Regnig dag..

Kom just hem.. har varit ute i regnet med mamma ner till ÖoB för att handla solkrämer! rätt billigt faktiskt fick 5 flaskor för under 150 kr =) men personalen där var riktigt otrevlig och var slut överallt på hyllorna men men.. idag är det 4 veckor precis innan semestern.. dagarna räknas ner och ner, men nu har jag och nikkan inhandlat allt iallafall. Så tråkigt väder ute idag det bara regnar och regnar, blir att sitta inne idag bara och ta det lugnt med mamma. *mys*

pussar



Inte varje dag man blir tagen på rumpan när man går på stan!

Först ska jag säga att jag inte hunnit skriva något i bloggen på några dagar eftersom jag har jobbat hela helgen och bara varit med favoriten.. men i fredags var jag i stan med nikkan för att inhandla bamboo örhängen vilket blev väldigt lyckat och lite små saker till vår semester, började med att gå in i var enda H&M i hela stan för att hitta ett par leggings som jag aldrig fick tag på, jag gav snabbt upp letandet och bestämde mig för att istället beställa på internet! nikkan ville kolla in på ginatricot en sväng och såklart blev det ett köp där, fick faktiskt en tunika av henne, mycket fin! hehe.. efter att ha kollat runt ungefär halva stan käkade vi på sandys och gick sen vidare till affärerna på drottninggatan för att sen inte bli släpade hela vägen på drottninggatan till gamla stan för en affär som inte existerade längre då nikkan säger att affären fanns där för ett år sen *suck* så vi började vända oss tillbaka mot centralen och helt plötsligt hör jag en killröst säga: ursäkta! så jag trodde naturligtvis att han ville förbi mig bland alla människor och trodde nikkan tog tag i mig för och flytta mig mot sidan men vem var det som inte då tog på min RUMPA! joo den här "nörden" som nikkan kallade honom.. han bara tog på min rumpa sådär och log.. jaja inte varje dag man går på stan och blir tagen på rumpan liksom. Efter 5 timmar i stan blev vi skit trötta och rullade hemåt, kom hem och chattade lite på msn med fatti och bumbum sen åkte jag iväg till jobbet och har sen dess jobbat hela helgen och sovit med favoriten <3 nu är jag ledig tills på torsdag vilket ska bli såå skönt..

 
Dessa underbara bamboo örhängen har jag köpt =) puss!

Mehmet är så söt hehe



Var bara tvungen att lägga upp den här videon på Mehmet..

Slapp dag..

Idag blir det bara en slapp dag.. sitta hemma kolla på lite TV och så. Sitter just nu och kollar på project runway, jag får en sån kick att själv designa mer klädesplagg.. går ju faktiskt textildesign linje på designgymnasiet men får bli mer av det efter sommaren. Kollar in novairs skyshop katalog, undra om de finns något jag vill beställa på flyget när vi åker till alanya.. skulle vilja ha Kylie Minouge - Darling, men blir nog att köpa den på taxfree för den fanns inte med på skyshopen!

   puss puss

Turkiet - Tyskland

Faaan att Tyskland vann över Turkiet.. har precis suttit och kollat på matchen med nikkan haha vad vi skrek när Turkiet gjorde mål men blev så jävla sura när Tyskland vann, ändå var matchen bra spelat av turkarna.. kan tänka mig hur stämmning är nere i alanya just nu =/

nu ska jag kolla på sex and the city sen ska jag sooova. chao for now!

Galen i skor =)

Blev inge solning idag.. istället städade jag ur min garderob och passade på att räkna alla mina skor som jag har, totalt har jag 21 par skor HERREGUD säger jag bara inte konstigt att mamma tjatar på mig hela tiden att jag ska sluta köpa en massa skor och kläder.. grejerna får ju knappt plats i min garderob, tur att jag får en garderob till snart när jag får ett större rum! sitter nu och väntar på att nikkan ska komma hem, ska laga middag tillsammans blir nog kyckling med fetaost sallad *MUMS* 

    
12 av alla mina skor!

17 dagar kvar..

Godmorgon! har precis vaknat, blev en väldigt sen kväll igår satt uppe och kollade på film.. just nu sitter jag och bloggar lite, åt nyss frukost blev 2 mackor och te.. vet inte riktigt vad jag ska göra idag kanske sola lite på balkongen är rätt fint väder ute! chattade med bumbum och fatti igår riktigt skoj att se och höra dom.. hehe men turkarna i bakgrunden i supermarket på ceasar var riktigt roliga, kallade mig för Nööötalie hela tiden =D påminnde tjejerna att det bara var 17 dagar kvar tills min STORA b-day, fyller som sagt 18 då och skojja inte att jag LÄNGTAR! så alla ni som vet att jag fyller år då gratta mig!

FY fick mina betyg igår, vad rädd jag var när jag skulle öppnade kuveret.. men det visade sig att jag fick riktigt bra betyg iallafall även fast jag inte varit så mycket i skolan, smörar man lite så fungerar det ;)

nä nu ska jag ta och göra lite nytta.. skriver snart igen! byeee

Alanya med fatti & bumbum!

Nu är det exakt 36 dagar till jag och Nikkan åker ner till turkland, till underbara alanya där vi har vår "extra" familj.. tråkigt nog är både bumbum och fatti redan nere i alanya och partajjar järnet, dom ska nämligen vara där i 3 ½ OTROLIGA månader men vi vet att ni saknar och väntar på oss visst tjejer? Det är så tråkigt här hemma och jag vet att nikkan saknar er något otroligt men hon har ju mig iallafall! För er som kanske nu läser min blogg och undrar lite om de jag just skriver så är det så att vi har varit ett gäng tjejer som åkt till turkiet några år i rad och lärt känna en massa människor nere i Alanya och på något sätt är det alltid så att fatti och bumbum alltid stannar längst av oss alla nere i alanya.. dom känner helt enkelt att alanya är deras andra hem =) men men.. jag skriver nog mer om turkiet snart!

lääängtar så mycket till killarna på GR och tjejerna såklart!

Underbaraste staden: ALANYA.



Midsommar

Midsommar började med att jag satt hemma hos mig med favoriten och drack några öl.. vi drog sen in till stan för att träffa några kompisar,  vi stod och kollade på matchen i kungsan på stor bilds TV.. Turkiet spelade mot Kroatien och snacka om att det var massvis med folk där. Kroatien gjorde mål och alla turkarna drog från kungsan eller iallafall några meter bort och helt plötsligt gjorde Turkiet mååål och gissa hur glada turkarna blev hihi. Träffade en tjejkompis i kungsan som jag inte träffat på 3 år riktigt kuuul och skön tjej! Vår kväll fortsatte i Zinken på berget med några öl och utsikt över hela stockholm, så myyysigt.. sen rullade vi alla hem och jag och favoriten tog nattbussen hem från centralen bland alla firande turkar som åkte runt i deras bilar med flaggor och turkisk musik =)

Ganska mörk bild på stockholm men tagen från berget i zinken på midsommar.

Ny här!

Vet inte varför jag har skapat den här bloggen riktigt..
men antar att jag fick inspiration av alla andra bloggare som finns där ute!
och tänker därför prova på att skriva blogg.




RSS 2.0