. Nej men jag har shoppat alldeles för mycket den här månaden så nu får jag nog gå och undvika affärer så mycket som möjligt så att jag inte ska hitta något som jag absolut måste köpa.

Vad gör ni idag? jag måste säga att jag har varit jätte dålig på att svara på era kommentarer så ikväll kommer jag ägna mig åt det jag lovar =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite grann!

Oooover!

Magdalena Graaf akut till sjukhus..

Magdalena Graaf har drabbats av en blödning i huvudet. Hon opererades i natt.

Hon har opererats och mår under omständigheterna bra, säger Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent på Let's dance.Magdalena sökte vård efter en huvudvärk som inte gick över. På sjukhuset konstaterades att hon drabbats av en subduralblödning.

Något mer vill man inte säga i nuläget men Magdalena kommer inte fortsätta i Let´s dance.
- Nej, Magdalena kommer heller inte att ersättas, säger Magnus till tv4.se.
Det betyder att ingen kommer att åka ut på fredag och att dansarna får ta med sig sina poäng till veckan efter. På frågan varför inte Magdalena ersätts säger Magnus till Nyhetskanalen att formatet ser ut så.
- Anledningen till att Mojje ersattes var att inget par hade hunnit åka ut.

Lili Assefa, pressansvarig på Let's dance, har pratat med Magdalena under onsdagen.
- Magdalena är lessen över att hon inte kan vara med längre, men det viktigaste är att hon blir frisk.

 

"Subduralblödning är en blödning under hårda hjärnhinnan. En lättare typ av hjärnblödning.

Vid en operation spolar man ur hjärnblödningen och sedan dränerar man resten av det gamla blodet.
Ingen rehabilitering krävs. Bara efter 2-3 dagar är patienten återställd".



Tråkigt att maggan inte kommer vara mer längre tycker jag för hon var så jäkla duktig!.. nu återgår jag till mitt arbete =)

ÄNTLIGEN har jag internet!

Ååååhh jag blir så frusterad.. har inte haft någon anslutning till internet på hela dagen och när vi ringde vårt bredbands bolag så påstod dom att vi inte skulle ha internet på ett par dagar men så nu försökte jag och jag sa till mig själv "snälla kan jag ha fått anslutningen tillbaka" och vips så hade jag det, måste ha haft ren tur bara.

Så tyvärr har jag inte kunnat skriva i bloggen på hela dagen eller svarat på några kommentarer men gör det nu så! Idag har det inte hänt så mycket, har pluggat lite (till förvåning, är dålig på att plugga) men har suttit och arbetat med mitt projektarbete till skolan som handlar om jeans. Ni får se lite senare hur resultatet blir.

Till middag idag blev det tacos som var otroligt gott nästan för gott haha och till efterrätt blev det en kokosboll.. har precis suttit och kollat lite på semester svenskar med mamma men nu sitter jag som sagt här. Ska faktiskt ta och fortsätta plugga lite med hjälp av internet innan anslutningen försvinner igen ;P

Hoppas iallafall att ni har haft en bra dag och ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon igen!

Sorry känns dåligt att jag inte skriver mer men ibland måste man prioritera plugget =O

chaooo

Ååååhh min FAVORIT reklam =)

Jag har letat efter det här klippet på youtube hur länge som helst bara för att jag ville lägga in det på min blogg. Varje gång jag ser den här reklamen på TV så ler jag och vill dansa och röra på kroppen. Så nu får jag äntligen lägga upp den! Nu är jag lite tjatig med många inlägg ikväll men äsch skitsamma..


Gabriella Cilmi - Sweet about me


Dokumentär vecka eller vadå?

Det verkar som att det är en dokumentär vecka. Häromdagen kollade jag ju på dokumentären om "trädmannen" nu ikväll sitter jag och kollar på en annan dokumentär som heter "Bröstmjölk till salu" och handlar om...

"Brittisk dokumentär från 2008. Här utreds fördelar och nackdelar med bröstmjölksdonation. Vi möter några av det allt större antal kvinnor som delar med sig av sin bröstmjölk. Det finns de som köper, säljer, ger bort och även de som matar andras bebisar".





Vad tycker ni om det här med amming.. jag menar dom här kvinnorna i dokumentären ammar ju andra mammors barn också? är det normalt? och dessutom ammar dom barn som är runt 4-5 år?

Hmm...

Studentklänning?

Är det någon som redan har hittat sin studentklänning? kan man få lite tips vart man kan leta efter en? jag tar studenten om 4 månader men känner mig ändå stressad. Borde jag vänta.. hmm GE MIG TIPS!!!




Over & Out

Good morning people!

Hehe god morgon på er! vaknade för 30 minuter sen, åh vad skönt jag sov inatt gjorde ni också det?!? skulle ha åkt till min skola idag och fixat min dator och en massa andra saker men tyvärr blev det inställt så får åka dit nästa vecka istället. På tal om min skola så går jag ju på DesignGymnasiet i stockholm, sickla. Det är ett gymnasium för människor som har ett intresse för olika sorters design så som textildesign eller industridesign. Själv går jag textildesign och tycker det är väldigt kul även fast skolan har sina speciella "regler" och sådär, svårt att förklara men man vet själv vad jag menar om man går i den skolan.

I min skola och i textildesign får man göra allt från att rita upp designplagg på papper, skissa, sy upp plagg, gå på modevisningar, göra sina egna catwalks osv.. väldigt kul om man är modeintresserad.

Just nu har jag ju bara ungefär 4 månader kvar i skolan tills jag tar studenten men jag har ändå haft ett par bra år på DesignGymnasiet (eller DG som vi alla kallar det för). Jag tänkte att jag kanske skulle lägga upp lite bilder på några och plagg jag har ritat och sen sytt upp.

Så här kommer lite smått och gott, hoppas ni gillar det =)






 





Sådär.. lite klänningar på modeller, en kjol och en poncho. Orkar inte lägga upp alla bilder tyvärr!

PUSS PÅ ER ALLA


DOKUMENTÄR

Fick veta att de gick en dokumentär på 5an så jag sket faktiskt i att kolla på prison break för den här dokumentären var så himla intressant! så nu sitter jag och kollar på den, ville bara skriva ett litet inlägg nu när det var paus.

Den handlade om: "Brittisk dokumentär från 2008. 32-årige Dede bor i en avlägsen by i Indonesien med sina två barn. Dede är före detta fiskare och har en mycket ovanlig hudsjukdom. Han har rotliknande strukturer som växer på hans kropp, grenverk som kan växa upp till fem centimeter per år och som skjuter ut från hans händer och fötter. Han är känd som "Tree Man" och hans tillstånd har förbluffat de lokala läkarna i 20 år. För att försörja sig och sin familj jobbar han på en cirkus där han visar upp sin trädliknande kropp. Hudspecialisten Dr Anthony Gaspari från Marylands universitet åker till Indonesien för att försöka ställa en diagnos på Dedes mystiska tillstånd".

Kolla...



Helt sjukt =O

Studenten...

Har precis kommit hem från middagen.. var ute idag igen och käkade middag men så trevligt det är och äta ute hihi. Satt och tänkte på det här lite med studenten. För igår pratade jag nämligen med en tjejkompis till mig i min klass och vi funderade på det här med flaket.. vi vill ju såklart ha ett STORT flak och bjuda våra vänner på flaket så de blir roligare? men vissa tycker inte alls som vi vilket suger. Jag menar det här en "engångs händelse" som sker en gång i livet alltså liksom bara en gång.. och sen väljer vissa att förstöra mina typ "drömmar" som jag har haft sen jag var yngre.

Jag har alltid drömt om den snyggaste studentmössan (och den har jag beställt), den bästa studentskivan som kommer ske på Ego som kommer bli super bra men sen är studentflaket inte ens fixat och sen när de väl blir fixat vill typ vissa inte ha med sig sina vänner?!? jag fattar inte.

Man ska ju vara många på flaket så det blir ÄNNU roligare, visst? nej usch.. vad lack jag blir när jag tänker på det. Får nästan ta och fixa det här själv. Min student ska bli den bästa så de så!!!

Nu ska jag ringa lite samtal sen kollar på prison break.

Hööörs senare!




Vad tycker ni?

Jag satt och funderade lite på en sak, just nu har jag ju bara en kategori på bloggen "allmänt" och eftersom jag lägger in musik, videoklipp och shopping ofast och sådär kanske det vore bättre om jag satte in lite olika kategorier istället? men jag är lite osäker. Vad tycker ni? kan ni inte kommentera och säga vad ni tycker?

HJÄLP MIG!

kram på er ;)

Godnatten

Ville bara säga godnatt till er alla, ni får ett nytt inlägg av mig imorgon =)

PUSSAR

Zion y Lennox feat. Daddy Yankee - Tu principe



<3

STOLT!!!

Skrev i det tidigare inlägget att jag hade köpt en ram. Den ramen var till för lite modell bilder som jag tagit och sähär blev resultatet som sitter precis ovanför min säng!




Så jävla stolt över den <3

Dags för uppdatering, fy skäms!

Ja nu skäms jag.. har inte uppdaterat bloggen på några dagar, inte bra! Men jag ska ta och berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna som har varit. I fredags var jag faktiskt med min mamma, först var vi ute och shoppade till lite grann och med mig hem fick jag en jacka från H&M, en sjal och ett par örhängen. Inte så värst mycket grejer men iallafall.

Senare på kvällen satt jag och mamma och kollade på "Lets dance".. mycket tråkigt att blondinbella åkte ut, hade velat se henne lite längre in i programet och se hur mycket hon hade kunnat utvecklas men men.. sånt är livet ibland tyvärr! bad luck there bella.

I lördags åkte jag, mamma och pappa en sväng till Ikea behövde lite grejer mitt sovrum. Köpte en ram, ljushållare, en pläd och två nya kuddar till sängen. Blev även en sväng till citygross för och handla lite mat. Framåt kvällen kom favoriten hem till mig och vi bestämde oss för att gå ut och äta middag, det stod mellan kina restaurangen här i närheten där jag bor och popollo en restaurang precis brevid mitt hus kan man säga. Efter en lång diskussion blev det kina restaurangen och vi käkade 4 små rätter *mums vad gott det var*. När vi gick från restaurangen bestämde vi oss för att gå och hyra film blev 3 filmer vi hyrde.. "Dumpad", "Shrooms" och "Systrar i jeans, andra sommaren". Dock var inte shroom filmen någe bra alls, så ni vet ifall ni har tänkt och se den någon gång!

Idag är det ju söndag och favoriten åkte hem för en timma sen drygt, nu sitter jag och kollar på TV, "Are you smarter than a fifth grader" hahaha det programet är så himla roligt, barnen kan mer än de vuxna ;P

Nu blev jag så sugen på att visa vad jag har köpt så här får ni lite smått och gott!


Hittade tyvärr inte bilder på de andra sakerna jag hade köpt. Så de här får duga ;)



Fredag

Heeej alla blogg läsare, hoppas ni hade en bra dag igår!
Igår jobbade jag mellan 16:30 och 21.. skrev fel i bloggen igår men var så himla trött när jag kom hem så kände att det bara var dags för sängen för min del och tänkte att jag kunde skriva ett blogg inlägg idag istället.

På jobbet igår så köpte jag en bok som heter "läkande massage", jag tycker nämligen om att massera på riktigt liksom med någon slags hudkräm eller olja så kände att den boken var perfekt! Dock gillar jag inte att få massage själv.. vet inte varför haha. I boken finns det iallfall alla sorters olika massager som: Thaimassage, Shitasu, Huvuvdmassage, Akupressur, Zonterapi och klassisk massage. Så när jag har läst allt och sådär kanske någon vill ha lite massage?!?




Ikväll ska jag nog kolla på Lets dance, ska ni också göra det?

Nej nu måste jag börja fixa lite saker, ska damma mitt rum och dammsuga sen göra mig iordning och gå på ett litet ärende.. jag skriver ett inlägg lite senare!


Puss på er

Blondinbellas nya attack mot Katrin

 

Superbloggarnas viktgräl rullar vidare. Nu går Isabella Blondinbella Löwengrip till ny attack mot Katrin Zytomierksa och hävdar att Katrin njuter av bråket eftersom det ger henne den största uppmärksamhet hon fått sedan exmaken Alex Schulman ”dumpade henne”.

 

Bakgrunden till bråket är Blondinbellas inlägg om att Katrin och Carolina Gynning driver vikthets hos unga tjejer på sina bloggar. 

 

Nu har de inblandade huvudpersonerna bjudits in till ”Debatt” i SVT för att diskutera ämnet. Men Blondinbella vill inte vara med. Dels på grund av en dålig relation till programledaren Janne Josefsson, men också på grund av att debatten med Katrin skulle hamna på en ”alldeles för låg nivå”. 

 

— Hon är bara ute efter att bråka. Att hon tackat ja är inte så konstigt, det här är väl den största uppmärksamhet hon fått sedan Alex dumpade henne, säger hon till Expressen.  

Katrin skrattar när hon får höra vad Isabella sagt:  

— Det var väl konstigt sagt? Jag fick ju en hel del uppmärksamhet kring ”Idol”!

Enligt Expressen har Blondinbella fått en förfrågan om att medverka i ”Kvällsöppet” i TV4 istället för ”Debatt”, men om så blir fallet lär en av förutsättningarna vara att Katrin Zytomierska inte deltar.

 

 

Vad tycker ni om det här?!? själv måste jag säga att jag faktiskt förstår blondinbella.. jag menar det är sant det blondinbella skriver/säger dom uppmanar ju faktiskt unga kvinnor genom deras bloggar att gå ner i vikt, hur dom ska gå ner i vikt och ger dom tips! usch, jag tycker det är hemskt. Inte konstigt att samhället är som det är idag. STÅ PÅ DIG BLONDINBELLA!


Dagens fråga!

Vilken års tid föredrar du mest?


Jag föredrar iallfall sommaren.. för det är då jag fyller år och alla är lediga, man åker oftast på semester och framförallt kan man ha på sig precis vilka kläder som helst! älskar att bara kunna slänga på sig en klänning med ett par sommarskor och slippa ha så mycket tjocka kläder på sig.. åh det är så underbart, längtar så mycket till sommaren och den är snart här <3




090122

Godmorgon allihopa!
Har sovit så himla dåligt inatt.. undra vad det kan bero på? vaknade ganska så sent idag, runt 11 tror jag klockan var men jag var iofs vaken tills 3 imorse och låg och pillade på mobilen. Idag är det jobb dag för mig jobbar 16:30-22:15 men innan dess ska jag kila upp en sväng till centrum med min mamma och handla lite saker som vi behöver.

Blev inte direkt några "bra" inlägg igår.. var lite deppad men så är det ibland. Hoppas ni inte slutar läsa min blogg för det! Just nu sitter jag och kollar på hem till gården på 4an haha, jag tycker faktiskt att det är ett bra program! men det kanske är bara för att jag själv är engelsk?..

Det börjar närma sig helg och jag är osäker på vad jag ska göra. Vad ska ni göra i helgen?!?
 

Over and out

Zion y Lennox - Fantasma



Lyssna på den här låten <3

Tattoo

Oh, oh, oh

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later, I'll get what I'm asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
That truth is a stranger
Soul is in danger, I gotta let my spirit be free

To admit that I'm wrong
And then change my mind
Sorry but I have to move on
And leave you behind


I can't waste time so give it a moment
I realize, nothing's broken
No need to worry 'bout everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back at a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

(Just like a tattoo, I'll always have you
I'll always have you, I'll always have you)

I'm sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror, didn't deliver
It hurt enough to think that I could

Stop, admit that I'm wrong
And then change my mind
Sorry but I gotta be strong
And leave you behind

(Just like a tattoo, I'll always have you
I'll always have you)


If I live every moment
Won't change any moment
Still a part of me and you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything i do

Just like a tattoo
I'll always have you...


Ingen kommentar.

.You made me cry.

"Du har ju hela helgen på dig"


Hahaha minns ni den här TV-reklamen? jag var bara TVUNGEN att lägga upp den..
jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den, absolut min favorit reklam genom tiderna.


Buenas dias, som man säger på spanska!

Godmorgon bloggen idag är det onsdag och jag har varit vaken i drygt 2½ timma. Och det första jag tänkte när jag vaknade imorse var "jaha, vad ska man göra idag då?" det känns nästan som om det är samma visa varje dag för mig.. jag går upp på morgonen, ligger och kollar lite TV, Sätter mig och äter frukost och sen duschar. Efter det liksom bara gör jag det första som kommer upp i mitt huvud, känns faktiskt en aning tråkigt!

Jag skulle faktiskt vilja ha lite tips från er läsare och bloggare! Kan ni inte skriva vad ni brukar göra när ni känner er uttråkade, kanske ge mig lite tips och motivation att prova på något nytt?

Jag vet iallafall vad jag ska göra ikväll, jag ska kolla på "semestersvenskar" som går på 3an, klockan 20:00. Tycker det är ett bra program.

Nej, nu blir det en snabb dusch sen får jag se vad jag gör ;)


LÄMNA EN KOMMENTAR TILL FRÅGAN I DET HÄR INLÄGGET NU.

Kram på er

Godnatt alla underbara läsare

Måste bara säga hur spännande det är varje gång jag loggar in på bloggen, så kul att så många människor kommenterar och faktiskt verkar tycka om att läsa min blogg! Jag säger detsamma.. jag älskar att läsa era bloggar också ska ni veta!

Jag satt precis och kollade på dokumentären som gick på 5an, fy vad hemsk men sorglig dokumentär..

"Brittisk dokumentär från 2008. I mars 2008 inträffade ett mirakel på den indiska landsbygden. En bebis föddes med två ansikten. Av vissa ses den lilla bebisflickan Lali som en inkarnation av flera hindugudar. Men hur är det med hennes hälsa och hennes möjligheter att leva ett fullvärdigt liv? Hennes tillstånd, Craniofacial Duplication, är extremt ovanligt och i de få fall som är kända har nästan alla bebisarna dött i livmodern".

Kollade ni också på den?!?

Nej nu känner jag att det får bli ett nytt inlägg imorgon när jag vaknar är så trött...


GOD NATT OCH SOV GOTT


En helt vanlig tisdag..

Som ni borde veta vid det här laget så är jag en shopping freak, för ungefär en vecka sen beställde jag ett mobil fodral till min nya nokia mobil och gissa vad jag fick hem i brevlådan idag? jo.. FODRALET! det var super snyggt, ser lite elegant ut tycker jag hehe.

Dessutom vann jag ett bud på tradera för inte så länge sen och dessutom dök det upp idag (måste vara min tur dag) och den var helt underbar precis som jag hade trott! bra deal.. och jag ÄLSKAR tradera. För och inte nämna att jag faktiskt var uppe en sväng idag på Gintricot och köpte en liten "sommar" jacka som jag har haft span på ett tag och idag kände jag att jag var tvungen att köpa den eftersom de flesta hade verkat tagit slut.

Min underbara favorit kom förbi en snabb sväng också bara för och umgås, så min dag har varit toppen!

Senare ikväll blir det bara och ligga i sängen och kolla TV och bara njuuuta och slappa. Vet ni något bra som går på TV ikväll?!?

Lite bilder på det jag har "fått" idag...


 
Mitt nya nokia fodral till mobilen


     
Väskan jag vann på tradera


Min "sommar" jacka från Ginatricot.

PUSS <3

Halloj!!!

Tack för alla tips jag fått hittills från dagens fråga. Får sitta och funta på det där nu ett tag..
Har precis kommit hem från centrum, shoppade till lite grann inne på H&M. Dom hade fått in lite fina sommar saker tycker jag så passade på att köpa lite accesoarer =)

Vad har ni gjort idag? jag har inte gjort så mycket.. eller jo träffat favoriten ;)
Ikväll blir det att kolla på prison break.. så spännande och se vad som kommer hända i det här avsnittet! ska ni också kolla på prison break?!?

Nej nu pratar min mage med mig för fullt, är jätte hungrig så ska kila in i köket och se om jag hittar något jag kan laga ihop! vi hörs senare!

Kraaam


Bilder...
 
Sjal från H&M 59:50 :-

Örhängen 19:50:-/29:50:- och hårklips 19:50:- från H&M


Dagens fråga!

GODMORGON

Vilken är din favorit parfym?

Jag funderar nämligen på att köpa en ny parfym och jag vill få lite tips från er läsare!
Så lämna gärna en kommentar.


United 93

Heeej alla blogg läsare!
Ville först bara be om ursäkt för att jag inte har svarat på era kommentarer från mitt tidigare inlägg.. jag har haft strul med datorn sen igår eftermiddag och har därför inte haft tillgång till internet, men jag ska svara på alla kommentarer nu =)

Har jobbat hela dagen idag 13-20 (skulle ha jobbat till 21 men fick gå tidigare) så skönt.

Just nu sitter iallafall jag och kollar på filmen som går på 3an Untider 93 en intressant med hemsk film, undra om ni bloggare också kollar på den?!? Vad har ni bloggare gjort under helgen?!?

Skriv gärna en kommentar på vad ni har gjort! vore kul och läsa...

Har ni några tips på vad ni vill att jag ska skriva i bloggen? om ni har det vet ni vad ni kan göra ;)

Nu ska jag kolla vidare på filmen, PUSS



The city vs The hills

Hej igen alla blogg läsare!
Ni vet säkert nu att jag är en tjej som älskar serien The hills.. och idag började jag kolla på serien The city med Whitney Port som också var med i The hills från början som sedan fortsatte vidare för att komma högre i fashion världen och startade ett eget TV-program. Jag kan framstå som någon TV nörd men det är jag verkligen inte, jag är bara en tjej som älskar att följa serier som inspirerar mig på många olika sätt. Jag vet att det finns människor där ute som tycker att de här serierna bara förstör för unga tjejer och visst kanske det är så för en del men för mig är det raka motsaten. Programmen ger mig inspiration, styrka och jag får nästan som ett litet pirr i magen inför nästa avsnitt.. jag helt enkelt har något att se fram emot. Nog om det här med TV program nu..

Jag berättade aldrig för er om mina friis&company tofflor från nelly.. jag var hur glad som helst när jag hämtade ut dom på posten men till besvikelse var dom alldeles för stora, jag kan inte rikitgt fatta varför.. tycker storlekarna på nelly är lite konstiga men men jag fick iallafall skicka tillbaka dom och kunde tyvärr inte byta dom mot en mindre storlek då dom var totalt slutsålda! (bättre lycka nästa gång)

Jag vet att jag skrev att jag skulle sluta prata om TV-program men vore kul och veta vad ni läsare föredrar "The hills" eller "The city"?!?

Snälla lämna gärna en kommentar om ni följer dessa serier.




Puss & Kram

Garderobrensning + nudlar

Jag bestämde mig för att skriva ett litet inlägg iallfall även fast det inte är kväll än.. har rensat garderoben idag, kastat en massa kläder som antingen var helt trasiga eller som jag aldrig använder! känns väldigt skönt att ha fått det gjort. Har gått och skjutit upp det hela tiden, för det var nämligen så att när jag kom hem från England så kastade jag bara in alla kläder för orkade inte sortera in allt, tyckte det var för jobbigt..

Ta det lugnt nu fatti om du läser det här inlägget.. jag har en liten "goodie" bag med kläder till dig som väntar på dig tills du kommer hem från vackra Turkiet =) borde väl finnas lite saker där som du har användning för?!? men säger inte vad de är för klädesplagg ;)

Vart så hungrig efter rensningen så hoppade in och tog en dusch sen åt jag nudlar till lunch, ja jag vet en sen lunch men vad ska man göra! haha. Det var riktigt gott med nudlar länge sen jag åt det.

Här kommer lite pics! NJUUUT, hörs ikväll chaooo <3


Såhär fin blev garderoben min efter rensning + sortering =)

  




Här är mina goda nudlar jag åt =)

Godmorgon bloggen och läsare =)

Min morgon började vid 9 då jag vaknade imorse, har inte gjort en enda sak hittills bara suttit och glott TV, socialt av mig eller hur? haha.. nej men har insett att det ÄNTLIGEN är fredag wohooo!

Fredag innebär Lets dance, ska bli kul och se hur det går för alla deltagre ikväll! men det finns en deltagare som jag har extra koll på, tyckte inte alls att den deltagaren var bra förra veckan i programmet så får se hur det blir ikväll =) nu undrar ni säkert vem det är jag menar, men jag avslöjar inget.. funta på den ni ;)

Sen såg jag att runaway bride är på vid 22:00 på kanal 5 så blir kanske att kolla på det också med lite popcorn? vad tycks?..

Usch och fy.. det är min jobbhelg nu i helgen så lördag-söndag blir det jobb för min del.. Hur ser er helg ut???
Skriv gärna vad ni läsare ska göra i helgen!

Nu ska jag kila in till köket och äta lite frulle, magen skriker =)

Hörs ikväll!


Godnatten

Har inte varit hemma och kunnat skriva blogg idag.. så därför har jag inte så mycket att skriva ikväll, men imorgon avslöjar jag anledningen till varför jag inte skrivit under dagen ;)

Nu ska jag kolla på TV en stund och sen sussa!

Skriv gärna några frågor eller kom gärna med tips om vad ni vill att jag skriver i min blogg.. vore jätte skoj!

Pussen på er alla

GODNATT

Dagens fråga, vilka TV-program följer du?

Jag tänkte börja med "dagens" fråga från och med idag, så här är första frågan: Vilka TV-program följer du?

 


/ Natalie

090114



Godmorgon Kära bloggare!
Måste bara säga hur trött jag är.. jag förstår inte varför jag bara sover och sover. Jag kan sova hur länge som helst och ju längre jag sover ju tröttare blir jag.. jag försöker verkligen gå upp tidigt så att jag bara sover 8 timmar per natt men tror ni att jag klarar av det? nej precis.
Idag ska jag hem till min syster och fixa min nya mobil som jag borde ha fixat för länge sen! och hon slutar klockan 3 så det blir bara för mig att sitta och invänta tiden. Innan jag åker för och möta henne på jobbet så ska jag gå upp till posten och hämta ut mitt paket från www.nelly.se. Ni vet innertofflorna som jag beställde? =)

Så jag tänkte att jag skriver mer blogg ikväll och lägger upp bilder på hur tofflorna ser ut IRL (in real life) ;)

Puss och kram till er alla

The guru + sockerkaka

Klockan börjar ticka mot 21:00 och jag ska kolla på filmen The guru som går på TV3.
Vet inte vad det är med mig men dom senaste dagarna har jag varit sugen på allt möjligt..  så tidigare slängde jag ihop en liten sockerkaks smet och satte in den i ungnen, så till filmen blir det socker kaka och ett glas mjölk *mumsilibaba* tihihihihi, vi hörs imorgon.. sov gott allihop!


090113

Hellooo!
Idag är det tisdag och har inte hänt alltför mycket.. har varit hemma och umgåts med min mamma, känner mig lite hängig och så. Har haft huvudvärk i flera dagar nu och ont i halsen (stackars mig).
Har precis suttit och pysslat lite med min nya hemtelefon, är så nöjd med den! älskar att inhandla nya grejer jag blir så himla glad haha jag vet inte varför. Men jag ska berätta anledningen till varför jag har en ny hemtelefon.. det var nämligen så att när min kära pappa fixade mitt "nya" rum så köpte han en ny telefon till mig som skulle passa in till mitt rum och visst den var väldigt snygg och elegant men den SÖG och då menar jag sög. Den dog efter ett tag när man pratade i den, gick jag ut i vardagsrummet bröts samtalet och massa mer.

Så häromdagen sa jag till min kära pappa att jag ville köpa en ny telefon och han gav lite förslag på telefoner (för det är min pappa bäst på, han vill göra saker som han tycker är bäst) men ingen fall mig i smak. Och pappa bara tjatade om att jag var kräsen, han tycker jag är kräsen när det gäller allt. Tillslut lämnade vi tillbaka min gamla telefon som inte fungerade som den skulle och köpte en ny telefon, så nu är jag glad och den här fungerar som den ska WOHO!

Jaha vad ska man göra nu då tro? kanske kolla någon film.. hmm får funta på den ett tag.
Var inne på www.missbella.se och skulle beställa lite snygga örhängen, dom har nämligen en superbra rea och alla deras produkter är otroligt billiga men fattade inte rikitgt deras betalnings sätt så nu sitter jag och väntar på ett mail ifrån dom.. hoppas det kommer snart så jag kan beställa =)

Nej nu har jag bestämt mig, ska kolla på lite filmish ;) hörs senare! pöss på er alla



Min nya SNYGGA hemtelefon, Grrr...

Vad är godare än popcorn?

Ååhh just nu är jag så himla sugen på popcorn, det är de bästa som finns..




Vad är ditt favorit snack?

Homosexuell eller inte, spela roll?

Jag kände bara att jag var tvungen att blogg om det här ämnet och skriva det som en inlägg..

Jag har länge gått och tänkt på det här med homosexualitet. Människor och media runt om i världen ser homosexuella som något negativt, något som inte borde finnas och något som är fel. Det liksom inte ingår i guds "traditioner" om ni förstår vad jag menar. Och jag blir så jäkla irriterad på sånt.. jag menar vilka är ni där ute och döma om hur en viss människa ska vara? om hon/han ska vara hetero eller homo? jag tror inte alls det handlar om att man blir förälskad i en kvinna eller man utan man blir förälskad i personen. Och om det nu är så att en kvinna blir förälskad i en kvinna eller en man blir förälskad i en man då är det bara så. Dessa kategorier "bög" och "lebb" borde inte existera de är bara  förnedrande ord till dessa människor som faktiskt har fallit för de som jag skrivit ovan.

Jag tycker själv att det är upp till var och en vem man vill vara tillsammans med, man kan inte bestämma vem man börjar tycka om, vem man blir förälskad i eller vem man vill dela sitt liv med. Samtidigt är det inget fel på att kvinnor gillar män och tvärtom utan det är upp till en själv som individ.

Media framför homosexualitet som något negativt helt tiden tycker jag, det skrivs om allt möjligt i tidningar och sänds i  nyheterna på TV.. ska homosexuella få gifta sig i kyrkan eller inte? Ska homosexuella få adoptera eller inte? osv.. alltså jag kan inte riktigt fatta varför det här ens ska behöva tänkas över? Är det inte så att alla människor i samhället har samma rätt?  Vad är det för skillnad om två män eller två kvinnor som älskar varandra mer än något annat vill gifta sig i en kyrka. Dom är också människor precis som alla andra och de ska behandlas precis som alla andra.
Det verkar vara ett sånt stort problem i samhället och jag kan inte förstå varför? Dessutom tycker jag att de borde få adoptera, de är två personer tillsammans som vill rädda barn i världen genom att ge dom ett hem, ett hem fylld av kärlek och vill sätta barnet i första prioritet. Men så säger adoptions byråerna nej för honomsexuella att adoptera.. varför undrar jag? usch.. alltså jag skulle kunna sitta här i evigheter och bara skriva och skriva men det ska jag inte göra.
Jag tänkte bara säga att det finns många kändisar där ute i världen som faktiskt står för att dom är homosexuella och dom skämms inte alls över det. Jag beundrar dessa kändisar de borde ni också göra =)


Cynthia Nixon och Christine Marinoni (hennes flickvän)
 

Ellen Degeneres och Porta De Rossi (hennes flickvän)

    
Dom är hur söta som helst =)
I'm not a judger!

BÄSTA LÅTEN EVER!!!

Pink - So what..


'

Jag är kär i den här låten!

Sjuk och allt suger...

Som jag skrev i tidigare inlägg börjar jag bli sjuk och känner att min kropp är helt borta, jag orkar inte göra något och eftersom jag tycker synd om mig själv bestämde jag för att beställa lite saker från nätet för att känna mig lite gladare haha (vilken ursäkt) jag vet..

Gick in och kollade på www.nelly.com och hittade ett par friis&company innertofflor som såg hur mysiga som helst ut sen gick jag in på www.ellos.se och hittade två söta tunikor som jag beställde! Nu är jag lite gladare.. har känt mig så sur och irriterad idag bara för att jag inte mått bra, så passa på och spana in vad jag har beställt ;)




Tofflorna kostade 120:- och både tunikorna 99:-/ var

PRIMA TYCKER JAG =D

<3

Sen uppdatering jag vet!

Ja har inte hunnit eller tänkt på att uppdatera min blogg från det att jag kom hem från England men tänkte skriva några rader nu.. jag hade en jätte skön semester dom elva dagarna när jag var borta, inte för att jag gjorde så mycket var mest med mina systrar och deras barn och försökte shoppa men precis som här hemma i Sverige var det mesta bara rea plagg så hittade inte så mycket som jag hade hoppats på.

Köpte underkläder, några toppar, myskläder, tofflor och sånt.. bas grejer helt enkelt! Får inte glömma att nämna min nya plattång och krulltång som är helt UNIKA, dom är bäst helt enkelt <3 LOVE =)

Har inte hänt så mycket här hemma under dom dagarna jag varit hemma, har jobbat och umgåts med familj/vänner. Mår inte så bra idag, vaknade upp med huvudvärk och ont i halsen.. börjar nog kanske bli sjuk som resten av min familj. Alla går runt och hostar och snyter sig *fy vill inte bli sjuk*

Jag tänkte lägga upp lite bilder från England så, ENJOY!!!

 
 

Miss my folks over there =(

Kommer hem pa tisdag!!!

Yepp, jag kommer hem pa tisdag kvall.. kanns bade bra och daligt! vill inte lamna min familj och slakt men vet att jag maste hem, sverige ar liksom mitt hem och jag vet att jag har nagot jag maste komma hem till. nagot jag inte kan leva utan..

Idag har det inte hant sa mycket.. blev en svang till meadowhall med min syster och hennes dotter for lite sista shopping blev lite grejer fran primark, next och warren james (ett jatte fint halsband) I LOVE IT hehe ^^

Sen nar vi kom hem blev det lunch, efter det spelade jag monopol med barnen.. ville dra ut lite pa tiden var sa langtrakigt att bara sitta hemma och inte gora nagonting.. jag har varit van alla dessa dagar att vara ute och gora saker liksom.. efter spelet blev det middag och nu kollar vi pa en film! Har dessutom typ packat min vaska redan haha den ar fylld med grejer aven fast jag inte riktigt kopt massor.

Nu ska jag saga mina sista ord och kolla klart filmen.. TE ECHO DE MENOOOOOOOOOOS MI NENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHAOOO  

Sheffield!

I'm here in this town and i LOVE IT!
I had a lovely new years eve, I will show you all some pictures when I come back to Sweden..



LOOOOOOOOOOOOOVE <3

RSS 2.0