091031

Heeej bloggen! var några dagar sen jag bloggade.. igår firade jag och mina vänner halloween hemma hos favoriten och det var skit kul. Jag var utklädd till, ja en fe av något slag haha.. hade iallafall vingar, ett fespö och ett slags hårband, tyckte det var lite sött hihi!

Ville inte vara jätte utklädd, men lockade håret så såg kanske lite annorlunda ut än vad jag brukar.. och det var kul att alla var utklädda, helt enkelt en toppen kväll =D

Slutade iallafall med att jag och favoriten somnade hos mig och vi låg typ i sängen halva dagen idag sen följde jag favoriten en bit till bussen och sen gick jag typ i princip hem och åt och började packa eftersom jag åker bort på måndag och vill få klart det mesta idag så kan spendera tid med favoriten imorgon inann jag åker..

Ska bli så SJUKT skönt och åka bort! bara längtar typ..

Nej ville bara blogga lite grann.. nu ska jag kolla klart på "tre systrar och en mamma" och sen packa lite till sen sooova.. för imorgon har jag en lång dag framför mig ;) hahaha

Bloggar imorgon en sista gång innan jag åker!

xoxo


...

Tom på ord.


091026

Halloj! idag har varit en riktig soft dag har inte gjort något speciellt.. eller jo jag har ju faktiskt klippt mig hehe, bara topparna dock. Folk tjatade så himlans mycket och jag kände väl själv att topparna behövdes klippa så min underbara mamma gjorde det idag när hon var ledig från jobbet.

Folk lär ju säga att det inte syns men topparna ser mycket bättre ut än vad dom gjorde innan och jag är STOLT som har så långt och tjockt hår.. mitt hår är faktiskt något jag avgudar och stolt visar upp hehe (när det är utsläppt och fixat).

Fick ett trevligt paket i brevlådan idag också eller ja snarare av brevbäraren som ringde på dörren, fick min efterlängtade bok av Sophie Kinsella "En shopaholic säger ja" som varit så svår och få tag i och för och vara i begagnat skick så var den ursäkta men i JÄVLIGT bra skick. Såg inte ens ut som om någon hade läst en sida av boken så grymt glad att den kom =)

Och under dagen fick jag en plötslig idé! i min byrå så har jag en hel låda fylld med cd-skivor och eftersom jag inte direkt lyssnar på cd-skivor längre nu när jag lyssnar på all musik på datorn (som jag gjort nu i flera år) så tyckte jag att de bara tog upp en massa onödig plats i byrån och samtidigt kände jag att jag absolut inte ville göra mig av med dom så jag kom på bästa idén ever, det var att köpa en cd-förvarings pärm och lägga ner endast skivorna där och skippa alla fodral så jag kilade upp till kjell&company och köpte en pärm där det fick plats 120 cd-skivor och nu får det plats mycket mycket mer i den lådan hehe..

Juste.. bloggade aldrig igår! hade satt upp som ett "mål" för dagen att jag skulle skriva hur skansen var och lägga upp alla bilder jag och favoriten tog men gjorde aldrig det och nu känner jag ingen direkt ork till att göra de heller så jag lägger upp lite bilder imorgon och skriver lite mer om den dagen då iställer.

För nu känns det bara som att jag hoppar från det ena till det andra! och härmed får det här blogg inlägget vara slut för nu ska jag glo TV tills jag somnar, har försökt börja ändra på mina vanor och det är att lägga mig tidigt och gå upp tidigt dvs somna innan 24:00 och vakna senast 10:00 så ja...

Äsch... där sätter jag punkt. Hörs imorgon!

xoxo


Otur eller vad?

Ja, jag tycker verkligen jag har otur i allt.. ingenting den här senaste månaden har gått som jag velat.

Började väl med att mina "slutbetyg" som jag skulle ha fått V.32 har varit fel 2 gånger när skolan har skickat dom till mig och har gjort så att jag har behövt ringa dom ett fler antal gånger tills den 3e gången när jag fick dom då de var rätt.

Sen är det samma sak med mina anställnings bevis dom har jag även där fått fel 2 gånger och sitter fortfarande och väntar på att jag ska få den 3e som jag HOPPAS är rätt.

Inte nog med detta så beställde jag hem ett par böcker som jag nämnde i något tidigare inlägg, nämlingen böckerna som jag tänkt och ha med till Lanzarote, "En blomma i afrikas öknen" och "ökenblomman återvänder". Och så fick jag ett sms igår att posten skulle leverera dom till mig igår och sen när jag hörde att posten kom öppnade jag paketet och jag skojar inte jag förstår inte vad som hade hänt med ena boken den var helt defekt.

För det första var boken helt trasig i kanterna, för det andra så kunde man inte läsa texten på baksidan av boken där det står vad boken handlar om eftersom nästan hela texten var bort "riven" svårt och förklara men text saknades och för det tredje så var texten inuti boken nästan likadan fast ännu värre, där kunde man bara se halva texten.

Och så arg som jag var ringde jag upp företaget där jag beställt böckerna från och hon sa att jag antingen kunde få 5% avdraget från boken eller få en helt ny bok. Och då tänkte jag, öh? 5%.. snälla boken går ju inte ens och läsa hur tänker du människa? SERIÖST!

Jag valde iallafall att få en ny bok och förklarade att jag ska ha med mig dessa utomlands. Så nu måste jag först vänta på ett första brev där jag får en liten retur "lapp" så jag kan lägga den trasiga boken på brevlådan och skicka iväg den till dom men det kan jag ändå inte göra förrän min andra nya bok kommer eftersom jag måste lägga denna trasiga bok i den förpackningen som den kommer i.. ååhh suck ni fattar inte vilken jävla otur jag har (stackars mig)...

Och självklart är det inte nog med det. Jag vann ju även den första boken i serien "En shopaholics bekännelser" på tradera och det tog 3 dagar innan jag ens fick ett svar från säljaren. Och endast fick jag svar eftersom jag mailade säljaren 2 gånger och även skickad sms. Det roliga är väl att säljaren inte hade något nummer så jag hittade det själv på eniro, så dum är jag inte klart säljaren inte vill att man har dess nummer då personen faktiskt fått väldigt många negativa omdömen.

Står att köpare som vunnit auktioner av denna säljare betalt men ej fått deras grejen. Nu säger jag bara FAN TA DENNA SÄLJARE om jag inte fåt min bok. Då blir det krig! så nu får se vi vad som händer med allt.. jag kommer uppdatera bloggen om allt detta såfort allt är okej.

Hahaha jobbigt inlägg, men ibland måste man skriva av sig.

puss och kram


091021

Hej hej! idag har jag suttit som en idiot och ringt runt till hur många butiker som helst som säljer böcker även alla sidor på internet. Det är nämligen så att jag hela tiden känner mig sugen på att läsa och eftersom jag inte gillar vilka böcker som helst så är jag ganska petig med vad jag vill läsa för böcker.

Men jag har beställt "En blomma i afrikas öknen" och uppföljaren till den "Ökenblomman återvänder" som jag hade tänkt och ta med mig till Lanzarote när jag åker och när jag kommer hem vill jag ha lite nya böcker och läsa och därför har jag bestämt mig att jag vill läsa serien av Sophie Kinsellas böcker som består av: "En shopaholics bekännelser" "En shopaholic i New York" "En shopaholic säger ja" En shopaholic får en syster" och den sista av den dessa uppföljare "En shopaholic i väntans tider".

Det jobbiga var att vissa bara fanns på pocket och vissa bara inbundna och jag kände att jag ville ha dom inbundna och inte i pocket bara för att jag tycker de är snyggare haha men det visade sig att jag bara kunde få tag på 2an, 4an och 5an och detta blev ju ett litet problem. Så jag sökte runt på nätet som en tok utan resultat och ringde även runt till massor av butiker som säljer böcker i hela sverige och fick inget resultat där heller. Tydligen så har 1an och 3an slut producerats hos förlagen och finns därför bara och få tag på genom second hand eller om det eventuellt finns någon butik som har någon enstaka kvar. Men känns som att jag ringde runt alla och de hade samma svar: finns endast på pocket.

Och jag nöjde ju mig självklart inte med det svaret så fick ett litet tips och det var från en tjej på bok-skotten som gav mig ett nummer till ett så kallat "antikvariat".. en butik som har äldre versioner och nya versioner av böcker och tar in begangnat och nya böcker. Och där fick jag napp! fick tag på den 3e boken och den var alldeles ny och dom ville ha 80 kr för den och det bästa av allt är att dom skickar hem den till mig WOHO!

Och inte bara det, sån tur som jag verkade ha hittade jag 1a boken på tradera och vann den självklart för 20 kr, den inbundna varianten. Så slog två flugor i en smäll, är inte jag glad JOO!!!

Hahaha värsta långa inlägget för det där lilla men jag känner mig stolt över mig själv så nu längtar jag bara tills de kommer...

Ja det var väl allt jag ville skriva =D såhär ser böckerna iallafall ut...

En shopaholics bekännelserEn shopaholic i New YorkEn shopaholic säger ja
En shopaholic får en systerEn shopaholic i väntans tider

När jag börjat läsa den första berättar jag hur den var =)

xoxo


091018

Heeej bloggen! hoppas allt är bra.. jag mår iallafall rätt så bra. Häromdagen fick jag ett samtal på mobilen och det var från Guldfynd i Jakobsberg och dom ville att jag skulle komma på intervju så imorgon klockan 12 ska jag vara där och faktiskt så är jag inte sådär jätte optimistisk som jag kanske borde vara, kanske är det för att de känns lite läskigt och för att jag har blivit van och bara vara hemma!

Men samtidigt känns det som att jag borde ge det en chans, det här kanske blir en liten förändring i mitt liv och även om guldfynd kanske inte riktigt är det jag vill hålla på med är det pengar och erfarenhet iallafall.. så vi får se imorgon hur det blir! man ska inte vara allt för positiv och tro att man ska få det för man vet ju aldrig.

Jaja.. slut pratat om det nu ska jag jag berätta vad jag har gjort idag, gick upp runt 9.. käkade frukost, duschade och sen gick jag upp en sväng i centrum med min syster köpte två koftor från Ginatricot som jag kommer lägga upp i slutet av det här inlägget och efter det när min syster åkte till jobbet gick jag bara hem och slappa och det har jag gjort ända tills nu SÅÅÅ skönt! haha..

Nu ligger jag bara och kollar på TV, har lite huvudvärk så ska nog ta en alvedon och senare ikväll kommer favoriten hit! WOHOOO! var flera dagar sen vi sågs sist...

Det var allt jag orkade skriva om idag så ha det så bra!



Koftor från Ginatricot 199:-

xoxo


JIMMY CHOO TÄVLING!

Heeej bloggen! tänkte berätta att jag är med i JIMMY CHOO tävlingen för H&M och jag skulle vilja flirta till mig lite röster av er läsare hihi ;)

Om jag skulle vinna får jag stå först i kön på den H&M jag väljer att shoppa JIMMY CHOO produkter på med några andra vinnare och det skulle vara en DRÖM! så snälla rösta på mig..

Skulle vara jätte snällt =)

Här är min moodboard och nedan för röstar ni....







xoxo


Nya ICA-reklamen

Såg nyss det här videoklippet på en annan blogg och var bara tvungen och härma.. först tyckte jag inte alls den var rolig som ICA-reklamerna brukar vara men efter typ ha tittat på den 3 gånger började jag AS GARVA hahaha! kolla själv och se vad ni tycker? Jerry är ju super söt =) och det är inget taskigt mot "utvecklingsstörda" som folk säkert tycker när dom ser den utan han sätter ju dom som glor på honom på "plats"..




Det här är absolut min typ av humor...!

xoxo


Söndag..

Heej bloggen! blev tråkigt nog ingen skansen idag. Vaknade upp alldeles för sent och eftersom dom bara har öppet till 16 kände vi att det inte var någon idé. Så vi får gå dit en annan dag helt enkelt.

Idag blir det bara middag med familjen och sen mys hemma med lite disney filmer hihi, ska äntligen få se snövit som jag inte sett sen jag var väldigt liten! men nu när jag har köpt den på DVD ska den invigas lite senare ikväll med favoriten =)

Tråk väder idag säger jag bara... *Gäsp*

Så mycket kände jag att blogga om idag, hörs imorgon!

Over and out

xoxo


091010

Jag har gått och blivit som ett litet barn igen tror jag haha.. satt nämlingen och försökte komma på något som jag och favoriten kan göra imorgon.. och det första som ploppade upp i mitt huvud var: SKANSEN! jag har inte varit där på jätte länge, så länge sen att jag inte ens minns när jag var där sist.

Det är söndag imorgon och har ingen lust och bara sitta hemma och dega som idag (idag är jag väldigt seg så är ändå skönt och bara sitta hemma) men imorgon vill jag UUUT, punkt slut. Jag är lite, hmm inte trött på bio och gå ut och äta middag men det känns som att man gör det hela tiden så nu vill jag göra något nytt.

Imorgon hoppas jag på att få se massor av olika djur och självklart följer kameran med =) så jag ser till att lägga upp lite bilder sen efteråt när jag får tid hehe. Får hålla tummarna på att det inte regnar bara, skulle vara mindre roligt då..

Det var allt för nu! ha det GOTT...

Bild: Björnhannen Glok, född i Finland 2003 Foto: Karin Bernodt
Bild: Vargen Foto: Anna Yu
Bild: Oåtkomlig ekorre. Foto: Elsie Lindström
Bild: Järvhona Foto: Anders Bouvin

(Bilderna lånade från google, hopppas mina bilder som jag tar imorgon
blir lite coolare ;) om jag ENS får se dessa djur HAHA)

xoxo


Paul Simon - You can call me Al

Tillägnad till dig favoriten! Hörde den här låten igår och ville lägga upp den på bloggen. Jag ler när jag hör den här låten och tänker givetvis på dig.. du vet nog varför ;)



xoxo


Titta vad jag hittade för cool!

Heej bloggen! igår innan jag kollade på "Stockholm Arlanda" var jag inne på deras hemsida och hittade något ybercoolt haha tycker jag iallafall ;) man kan nämligen hitta och följa flygningar. Så är man nyfiken på vilket plan som precis passerade i luften eller ja ovanför ditt hus? jo då kan man kolla upp det.

LFV har nämlingen skapat ett program som heter "Webtrak" där man kan hitta information om flyplan som flyger till och från Arlanda och även Bromma flygplats!

Så känner du någon som är ute och reser och vet vilket flygnummer personen har och vart den åker ifrån kan du lätt spåra det genom "Webtrak" hihihi COOLT! jag är helt fascinerad.

Klicka på den här länken så kommer du direkt till "Webtrak sidan"...

http://arn.webtrak-lochard.com/template/index.html



xoxo


Säsongspremiär ikväll: Stockholm Arlanda, säsong 2

Heeej bloggen!

Ikväll börjar ett av mina favorit program, jo nämligen "Stockholm Arlanda" säsong 2.
Visas på TV3 ikväll klockan 20:00 så MISS INTE det..

"Trafikassistenten Evelina vet hur man fördriver en paus i jobbet ute på Arlanda. Flygvärden Kennet verkar ha lite otur. Två andra nya bekantskaper är skyddsvakterna Joakim och Annelie"



xoxo


091006

Heeej bloggen! oj har inte bloggat sen jag var ute med favoriten coh åt middag. Men det blev som jag skrev i det förra inlägget.. vi gick och åt på favorit restaurang. En indisk restaurang som ligger vid medborgarplatsen! Var himla gott.

Var även med favoriten igår.. gick på promenad och satt och pratade om allt och inget i timmar. SÅ MYSIGT! och vädret börjar blir lika mysigt det =)

Vad har jag gjort idag då? inget alls.. varit en sväng i centrum med min mamma och lämnat in en massa paket på posten som ska skickas iväg till dom som vann mina tradera auktioner..

Sen har jag faktiskt varit lite dum och beställt lite saker från H&M som jag verkligen ville ha. Jag hade tänkt beställa dom för jätte länge sen, men av någon konstig anledning beställde jag de aldrig och sen för ungefär en vecka sen när jag skulle beställa de var de slut =( ledsen blev jag.. men sen kikade jag in på deras hemsida igår och då hade dom fått in dom sakerna igen.

Så passade på och beställa på en gång och fick dessutom lite rabatt så tjänade mer än 100 kr WOHO. Vet att jag visat bilder på dom tidigare i bloggen men slänger upp bilderna igen iallafall ;)


Lilamelerad polo tröja.. har redan en i svart och den är himla skön.


Underbar tunika som jag ADORE!


Och dessa underbara tofflor som jag ska ha på fötterna i vinter =D


xoxo


091003

Heeej bloggen! hoppas allt är bra med er. Jag sitter hemma och väntar på att favoriten ska komma hit, vi ska ut och äta middag ihop mys. Orkar inte bara sitta hemma, SKIT TRÅKIGT!

Tråkigt väder ute också.. bara regnar och regnar. Ja jag klagar men sånna dagar har man ibland.

Är lite sugen på indisk mat faktiskt, så vi kanske åker in till vår favvo indiska restaurang som ligger vid medis.. hmm får se vad favoriten tycker?

Idag har jag verkligen ingenting och blogga om så vi hörs imorgon istället när jag är lite mer "glad".

xoxo


The City säsong 2

Var tvungen och skriva att jag precis kollat på "The City" säsong 2 första avsnittet nu också och den är lika spännande som "The Hills" säsong 6! det är verkligen inte som man tror.. åh jag vill bara se alla avsnitt på en gång, typ ett maraton hehe. Kommer njuta av två underbara serier ett tag nu framöver. I LOVE, dont you?



xoxo


The Hills säsong 6

Ojojoj.. jag kan bara säga att den den här säsongen av "The Hills" verkligen kommer bli bra. Jag har precis kollat på första avsnittet av säsong 6 och det var grymt! kan inte vänta tills nästa avsnitt... intriger, intriger, intriger.

Tråkigt bara att Lauren Conrad inte längre är med i serien, känns lite konstigt men är ändå lika bra tycker jag än så länge, haha säger jag efter första avsnittet liksom =P



It's on bitch ;)

xoxo


Made my day!

"För att du finns"

Det enda som behövdes idag..

MUY FELIZ <3 Tu eres mi vida para siempre.


Kryssningen!

Heeej bloggen! kom hem från kryssningen till Åbo idag.. och FYFAN vad kul jag hade =D det var helt klart den bästa kryssningen ever.

Hände mycket på båten, favoriten tappade bort vår dörrnyckel på fyllan, blev tjaffs pga att en kille kastade bordet i väggen där jag satt och han kastade även hela min öl (som favoriten inte accepterade! du är bäst, de vet du) och sist men inte minst så blev en av killarna utslängd från båten och fick stanna kvar i Finland och ta nästa båt hem. ILLA!!! haha riktig "ungdoms" kryssning. Precis som det ska vara!

Och självklart drack man för mycket. Mådde inte alls bra imorse eller ja i eftermiddags, vi somnade ju ungefär 7 imorse och gick upp runt 2..

Jag vill bara tacka alla underbara människor som hängde med på kryssningen, ni gjorde det hela! LOVE YOU GUYS!!!

Men nu är jag så jävla trött så tänkte bara kolla klart på programmet "Inlåst" sen sova.

Men här kommer lite bilder från kryssningen...



Underbart jävla gäng! (fast vissa fattas haha, undra varför?)



Hahaha

Resten av bilderna är hemliga.. ;) bloggar imorgon!

xoxo


RSS 2.0