090928

Heeej bloggen! hoppas allt är super med er. Själv mår jag riktigt fin fint =) har precis ätit en liten god äppelpaj med kall vaniljsås som jag och mamma bakat, fört över lite pengar till min pops och fixat ihop kläderna som inte passade som kom från H&M idag som ska skickas tillbaka. För den måste lämnas imorgon!

Eftersom jag ska på kryssning på onsdag och inte har tid och lämna den då.. jajamen ska på kryssning en 24 timmars bara men det ska bli jävligt skoj. Sköna människor som ska med och väldigt väldigt länge sen jag var på kryssning, har iofs bara åkt kryssning 1 gång haha men ändå.

Vi åker till Åbo på onsdag kväll ungefär och kommer hem på torsdag eftermiddag tror jag..

Hmm... juste skrev att jag skulle lägga upp en bild på min outfit som jag hade i lördags men så blev det tyvärr inte, kvällen blev inte helt riktigt som jag hade trott och därför blev det dryga 2 ganska så dåliga bilder på annat haha.

Jag får ta och bli bättre nästa gång!

Ja och vad gör jag nu då? jo jag sitter och kollar på kanalen travel&living som jag har blivit helt besatt av. På morgonen när jag vaknar är det den ända kanalen som har bra program på och samma sak på kvällen. Har börjat följa John, kate and 8 och small people big world. Jag bara älskar dom.

Så just nu sitter jag och kollar på John, kate and 8... och kommer nog sitta här tills ungefär 1-2 när de slutar.

Det är väl allt för idag.. tänkte bara slänga upp lite bilder på det jag beställt från H&M idag och lite saker jag köpte när jag var i centrum idag.

xoxo


Jackan för 398:-


Polotröja 198:-


Cardigan 198:-


Tubhalsduk 129:-
(fast min var typ i beige, men den var slut på hemsidan så fick ta den här bilden)




Köpte även 2 öl glas från "Kosta boda" på rea för 69:-/styck

(De ingår i en liten serie)


Party ikväll!

God förmiddag bloggen! jajamen det stämmer, ikväll blir det lite party. Min och min systers tjejkompis fyller år och ska firas. Kommer bli riktigt kul.. men känns som att jag har hur mycket som helst och göra innan jag ska iväg, ska till min syster och äta lite käk innan vi går till partyt också.

Blir inte så mycket dricka dock för min del, känner ingen större lust och komma hem bakis och må dåligt dagen efter.. blir några cider bara som man inte ens blir full på *PERFEKT* för mig =) man måste ju ändå vara en i gänget och inte sitta där och vara värsta torrisen hahaha..

Nej jag ska nog kolla klart på "The hills" nu som är på och sen blir det och hoppa in i duschen och fräscha till sig lite och förhoppningsvis börja fixa sig efter det. Är lite nyfiken på hur hela min outfit kommer se ut :P

Jaja... ni får se bilder imorgon eller något, kameran slänger jag ner i väskan.

Ha en underbar lördag!

xoxo


090925

Heeej hopp! imorgon blir det party party och jag köpte min party outfit idag. Är riktigt nöjd.. hoppas bara det blir lika snyggt som det ser ut i huvudet på mig haha.

Tänkte visa er plaggen och förhoppningsvis kan jag lägga upp en bild på hela min outfit på söndag!

Vissa saker fanns på internet det andra fotar jag med min kamera ;)

Vad tycks???



Påfågel tunika från H&M 249:-

Glansiga leggings H&M 149:-


Rosett diadem från H&M 29:50:-


Och sen tänkte jag ha mina nya ankelboots som jag köpte i stan förra veckan. Som sagt så lägger jag upp en bild på hela min outfit på söndag!

xoxo



Filmen "Prinsessa"...

Heeej bloggen! var på bio ikväll med favoriten och såg filmen "Prinsessa", den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Tyckte verkligen om handlingen i filmen och kan sätta mig i huvudrollens karaktär. Kan förstå precis vad hon känner! för så känner jag själv ibland. Ni förstår vad jag menar om ni själva sett/ser filmen.

Så gå verkligen och se den här filmen!

Innan bion gick vi och åt, blev sushi och någon typ maträtt med nudlar, biff och grönsaker var jätte gott *MUMS*.. ville prova på något nytt och det blev det ju också ;)

Och hann svänga in på H&M och köpa ett urgulligt hårband eller ja ett diadem och lika gulliga hårspännen! Ska kolla om jag hittar bild på dom på hemsidan för känner inte att jag orkar fota dom just nu. Annars lägger jag bara upp bilderna imorgon.

Nej nu börjar ögonen bli lite svaga så tänkte lägga mig och glo tv och messa lite, eftersom favoriten inte sov över idag...

Så vi hörs imorgon!

xoxo


Disney Filmer

Alla de här har jag just nu =)









Och snövit kommer någon gång i oktober! har redan kommit =)


090924

Heeej bloggen! sitter och inväntar favoriten. Ska ta och äta något tillsammans uppe i centrum innan bion. Tror jag ska prova på något nytt, nämligen thai mat. Känner mig lite sugen på asiat mat men inget som är friterat. Får så ont i magen utav det!

Haha här sitter jag och bloggar om mat, kanske för att jag är hungrig? =)

Hämtade ut mitt pass idag också, min pappa var så snäll som skjutsade mig. Upplevde en "Kenza" sak imorse. Hade fått ett sms från -polisen- och jag trodde också jag hade gjort något dumt men så var det ju inte. Dom ville bara meddela om att mitt pass var klart. Gick skit fort 2 dagar bara.

SKIT FULT men men...

Vill passa på och säga grattis till Stina-lee som har fått sin lilla flicka "Mayia". Inte för att hon läser min blogg haha men till er andra som kanske inte vet om det ännu.



Juste och jag vann två disney filmer igår på Tradera, nämligen Oliver & Gänget och Peter Pan.
Nu börjar min samling närma sig en full kollektion av filmerna WOHO.. skriver ett nästa inlägg och visar upp alla jag har nu, bara för skojs skull.

Det var väl allt från mig.

xoxo


Klara av?

Den här dansen håller jag på och ska försöka lära mig haha. Avgudar verkligen låten! den är ju helt jävla sjukt underbar.. visst? =)

NJUUUT!!!



xoxo


Bio =)

Heeej bloggen! japp imorgon blir det bio. Favoriten bestämde att vi skulle gå och se på bio så tillsammans valde vi att se "Prinsessa". Den handlar om..

"I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum, att alla ska se henne, den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och socialt missanpassad.


Erika Sohlman är 28 år och dokumentärfilmare från Stockholm. När hon träffar på Maja ser hon ett utmäkt tillfälle att skapa tragikomisk underhållning på Majas bekostnad. Lycklig över att äntligen få den uppmärksamhet hon förtjänar, tar Maja tacksamt emot chansen att bli filmad".




xoxo


090922

Heeej bloggen! har precis kommit hem från polisen i solna, var där och fixa nytt pass och FYFAN vad ful jag blev haha.

Jag tog en nummer lapp pch vips så var det min tur.. jag gick fram och sa:

Jag: åh det här är helt nytt för mig, bara så du vet är jag jätte petig på hur fotot ser ut!
Killen bakom disken: Det behöver du ändå inte vara för det är jag som bestämmer bilden.
Jag: Suck..
Killen bakom disken: Ställ dig framför den vita väggen kolla rakt fram och le.
Jag: Ojj.. men längden är fel jag är 167 cm lång nu (har växt 2 cm hahaha)
Killen bakom disken: Okej då ändrar jag det.

Tillslut fick jag se hur hela passet skulle se ut och det blev riktigt riktigt fult buhu.. aja får väl ha det i 5 år sen skaffa nytt. man reser ju ändå inte så himla ofta, tyvärr..

Aja nu ska jag inte sitta här och klaga.

Nu ska jag sysselsätta mig framför datorn och läsa lite bloggar.

xoxo


090921

Hej bloggen! känner mig inte alls enutsiastisk idag.. känner mig lätt hängig och trött i kroppen. Känns bara som att jag vill lägga mig och sova hela tiden, och har ont i ögonen. Dom känns jätte tunga fattar inte varför? hoppas jag inte håller på och bli sjuk igen.

Sitter bara och bloggar just nu och kollar min mail.. väntar på att middagen ska serveras så jag får lite mat i magen. Kanske piggar upp mig lite grann!

Jag som skulle träffa favoriten idag... men nu blev det ju inte så eftersom jag känner mig såhär. Hoppas vi ses imorgon! te echo de menos favoriten.

Det var allt från mig idag.

xoxo


DAAAGENS LÅÅT!

Den här låten har jag verkligen spelat sönder idag, den är så himla bra!


BEYONCE - Singel Ladies...




Såg ni hur snygg Beyonce var på MTV video music awards förresten? GRYM!!!


090920

Tänkte inte direkt blogga men vill säga till BumBum att jag är riktigt avis på dig som köpt en iphone hehe men hoppas du blir riktigt nöjd med den! =)

Och sen tänkte jag be er söta som skriver kommentarer i min blogg att skriva namn. Lite svårt och kunna svara på era frågor när ni inte skriver vem ni är! så den som har kommenterar inlägget "YESTERDAY", skriv en till kommentar med ditt namn så får du veta vart jackan är köpt hihi ;)

xoxo


Passet..

Suck och stön!!!
Kollade nyss mitt pass och det går ut den 3e maj 2010, det innebär att jag måste skaffa nytt inför resan till Lanzarote eftersom passet tydligen måste gälla i 6 månader efter resa och eftersom vi åker den 2a november 2009 så hinner dom 6 månaderna ha passerat med en jävla dag. SÅ TYPISKT!

Faaan också! nu måste jag lägga pengar på det också.. är riktigt irriterad nu. Men finns inget jag kan göra än och åka till polisen och skaffa ett nytt nu i veckan som kommer. *Stackars mig*




=(


YESTERDAY!

Hallååå bloggen! igår startade dagen med att jag och favoriten åkte in till stan för och shoppa lite. Började med att kolla in skor, favoriten hittade ett par på en gång men för mig tog det lite längre (eller snarare MYCKET längre!) haha.. efter typ en timma i samma skoaffär hittade jag ett par stövlar som jag kan ha i vinter eftersom det är de ända skor jag använder då sen hittade jag ett par skit snygga ankel boots.

Efter vi stått i kassan för och betala skorna gick vi vidare till Ginatricot där jag hitta en skit söt jacka som jag hade tänkt och ha i vinter. Köpte även en kofta på H&M och 2 par söta örhängen från "Antikt, gammalt och nytt" underbar affär som absolut måste besökas, dom har verkligen jätte fina smycken både billiga och jätte dyra.

Bilder på allt kommer senare i inlägget =)

Ja efter ett par timmar i stan var vi skit hungriga och begav oss till "Tudor Arms" en Engelsk pub/restaurang som ligger på grevgatan nära östermalmstorg för och äta lite. Blev minute steak with chips bearnaisesås and a mixed salad, var vekligen grymt gott och värt pengarna. Och till efterrätt åt jag French chocolate cake with vanilla ice cream *MUMS*..

Favoriten fick ett samtal från en kompis till oss som undrade om vi ville hänga med till "All out dubstep" på fabriken och vi tackade ja, så det var bara och skynda sig hem och byta om och fixa till sminket för och hinna med tuben in till stadshagen.

Blev lite chockad först när jag kom in för jag hade ingen aning om vad "dubstep" musik var för något. Men det var riktigt cool musik, lite åt techno hållet fast ändå inte hehe.. kan försöka hitta ett videoklipp därifrån så kan ni få lyssna själva!

Kvällen slutade iallafall med att jag och favoriten gick hem någon gång efter 2 och kom hem runt 3 och sooov hur lääänge som helst idag. Och ja.. nu sitter jag här och är hur seg som helst.

Nja.. det får nog vara allt för idag tror jag. Här kommer lite bilder som avslutning på det här inlägget. Ha det så gött så länge ;)



Dom hade kvar få av samma stövlar som jag köpte förra året som jag
verkligen älskar, dom är så bekväma och mjuka!


Ankelbootsen som jag köpte *ADORE*


Jackan som absolut inte visar sitt "hela" på den här bilden. Gick inte
och få en bra bild av jackan med kameran men det är super snygg
och lite annorlunda. Knyts som en rosett längst fram på jackan och
inuti fickorna är det fleece material som kommer bli jätte skönt i
vinter och resten av insidan är fleece emellan men siden i guld ovanpå
som gör den otroligt snygg!

Hmm.. örhängena blev inge bra på kameran heller men det var ett par pärlärhängen i cremefärg och ett par fyrkantinga guldörhängen med silver strass inuti jätte söta. Och koftan var likadant där, den blev konstig på bild men men.. nu ska jag kolla TV så måste kila!

xoxo


RÖSTA PÅ MIG!!!

Heeej alla underbara läsare!
Tänkte skriva att jag är med i en "Malaco" tävling, där min godispåse kan bli den vinnande påsen och komma ut i butik. Men nu måste jag ragga lite röster ;)

Min Malaco påse heter, Delicious och innehåller godisbitar i smakerna: Lakrits, Jordgubb, Citron, krusbär och Svartavinbär. *Mums* vad gott eller hur!

För och rösta på min godispåse och så att jag vinner gå in på: 
http://dinpase.se/#/alla-passar/page=0&s=Delicious/10586 och RÖSTA (:

xoxo


Vore jätte gulligt om ni röstade på mig! vem vet, man vinner ju ett antal kg godis ifall just "sin" påse vinner och skulle jag vinna kanske jag bjuder lite eller MYCKET ;)

Så passa på och rösta innan vecka 44...

xoxo


090916

Heeej bloggen! har precis kommit hem från en fotbehandling.
Måste säga att jag var grymt tveksam till att gå och få fotbehandling.. tycker det är lite jobbigt när någon människa sitter och pillar på ens fötter men jag måste säga att jag hade fel. Det var oerhört skönt! kunde nästan ha somnat i den där mjuka stolen.

Fick först sitta med fotbad i ungefär 10 min, sen klippte hon tånaglarna och slipade allt och fixade det fint och mjukt. Tror inte mina fötter har varit såhär lena och fina på länge haha. Tycker fötterna blir så slitna när man jobbar! inte för att jag jobbar nu, men ni förstår :P

Och hon som satt och pillade med mina fötter var jätte trevlig. Satt och pratade om Turkiet! hon ska tydligen dit nu på lördag så kände för och ge henne lite tips! eller ja, hon ville ha tips. Och eftersom jag ändå är "lite" av en expert på Turkiet och Alanya skrev jag ner massa tips på en bit papper åt henne. Hoppas hon tycker Turkiet är bra. Jag sa det till henne att antingen ÄLSKAR man Turkiet eller så HATAR man det. Jag tycker det är så iallafall!

Jaha.. vad ska man göra nu då? är lite smått hungrig så ska nog ta en macka eller något och sätta mig och glo TV som jag är bäst på haha.

Vi hörs imorgon eller något...

xoxo


Patrick Swayze

R.I.P. Patrick Swayze.. =(



<3


090915

Heeej bloggen! FYFAN vad jag är glad idag.
Satt inne och budade på tradera idag och vann en underbar 8-dagars resa till Lanzarote.
Åker dit med min syster den 2/11 t.o.m. den 9/11, ska bli sjukt skönt eftersom jag inte varit utomlands i sommar. Blir en sen semester.. men väldigt EFTERLÄNGTAD =D

Resan går på drygt 4000:- vilket är väldigt billigt med det som ingår.
Skönt att vi åker comfort class, där vi får bättre benutrymme och egen TV när man ska flyga i 6 timmar.
Åhh.. ser så fram emot den här resan.

Såhär ser hotellet ut *ENJOY* hihi







Vill bara diiit nuuu!!!

Nu ska jag kila...

xoxo


Tony Matterhorn - Dutty Wine

Jag bara ÄLSKAR den här låten! vill bara dansa och shaka rumpan när jag hör den här hahaha.
LYSSNA!!!




xoxo


090913

Nej nu tänkte jag skriva lite om igår. Jag bjöd nämligen över favoriten på en 3 rätters middag som bestod av förrätt, Huvudrätt och efterrätt.

Till förrätt blev det: toast, med hackad tomat i tärnor med olja och fetaost. (snott från kära Jessica) till Huvudrätt blev det flygande Jakob och till efterrätt blev det blåbärsefterett som bestod av: vaniljkesella, handplockade blåbär, naturell yoghurt, mango och rostade nötter. Var riktigt gott!

Hoppas favoriten tyckte det också!

Blev faktiskt väldigt förvånad, trodde inte jag kunde laga så god mat. Men jag kanske inte är så dålig ändå =)

Nu sitter jag och kollar på "kändisdjungeln", ska nog bara ta det lugnt idag. Gick och la mig 2 imorse och vaknade upp vid halv 5 när mina föräldrar kom hem. Och somnade sen om för och vakna vid halv 8 när dom gick upp. *Suck*

Men ska bara ta det lugnt idag, ska umgås med dom eftersom jag inte sett dom på 2 veckor och sen blir det nog en tidigt kväll för mig eftersom jag sovit så pass dåligt inatt.

Näe.. nu ska jag fortsätta och glo TV. Här kommer lite bilder på maten igår, spana gärna in dom ;)

Och juste fick en supersöt surprise igår också hihi.


Förrätten som bestod av: toast, hackade tomater med olivolja
och fetaost.


Huvudrätten som var Flygande Jakob.


Efterrätten som bestod av: Vaniljkesella, handplockade blåbär,
naturell yoghurt, mango och rostade nötter.


Och till sist, här är blommorna jag fick av favoriten. TACK!!!
I LOVE THEM MUCHO.



xoxo


090911

Heeej! jag hoppas allt är bra med er.
Jag måste bara visa upp lite ögongodis jag spanat in som jag funderar på att köpa.. iallafall några saker utav dom! spana in. Vad tycks?


Är dessa pumps inte hur snygga som helst?




Och dessa låga stövlar i höst? I LOVE!




Snygg tunika till leggings i höst med en stor kofta ovanpå!


Och till sist dessa mjuka tofflor och gå runt med i hemma...



Åh.. vill bara shoppa, men med vilka pengar?
aja, hoppas ni kanske fått lite inspiration.

xoxo från mig <3


090908

Heeej bloggen!
Har inte bloggat nu på ett bra tag, men idag var jag tvungen att skriva lite..
Inatt hade jag nog världens underbaraste dröm, jag drömde att "Lauren Conrad" vad min bästa vän och att hon var hemma hos mig här i Sverige. Hon gav mig en massa kläder och väskor så att jag skulle kunna klä mig precis som henne.. och dessutom erbjöd hon mig en resa tillbaka med henne till L.A. för och shoppa och träffa alla hennes vänner där borta.

Åååhh.. så tråkigt att det bara var en dröm. "Lauren Conrad" är min största idol, jag ser upp till henne. Hon har grym stil, otroligt snäll personlighet och bjuder verkligen på sig själv.

Buhu jag hade verkligen lust och gråta imorse när jag insåg att det bara var en dröm, den var för bra för och vara sann!

Är som besatt av henne just nu, kollar klipp av henne på youtube, läser hennes bok "L.A. Candy" och kollar om alla The Hills avsnitt + att jag har för beställt The Hills säsong 3 som släpps i decmeber månad.

Låter nog som världens töntigaste fjortis eller något just nu, men alla har drömmar.

Här är en otroligt snygg bild på modemedvetna Lauren Conrad...



xoxo


RSS 2.0