s1 - Sommar

Jag vet att låten är riktigt FJORTIS! men låten passar så himla bra till den här dagen/kvällen.. grillning på kanan med massor av vänner och sol, kan inte bli bättre.




S-P to the J

Dos años maravillosos


Bästa kvällen på länge!

Hej bloggen! igår var det lördag och det var nog den bästa lördagen på riktigt länge. Började väl dagen ganska sent, men mot kvällen blev jag lite piggare och gjorde mig iordning för och gå ut. Var väl lite förvirrat i början.. visste inte riktigt vad jag skulle göra mer än att jag skulle träffa favoriten.

Precis innan jag skulle gå bestämde jag och favoriten att jag skulle åka till favoriten så jag pallrade mig upp till centrum för och ta bussen, fick väl sitta cirkus 10 min och vänta på den men det var lugnt.. väl på bussen satt jag och pratade i telefonen typ hela vägen. Ringde nämligen Therese och Lollo och frågade vad dom gjorde och då var de på station så jag och favoriten mötte upp dom på station eller ja alla var redan där när jag kom men iallafall hehe.

Vi valde att gå och hyra film men när vi kom fram till videobutiken var det bäcksvart men dörren var öppen så vi gick in då sa ägaren att det var han som hade öppnat dörren och glömt låsa och att de faktiskt hade stängt och inget annat var öppet heller så Lollo drog hem till sig för att hon skulle jobba dagen efter och vi andra gick hem till favoriten och spelade något jätte konstigt spel som ingen utav oss fattade någonting av i början.. men när vi väl fick instruktioner av favoritens brorsa så gick det mycket smidigare och det var faktiskt skit kul! har inte skrattat sådär mycket på ett bra tag så det kändes jätte bra. Kände att jag behövde komma ut eller att jag behöver komma ut och sätta igång mitt sociala umgänge..

Efter några timmars spelande så gick iallafall Therese och avid hem till sig och jag och favoriten la oss och kollade på film som jag somnade till och tillslut somnade vi båda.

Ja såhär såg min kväll ut igår och idag har jag inte gjort någonting alls bara åkt hem och slappat, skönt det!

Chaooo

090404

Hej bloggen! gud vilket fint väder det är idag.. en dag som denna borde man sitta ute med sina närmaste vänner och grilla. Kanske blir och grilla i veckan nu när det är påsklov? får se.. vaknade upp imorse, käkade frukost och satt och kollade på TV-programmet "Malmvägen" det gav mig definitivt minnen och favoriten satt typ bara och skrattade, favoriten vet ju vilka de är som är med i programmet.. hemtrakterna ju ;)

Ikväll hoppas jag på utgång, orkar inte bara sitta här hemma ikväll.. så antingen går jag väl ut med mina vänner eller så åker jag hem till favoriten på filmkväll, kan vara mysigt och skönt det också. Har ju inte varit där på år och dar. Kommer inte ihåg sist jag var där, måste ha varit någon gång i Oktober-November förra året? hahaha konstigt...

At the moment sitter jag och kollar på "Miami ink".. ska väl äta om ett tag.

Nej men vill inte sitta här längre, hörs tomorrow...

BYE BYE!!!

Var bara tvungen...

(obs, alla svar måste börja på första bokstaven i ditt namn)


1. Vad heter du? Natalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Näsa
3. Flicknamn: Nicolina
4. Pojknamn: Nikodemus
5. Yrke: Naturvårdare
6. Färg: Neonrosa
7. Klädesplagg: Nattlinne
8. Mat: Nutella
9. Sak i badrummet: Nagellacksborttagningsmedel
10. Plats/Stad: Norge
11. En orsak att vara sen: Naturkatastrof
12. Något man skriker: Neeej!
13. Film: Notting hill
14. Något man dricker: Naturdiet
15. Djur: Nyckelpiga
16. Gatunamn: Narvavägen
17. Bil: Nissan
18. Sång: Ola Svensson - Natalie ;)

Haha det här var svårt...

090402

Hej bloggen! hur mår ni? själv mår jag lite bättre.. har haft lite mensvärk men inget mer. Imorse vaknade jag runt tio och gick upp på en gång faktiskt och bytte om.. ville hänga med min mamma upp till centrum och få en nypa frisk luft har känt mig så himla instängd här hemma nu när jag har varit sjuk och allt.

Väl uppe i centrum efter att min mamma köpt de hon behövde bestämde vi oss för och ta en liten sväng i butikerna bara, kolla runt lite. Hittade ingenting speciellt som jag jag tänkte "åh den vill jag ha", tycker faktiskt alla kläder och skor just nu är riktigt tråkiga. Konstiga modeller och helt enkelt inget i min smak. Hmm.. fast dock kollade jag på ett par ballerina skor på dinsko, ett par vita som jag funderar på att ha till min student. Har ingen större lust och ha höga klackar på mig så.. men precis som min mamma sa till mig när jag kollade på dom så ska jag vänta tills min klänning från asos kommer för om den inte passar måste jag ju hitta en ny klänning och det är ju inte säkert att dom skorna passar då?

Nå nå.. slu pratat om det. Igår bestämde min pappa att han skulle bjuda hem en kompis som jobbar med honom på ambassaden, en engelsk kille som är ifrån England som har varit här i Sverige och jobbat i en vecka. Så idag när han kom hem, kom kompisen med som hette "Mike" riktigt trevlig engelsman och väldigt rolig och skön människa. Har suttit och pratat lite med honnom och mina föräldrar och skrattat en del också. Han är verkligen en person som jag tycker att min familj ska ha kontakt med fortfarande.. för han åker nämligen hem imorgon! lite tråkigt tyckte han men men.. han kommer ju komma tillbaka till Sverige på semester så det är ju bra. Vi fick ju hans adress och allt så de är bra =)

Till middag åt vi fläskfile i senapssås med potatisgratäng och grönsaker och till efterrätt blev de engelsk mincepie med vanlijsås *MUMS* vad gott det var! (dom som inte är vana vid engelskmat gillar nog inte dem)

Såhär ser de iallafall ut..



Och just nu har alla faktiskt gått och lagt sig, eller ja kollar på TV... och de ska jag fortsätta göra nu. Skriver blogg imorgon igen. Godnatt.

090401

Hallu! IGEN var det ett tag sen jag skrev i bloggen men jag har legat sjuk sen i söndags kväll med feber och kallfrossa, icke kul måste jag säga det har varit jätte jobbigt.. konstigt nog mår jag bättre på kvällarna än vad jag gör på morgnarna, men det är väl alltid så tyvärr.

Imorse vaknade jag upp och mådde lika dåligt som de övriga dagarna men min mamma tyckte jag behövde komma ut lite och ta lite frisk luft så det blev en vända upp till mataffären bara sen direkt hem.. har ingen större lust och gå ute och bli ännu mer sjuk så..

Väl hemma satte vi oss vid datorn och jag beställde min studentklänning från www.asos.com den var ganska enkel, riktigt söt och sådär men jag ska "fina" till den lite extra när den kommer (om den nu passar) har tänkt sy ett rosa sidenband i midjan som kommer passa jätte bra till min rosa "jacka" som jag hade tänkt och ha till.. vill ju inte att den ska se alldeles för enkel ut men det blir säkert as bra ;)

Ja jag har väl inte så mycket och skriva om egentligen, har ju bara legat hemma sjuk.. kollat på TV, film och mest sovit så inte sådär jätte spännande direkt!


Här är iallafall en bild på klänningen...



Snyggt med ett rosa sidenband i midjan? jooo men det tycker jag =)


Tamarama - Everything to me

I LOOOVE this song ♥


RSS 2.0