090528

Hej hopp! ville bara skriva att imorgon smäller det, jovisst jag tar studenten FYFAN vad jag är bra..
Tänkte inte skriva speciellt mycket, ville bara säga det så lägger jag upp bilder och allt på lördagen när jag är bakis haha för det lär jag ju vara!

Önska mig en underbar student imorgon

PUSS PUSS

090523

Hej bloggen! har inte hunnit skriva så mycket idag.. har jobbat mellan 14-20 och sen när jag kom hem åt jag bara lite mat och sen la jag mig för och kolla lite på TV och kände att jag ville blogga lite också. Blev iallafall och kolla på hundtricket som gick på trean, men nu gör jag inte alls mycket ligger fortfarande och kollar på TV men ska snart sova. Blev frågad ifall jag kunde komma in två timmar tidigare till jobbet imorgon och kunde ju inte säga nej till 100% ob, får betalt för 4 timmar extra *WOHO* så imorgon jobbar jag mellan 12-21 så totalt får jag betalt för 18 timmar inte illa alls eller hur?

Hmm och juste nu är det BARA 6 dagar kvar tills studenten nananana =D



Nej nu har jag inget mer och skriva om ikväll, ska lägga mig och kolla på filmen som började nu på trean sen ska jag som sagt sova, hörs imorgon. Puss godnatt

090522

Godmorgon bloggen!

Hur mår ni? hoppas allt är bra.. idag är det iallafall fredag och jag har inte så mycket planerat. Vaknade upp för ungefär en timma sen pga att min jävla granne lyssnade på så jävla hög musik, men det var väl bra det iofs.. vill ju inte ligga och sova hela dagen precis.

Satt och tänkte lite idag, jag tar studenten om 7 dagar helt jävla sjukt. Känns så skönt att vi har fixat allting med flaket, banderollerna, studentmössa och skylt och inbjudningar ja det är massor av saker verkligen. Ser såå fram emot det. Sen har jag en hel sommar framför mig där jag kommer jobba större delen av tiden. Och tyvärr en sommar utan Turkiet =(

Men men.. kanske tar en sista minuten när jag har tagit ledigt i juli eller bara åka utomlands efter sommar månaderna.. jaja nu ska jag inte skriva om det.

Var precis inne och mailade Angela, vill ha ett nytt armband. Ska fan ta och börja samla på dom tror jag.

Såhär ser armbanden ut iallfall.. nu tror jag att jag ska kila in i köket och äta lite frulle. Skriver senare ikväll om jag hinner!

Puss puss



Har dessa två än så länge...


Och ska beställa den här nu hade jag tänkt...



BILDER!

Kan ju börja från studentskivan och jobba mig framåt =)


Haha jag efter några drinkar


Hela gänget på EGO


Så jävla underbara


Jag och Veronica


Romeo, Jag, Basse, Veronica, Eddie, Fanny, Agge och Camilla


Melanie och jag shottar tequila


Mina älsklingar Lollo, Nicole och Therese


Mösspåtagning! Camilla, Veronica, Elise och Fanny


Medborgarplatsen, Eddie och Agge rätt fulla


Camilla, Jessica, Melanie och Amanda på Mias 25-års fest


Mia, födelsedagsbarnet =)


Nicole och Mia på Galways


Nicole, Frida och Sanna på dansgolvet


Har massor av bilder, men vill inte lägga upp alla!
eftersom Mias 25-års fest var det senaste som hände, vill jag tacka mina tjejer för en underbar kväll, speciellt på Galways.. jag hade skit kul. Kärlek till er, ni vet vilka ni är <3


Tillbaka efter 42 dagar, sorry!

Hej bloggen! åååh vad skönt det känns och skriva det haha =)
Känner mig jätte dålig för att jag inte har bloggat, men under senaste tiden har jag verkligen haft SJUKT jävla mycket och göra i skolan.. har legat efter väldigt ordentligen och har varit tvungen att prioritera skolan!

Men nu är jag äntligen tillbaka, kommer ha vissa dagar då jag bloggar mer och andra dagar då där det är taskig uppdatering men så får det vara tills jag tar studenten. Tar ju faktiskt studenten om exakt 10 hela dagar WOHO!!! och då har jag jobb att se fram emot, ska jobba hela sommaren förutom veckorna 27-29 för då har jag semester men vet fortfarande inte än vad jag ska göra..

Ja, hmm känns lite konstigt och skriva vet inte vart jag ska börja och sluta har hänt så mycket under tiden jag har varit "borta" har hunnit med studentskiva, planering med studentflak, födelsedagsfirande, skola, jobb och mycket mer men jag kan ju ta och slänga in lite bilder så jag har lite bättre uppdatering hihi.

Så i nästa inlägg blir det massor av bilder

Puss så länge

RSS 2.0