Hejdå.. ses om 2 veckor!

NU ÄR JAG BORTA 30 JULI - 14 AGUSTI, NI SOM SAKNAR MIG ALLT FÖR MYCKET, RING ELLER SMSA MASSOR! =)
GLÖM INTE OCH KOMMENTERA NU I BLOGGEN..





Hejdå allihopp! jag kommer sakna er väldigt mycket, men kommer sakna en speciell människa mycket mer.. och DU vet vem du är <3

EN STOR PUSS OCH KRAM TILL DIG.

Ååhhh, helt chockad men så jävla glad

Var bara tvungen och skriva det här.. det ringde nyss på dörren och så öppnade jag så stod det en man där och han frågade mig:

- är du natalie?

- jag svarade, ja?

så räckte han över en stor inslagen bukett med blommor, jag gick in till min mamma och öppnade dom men visste inte vem jag hade fått dom av.. fick 18 röda rosor och ett kort, det var från favoriten såååå sööööt <3 jag är helt chockad men så jävla glad hihi.. jag är verkligen helt stum vet inte vad jag ska säga mer än att mina läppar säger allt, jag ler.



 



Dessa underbara 18 rosor fick jag av favoriten.. naaaaaaaw <3333


Tack jag tycker om dig så jävla mycket =D
Du gjorde verkligen min dag.

1 dag kvar då..

Absolut så är det, imorgon beger jag och nikkan av oss till turkiet, alanya för och ha en 2 veckors semester ska bli så grymt skönt ska jag säga.. men till gårdagen, igår var jag hela kvällen med favoriten var riktigt myyys vi kollade på "the bank job" som vi så gärna ville se.. tycker den är grymt bra för och inte vara min smak till film. Mitt i favoritens mat stund ber hon mig hämta en sak ur hennes väska så självklart gjorde jag det och fick till mig själv en stooor CHOCK, en glad chock men ändå en chock haha kan tyvärr inte avslöja mer än att jag fick en underbar och söt present.. gick gåendes in till rummet där favoriten satt med ett naaaw leende på läpparna! om du läser det här favoriten vill jag att du ska veta att jag blev JÄTTE JÄTTE glad =) *memorys never die* you know.. tillbaka till filmen blev det efter en rök paus på balkongen och sen slocknade vi bara sådär, favoriten var riktigt trött efter ett långt arbetspass och jag var bara trött som vanligt haha. Vaknade imorse, låg ett tag och slappade i sängen sen gick vi och gjorde frukost.. inte långt efter gjorde sig favoriten iordning för att åka hem och jag var mindre glad men följde med upp till backen där jag tog farväl av favoriten vilket var jätte jobbigt.. vet att jag bara är borta i 2 veckor men att vara borta så länge från människor man verkligen tycker om är det jobbigaste som finns tycker jag.. kom några tårar men kommer ju tillbaka om 2 veckor då blir det glada miner istället hoppas jag! Var precis uppe i vällingby med mammsen, köpte lite örhängen och ett armband och nu sitter jag hemma framför datorn och min nya aircondition (en flläkt) och tar det lugnt.. ska se lite på tv och packa ner mina skor som blir det sista in i resväskan.. sen blir det en lång kväll med fotbad och fräscha till mig ^^

skriver mer imorgon! innan jag åker iväg..

pussar och kramar

Har alltid funnits där

Jadu.. nu undrar ni säkert vem jag menar, det finns en tjej som alltid betytt mycket för mig genom åren även fast vi inte alltid umgåts, vi tappade tyvärr kontakten med varandra av någon konstig anledning men har funnit den igen. Och jag måste säga att det är de bästa som har kunnat hända.. det har inte gått en enda dag då jag inte tänkt på henne och nu när jag fått kontakt med henne igen kommer jag aldrig släppa henne! Nu ska jag berätta vem denna underbara tjej är, jo hon heter basso och är den mest sköna, omtänksamma tjej jag mött.. jag vill bara skriva eller säga till dig gumman att du alltid kommer betyda mycket för mig.. kommer sakna dig som bara den nu när jag åker, men vi ses när jag kommer hem igen iallafall. Glöm inte bort mig nu!



Natalie älskar sin Basso <3


28/7

2 dagar kvar nu jiiippiiii =D idag började dagen med att jag blev väckt klockan 11 av nikkan som kom hem till oss för att hjälpa mig med att packa resväskan så smart som möjligt.. mammsen hade lämnat en lapp om att vi skulle damma hela lägenheten suck tänkte vi men eftersom vi är så snälla döttrar dammade vi av hela lägenheten och började sen att packa min väska den blev fylld av klänningar, shorts bikinis och så.. den kommer antagligen väga mer än 20 kilo *oopps* och jag vill inte ens veta vad den kommer väga när jag åker hem från semestern. Har suttit ett bra tag och överfört musik till våra mp3 spelare vilket tog en himla tid säkert för att det var över 700 låtar.. Har också varit uppe i vällingby med nikkan och jessie.. började med en fika på cc och gick vidare och shoppade lite grann, själv köpte jag 2 linnen, en mascara, en make-up svamp och nipple täckare haha.. behövs ju nu när inte kommer använda mig av bh utomlands.. sen blev det bara en sväng förbi öob och sen hem.. nu har jag precis ätit med familjen.. hade bara tänkt slappa nu eftersom favoriten kommer hit och spenderar sin sita natt här innan jag åker iväääg. Men skriver mer imorgon!

pusshej <3

Varmt, varmt varmt..

Ja det är det faktiskt, det är jätte varmt idag! vaknade för ungefär en halv timma sen.. ska strax börja göra mig iordning för och gå till jobbet.. jobbar 13-19 idag usch vad de känns som att den här dagen kommer gå seeegt och det beror nog på att det är sista dagen innan semestern wohooo är så glad =D pratade jätte länge igår med fatti och bumbum riktigt skoj satt och skrattade som bara den i webcam. När bumbum sa tänk om 3 dagar sitter ni här med oss slog det verkligen mig att jag och nikkan snart är där med dom FYFAN vad kuuul, vi har längtat så efter dom, blir ett kärt återseende av våra vänner. Imorgon är resväckan uppe och packandet börjar så då kommer jag lägga upp bilder så får ni se hur mycket jag kommer släpa med mig.. nu måste jag äta frukost och börja göra mig iordning så att jag inte kommer försent.

Tack alla som har börjat läsa min blogg!

puss

Jag och Apo =)

Var bara tvungen att lägga upp den här bilden som jag snodde från fatti och bumbums blogg.




Förra året om jag minns rätt?

Sjuk..

Jajamen.. har gått och blivit sjuk 4 dagar innan jag ska åka till turkiet. Jag har spytt och är jätte dålig i magen, vilken trevlig kombination va? jaja.. jag får ta det som de kommer men hoppas på att bli frisk tills på måndag iallafall. Eftersom jag är sjuk gör jag inget roligare än och fjantar mig med att kolla på sunes sommar hahaha.. ni skrattar säkert åt mig nu men jag är så jävla trött på vanlig tv det finns ju aldrig något att kolla på bara en massa skit ursäkta mig. Sitter och as garvar åt en kommentar i filmen men den ska jag nog undvika och skriva här. Jag sitter nu och hoppas på att fatti och bumbum ska logga in på msn så vi kan prata lite.. hann inte prata med dom så länge sist för skulle till jobbet. Om fatti och bumbum nu läser min blogg så ofta som de påstår varför kommenterar ni aldrig mina inlägg? fyfyfy. Kanske ska börja "dissa" er blogg också =)

chaaaooo!


6 dagar kvar wohooo!

Så många dagar är det kvar nu.. fyfan räknar ner varje dag nästan lite pinsamt men vad ska man göra när man bara längtar och längtar. Sitter hemma med mamma eller ja mamma är ute och håller på med blommorna men jag sitter här framför en fläkt i vardagsrummet så sjuuukt varmt men så skönt. Åker till jobbet om 5 timmar så irriterande jobbar 17-22:15 riktigt jävla onödigt tycker jag men det är iallafall pengar kommer ha fått så grymt bra lön när jag kommer hem från turkiet. Igår var det jätte mys med familjen och så.. ännu mysigare var det när vi satt och chattade med fatti igår hon var riktigt söt i webben jag och nikkan satt och skratta lite åt henne. Tyvärr fick vi diss av bumbum som inte ville komma och hälsa framför kameran utan hellre ville spela tavla min sin turk kompis men men..

Nu ska jag duscha och fräscha till mig.. kanske ringa och väcka favoriten vem vet?



 



Underbara turkiet tagit direkt från planet förra året =)



Film & Ben and Jerrys

Har precis kollat på film med mamma och nikkan, blev någon film som pappa valde åt oss "the bank job" den var faktiskt riktigt bra för att ha blivit vald av pappa haha (han har inte så bra smak nämligen) och till filmen åt vi lite glass.. ben and jerrys *mums* så gott.. fast jag egentligen inte ska äta det så fuskade jag idag. Sitter just nu och skriver ner en lista på all packning jag ska ha med mig så jag inte missar något. Blir och ta upp resväskan på måndag så nikkan kan hjälpa mig och packa, hon packar smart till skillnad från mig haha. Blev lite inköp idag när jag var uppe och handlade några t-shirtar och ett par coola solglasögon, dock tyckte alla här hemma att dom var stora men hallå daaah dom ska vara det, det är mode men ni vet ju ingenting om de.. hehe. Nu ska jag fortsätta skriva klart min lista sen kolla lite på tv blir mysdag imorgon med mamma innan jag börjar jobba.

puss puss puss


Japp..

Vaknade imorse till världens finaste väder.. grymt skönt ute idag solen skiner och allt de kan inte bli bättre. Har precis ätit frulle och bäddat sängen så tänkte snart ta fram dammsugaren och dammsuga innan pappa kommer hem annars blir det väl tjat tjat tjat haha. Satt och gjorde om fatti och bumbums blogg igår.. den blev faktiskt fin efter ett tag. Funderar på att kanske göra om min lite också men det får vänta tycker den är bra som den är nu. Somnade väl runt halv 4 inatt blev ett jävla snackade i telefonen om allt och inget.. pratade minnen med en av mina närmaste tjejkompisar det var riktigt kul tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Sen förresten har jag glömt och säga att jag stor shoppade med nikkan häromdagen var inne på Gina Tricot och dom hade ju världens rea allt kostade 49 eller 99 kr.. blev iallafall 3 klänningar för 147 kr, värsta kapet ju. Eftersom det här är min lediga dag idag tänkte jag bara ta det lugnt.. jobbar hela veckan sen fram till söndag sen efter det är de ju bara 3 dagar kvar tills jag och nikkan beger oss ner till vackra och underbara alanya för att sola, bada och festa med fatti och bumbum.

Nej nu ska jag ta och fixa till det lite här hemma.. pussar och kramar



Uppdatering

Ja ja vilket tjat haha.. jag har faktiskt haft fullt upp och inte haft någon ork eller tid över att skriva på bloggen. Då jag har varit ledig från jobbet har jag varit ute med mina vänner och inte suttit vid datorn.. men eftersom en viss bumbum har kommenterat i så många inlägg sitter jag faktiskt nu och uppdaterar lite. Har jobbat under hela förra veckan och först nu idag är jag äntligen ledig och imorgon också, då blir det bio med nikkan vi ska se mamma mia! jätte fint väder ute idag men är så grymt deppad idag bråkade med favoriten igår och hon har inte hört av sig något så som vanligt fick jag skicka ett sms och frågade vart hon höll hus.. aja det ordnar väl sig. Orkar faktiskt inte bry mig om det just nu.. less på att jag alltid blir den som måste ge upp och lägga mig på bordet. Igår kom pappa hem med turkisk lira till mig och nikkan blev ganska många sedlar hehe.. åker om 8 DAGAR ^^ snart dags och packa resväskan. Sitter just nu och chattar med fatti och bumbum dom sitter och äter pasta sallad *mums* själv åt jag soppa var jätte gott.. skriver mer imorgon! JAG LOVAR hehe.

Pussar


 

Bumbum och fatti äter.. miss you girls!

Baksmälla men fyfan vad kul..

Jaha vad ska jag börja med och skriva idag då.. igår var det som sagt min 18-års dag och gick ut med mina vänner på krogen.. kvällen började med att jag, nikkan och jessie tog en taxi in till fridhemsplan för att börja föra på nivå 22 där vi mötte några andra av mina vänner satt nog där några timmar och drack lite, vi hade jätte kul för att sen dra vidare till star bar där vi dansade lite.. drack lite mer men sen begav dig nikkan och jessie hem för att jobba dagen efter.. tråkigt men min kväll fortsatte iallafall.. efter star bar drog vi andra in till kickis för att sen dra vidare till gamla stan där vi inte kom in pga att vissa var för fulla.. dock var inte jag en av dom haha. Kvällen slutade iallafall runt 2 och alla åkte hem.. fick skjuts hem av favoriten och kom hem runt halv 3.. jag hade en as rolig och bra kväll den hade inte kunnat bli bättre faktiskt. En lyckad 18-års dag.. tack alla ni som kom ni vet vilka ni är =)





hahaha ni gjorde verkligen min kväll killar och tjejer..

18 ÅR IDAG =D

Idag fyller jag 18 åååår.. är så jävla glad äntligen myndig och kan göra precis vad jag vill, nästan iallafall haha. Vaknade imorse när jag fick samtal från min morbror som sjöng för mig i telefonen (gulligt), sen fick jag ett antal sms från närmaste vännerna och telefonen ringde stup i kvarten allt från min syster, till min farmor, till min mamma osv.. bestämde mig för att skämma bort mig själv så tillagade en engelsk frukost men gjorde alldeles för mycket åt inte ens hälften fick slänga mer än halv tallriken. Efter frukosten öppnade jag mina presenter och kort.. fick en rosa digital kamera, 3 par örhängen, pengar från jobbet till en tatuering (helt glad), ännu mer pengar, en klänning, 2 blombuketter m.m. blir väl mer presenter när min syster kommer från england om några veckor =) hihi. Nikkan ringde precis från jobbet jag har fått blommor levererade dit så måste skynda mig dit och hämta dom innan de vissnar.. ska ut om ett par timmar och festa loss ska bli så kuuuul, men är jätte pirrig min första kväll ute på krogen liksom. Men men skriver mer sen när jag kommer hem igen och laddar upp bilder..

chaoooooo

Hejdå..

Hände mycket igår.. började med att jag träffade favoriten och gick på en liten promenad, sen gick vi hem till mig för att hon skulle hälsa på min morbror och hans fru.. satt hemma hos mig ett tag sen gick vi alla ner till popollo för att dricka och äta lite.. alla åt plankstek och drack öl *jätte gott* fast favoriten typ åt upp min och nikkans också hehe "gam" enligt nikkan visst? efter vi alla hade ätit och så började vi promenera hem och satt hemma ute på balkongen och drack lite till.. måste nog säga att efter 2 stark öl och 2 cider hade jag ont i huvudet. Favoriten bestämde sig för att sova över så vi alla gick och la oss.. njae eller vi låg och kollade lite på SATC sen stängde vi av tvn.. och det bästa hände ju imorse 20 i 8 när de ringde från favoritens jobb och sa att hon skulle ha börjat halv 8 ooopppsss! det var bara och klä på sig och springa upp till centrum för att ta bussen, tyckte så synd om favoriten, vi var ju skit trötta.. iallafall så låg jag och höll henne sällskap lite med sms sen somnade jag när hon kom fram till jobbet och vaknade upp för kanske 2 timmar sen, har käkat frukost och duschat nu.. jag, mamma, min morbror och hans fru sitter och väntar på pappa ska tyvärr åka och lämna dom på arlanda =( nu har det gått en vecka sen dom kom hit och nu ska dom åka hem.. så jävla tråkigt, kommer sakna dom otroligt mycket men men.. åker ju till england i jul så får träffa alla då =) nu ska jag gå och vara lite social innan vi åker.. skriver mer ikväll!

puss och kram


Godmorgon..

Godmorgon.. blev aldrig och träffa favoriten igår hon skulle jobba så var med familjen istället.. gick en runda uppe i centrum och köpte till mig en bolero som jag ska ha på mig på lördag kväll, gick vidare in på bolaget och sen hem igen påvägen hem stötte jag på något jag inte ville stöta på, usch var lite jobbigt. Eftersom det var så fint så satt vi utanför och solade, drack lite öl och läste några tidningar.. var skönt och bara slappna av. Blev middag ute senare på kvällen, kyckling, grönsaker och sallad blev det för mig eftersom jag undviker kolhydrater hehe. Men idag ska jag faktiskt träffa favoriten hon ska komma hit runt 2 så måste ringa och väcka henne vid 12.. eftersom bussarna fortfarande strejkar sä måste hon ta sig hit via bil.. hon orkar väl inte åka till centralen och ta tunnelbanan därifrån =P *ler* iallafall nu ska jag kolla på TV..

Pusshej

Favoriten

Ååhh idag ska jag få träffa favoriten inte setts nu på 5 dagar.. vaknade ungefär för 40 min sen, ska käka lite frulle och vänta tills de andra kommer hem så vi kan kila upp till centrum och kolla runt lite. Fyfan igår var en jätte jobbig dag för mig igår.. önskar det aldrig hade hänt mig! men jag får gå vidare som om ingenting har hänt liksom. Kan tyvärr inte skriva vad det gäller men det kommer nog ut snart. En annan sak, jag förstår verkligen inte vad det är med mig vi alla kollade på film igår "no country for men" och jag blev ruskigt trött och somnade vid 12 och ändå så vaknar jag så hima sent? sov liksom 10 timmar inatt.. jag bara sover, sover och sove INTE bra! får se hur jag klarar mig i turkland haha för åker ju dit om 21 dagar idag .. wohooo! nä nu skriver jag lite senare.

PUSS & KRAM


7/7-08

Jaha vilket roligt väder det har varit idag då när man gått runt på stan.. det har bara regnat och regnat. Vi gick till gamla stan för att ta en fika på ett café, vi beställde 3 kaffe latte, 1 te och 3 smörgåsar och gissa vad vi fick betala? jo det gick på så mycket som 350 kr, blev helt chockad när hon i cafét sa det. Eftersom det regnade så mycket och jag och nikkan hade så olämpliga skor på oss fick vi gå och köpa ett par vattentäta skor och jag fick dessutom köpa ett par leggings då mina strumpbyxor var genom sura. Efter allt detta gick på sightseeing på grand och fick se underbara rum, bland annat fick vi se rum som the osbournes och celine har bott i, vilket jag tycker var väldigt coolt. Nu är jag så sjuuuk trött så ska kolla lite på tv nu..



Blev dessa stövlar, kändes jätte konstigt och gå runt med dom nu mitt på sommaren men det regnade ju faktiskt!

Trött..

Håller på och gör mig iordning påväg för och åka till stan.. men guuud så trött jag är klockan var halv 9 när jag gick upp och jag som brukar sova till minst 12 haha. Hade sett fram emot att ha klänning på mig idag men så blir det inte alls.. har regnat typ hela morgonen och regnar fortfarande så blir väl jeans eller tjocka strumpbyxor. Ska "leka" turist idag och gå runt stan och foto en massa nere vid gamla stan sen på sightseeing på Grand mohahahaha.

nu måste det bli snabba rullar ska åka om 40 min.

puss och hej


Hehe

jobbat hela helgen men det har varit skönt =) för nu är jag ledig en hel vecka. har suttit på balkongen några timmar pch pratat med min morbror och hans fru som är här från england, gud vad skönt det är och se dom igen.. imorgon blir det en stund på stan med dom sen ska vi hälsa på mammsen på jobbet för en lite guide tur "jätte kul" hehe. Har inte pratat med favoriten på länge nu.. hon är väl upptagen som vanligt. Kul att fatti och bumbum ringde idag.. även fast dom drev till mig trodde verkligen på att det var tekin som ringde när johan drev med mig.. bra jobbat tjejer. Och nu är det bara 6 dagar kvar till min födelsedag.. ser fram emot det som fan.

Nä nu ska jag kolla på my name is earl..

pussar

Min nya favorit låt!



Rihanna - take a bow.

Besök från England

Wohooo! idag kommer min underbara morbror och hans fru hit från England och ska vara här i en vecka =) är jätte pirrig och träffa dom, har inte träffats på 4 år liksom.. men det ska bli riktigt skoj! tur att jag är ledig nu hela veckan efter den här helgen så jag kan spendera så mycket tid med dom som möjligt. Har dammsugit och gjort en massa nytta hemma idag för att det ska se rätt så skapligt ut..  blev inte shutter filmen jag och nikkan såg utan vi såg adam sandlers nya film, "jiddra inte med zohan" den var så himla rolig vet inte hur mycket jag skrattade haha. Nu ringde nikkan precis så ska prata lite med henne.

Kramar

Jobb

Nikkan ringde precis och väckte mig lagom bra för behövde verkligen komma upp och börja göra mig iordning lite grann, börjar jobba vid 16 och slutar 22.. har egentligen ingen lust alls och jobba men vad gör man inte för pengarna? Får se ifall favoriten kommer hem till mig efter jobbet eller inte, blev en liten så kallad dispyt mellan oss igår men men det löser sig nog, hoppas jag. Ska kila in i köket nu och göra iordning lite frulle! är så hungrig!

chaooo




Buss strejk

Åååhh jag blir så arg man kan inte göra något nu när buss strejken är igång.. kan inte ens åka och träffa favoriten som var bestämt, får sitta hemma bara och ta det lugnt, ska på bio ikväll och se shutter med syrran så längtar till det. Nu ska jag göra mig iordning kan inte sitta i sov kläderna hela dagen =)

puss puss puss 

shopping!

Blev väckt 10 imorse, gjorde mig iordning och åkte in till stan med nikkan för att upptäcka en ny affär.. åkte sen vidare till kista för att shoppa till lite blev några smycken bara och köpte piercingar till fatti för att sen äta en jätte god sallad riktigt smarrig var den. Åkte vidare hem med tunnelbanan eftersom alla bussar är på strejk, fyfan! nikkans kille kom förbi för att hämta oss, de skulle handla lite mat hem och hehe gissa vad nicole hittar? toapapper för 5kr styck så vi lyckades fylla hela bilen med 46 toapapper som innehöll 6 rullar alltså fick vi totalt 276 rullar, lite pinsamt och betala det i kassan =D åkte hemåt och grillade på deras altan, kött med majskolvar mums vad gott det var blev jätte mätt och sen fick jag skjuts hem så nu sitter jag här.. ska gå in och kolla SF blir bio kväll för mig och nikkan imorgon! guuud vad jag tycker det är kul när vi två umgås.. älskar dig syster! nu ska jag kolla film.

puss och hej


RSS 2.0