ULLARED

JAG VILL TILL ULLARED. NÅGON SOM ÄR PÅ?????


100212

Heeej bloggish!

Sitter och väntar på att muttorna ska komma till vällingby.. ska sätta oss och fika ett tag och snacka massor! som vanligt ;) vill träffa dom några timmar för vet inte om jag hinner träffa dom imorgon, beror på hur dagen ser ut imorgon. Ska ju åka ner till norrköping med familjen och hälsa på min pappas mormor som fyller 98 år!!! och åker dit tidigt imorgon bitti och vet ännu ej riktigt när vi beger oss hem.

Oj det här blir ett väldigt snabbt inlägg, muttorna messade just att dom är i vällingby om 5 min så måste börja rulla...

Ville visa här på bloggen vad jag vunnit på tradera som jag är så HIMLA glad och nöjd över så jag får blogga mer imorgon =) hehe puss på er



3 ljusfat =)

och...



2 kuddfodral =)

Over and OOOUUUTTT!!!


Uppdatering!!!

Tjooo! hej bloggen var ett tag sen sist jag var här inne och skrev.

Tänkte skriva ett kort och gott inlägg =)
Hemma från England är jag iallafall som säkert många av er vet haha, de märker ni också eftersom jag nu kan skriva ett blogginlägg med Å, Ä och Ö.. SKÖNT!

Först tänkte jag skriva en rolig grej som hände häromdagen när jag var i stan med Nicole och bumbum eller njae rolig och rolig var det inte men ni kommer säkert tycka det när ni läser det här på min blogg, men jag är säker på att Nicole och bumbum inte tyckte det var så himla kul. Jag tycker iallafall inte det =P

Det var såhär att vi gick runt i stan och kollade runt lite.. när vi kom in till stan så reagerade bumbum på att en kvinna gick och sjöng opera för sig själv på drottninggatan och vi tänkte: ehm OKEJ! men vi fokuserade på annat och gick ut och in i flera affärer.

Väl inne på Feetfirst när bumbum handlat lite skor bestämde vi oss för och gå vidare och vi går och pratar med varandra, men helt plötsligt vänder sig Nicole om och säger "hon springer efter oss" så jag vänder mig om automatiskt och ser att kvinnan vi tidigare sett som gick upp och ner för drottninggatan  och sjöng opera faktiskt kollar argt på oss och springer efter mig, bumbum och Nicole.

Allt gick så fort att jag egentligen inte fattade vad som hände men jag och Nicole sprang in på närmaste H&M för och gömma oss för den här kvinnan för att vi blev så jävla rädda.. men när vi skulle springa in på H&M vägrade dörrarna att öppnas så jag fick trycka upp dom med mina armar och väl inne i butiken fick jag panik och Nicole sprang åt ett hål och jag åt ett annat.

Jag ropar: "Nicole vart är du?" och ser henne ståendes brevid rulltrappan. Haha och jag börjar ASG för det var liksom roligt på ett sätt men samtidigt blev jag lite chockad. Iallafall så står Nicole och ASG hon också, så ringer vi bumbum eftersom vi inte vet vart hon är, när vi kollar ut genom dörren från H&M ser vi att hon står utanför Åhlens city och hon säger till Nicole att kvinnan står och skriker på en man som står med barnvagn.

Okej tänkte jag, vi kan gå ut hon står ändå och skriker på någon annan. Men ickesanicke.. när vi börjar närma oss dörren går hon raskt förbi H&M och jag skriker: "Nicole hon kommer in efter oss".. HAHAHAHA så bumbum fick komma in på H&M så vi fick gå ut på andra sidan.

Hahaha fatta hur sjukt detta måste ha sett ut? det kändes ju iallafall sjukt. Kunde inte sluta tänka på det under den dagen.

Ja så till vad jag gjorde igår.

Igår firade vi favoritens kompis 20-års dag, hon hade en liten fest och dit gick jag med favoriten OF COURSE och Lollo och Therese. Vi hade kul så länge vi var där men vi var tvungna och ta en taxi senare mot kvällen för och åka hem och det var inte så jävla kul. Fick stå ut i typ 30 min och vänta på en jävla taxi och FRYSA! usch.. det var så jävla kallt ute i upplands väsby men men... tack för en rolig kväll hörrni =)

Idag har det inte hänt så mycket, vi sov länge och jag kom hem sent. Har bara duschat, ätit lite middag och sen satte jag mig i mitt rum i pyjamas och tofflor och en handduk runt huvudet med massor av tända ljus medan jag lyssnade på musik.

Nu är jag iallafall trött på och skriva så bloggar någon annan dag, inte imorgon dock för då har jag massa planer ;D

Vi hörs, PUSS


RSS 2.0