Mera blommor =)

Hehe fick ännu ett blombud! denna gången på jobbet igår.. en kollega till mig ringde till kassan jag satt i och sa 'har du fått blommor?' jag ba: ja, för trodde hon menade dom jag fått dagarna innan. Så helt plötsligt höll hon upp en inslagen bukett med blommor och jag började typ skratta lite grann och le och fattade inte liksom.. IGEN? tänkte jag.. så fick be en kollega sätta in dom i lunchrummet åt mig tills jag hade min rast och dessa fick jag:



(dom rosa liljorna fick jag.. men satte dom i samma vas som rosorna)
Denna bukett ska jag torka och spara =)

Hur fina som helst! jag är så glaaad hehe..
Kan inte säga tack tillräkligt för alla blommor till dig favoriten men Mucho Gracias.
Tu eres mi cariño

<3<3<3<3


Blommor blommor blommor

Igår när jag kom ut ur duschen stod det en inslagen blomma inne i mitt rum och jag fattade ingenting.. så jag frågade pappa vart den kom ifrån och log lite grann, då jag fick i svar 'jag vet inte' jag kom precis hem. Så jag frågade mamma istället och hon sa att favoriten hade kommit och lämnat den medan jag stod i duschen och när jag öppnade den var det den här:



Otroligt cool och det roligaste är att jag alltid har velat ha en sån =)


Och sen idag när jag sitter i mitt rum och lägger in en annons så ringer det med något konstigt nummer på min mobil och jag svarar ju aldrig på nummer som jag inte har på telefonen så jag skickar ett sms där jag skriver 'vem?' och någon sekund senare ringer det på vår ytterdörr och mamma öppnar och jag hör hur hon får något som prasslar och kommer in med en inslagen bukett blommor på mitt rum och när jag öppnade den var det de här:



4 röda rosor!

HUR JÄVLA GULLIG FÅR MAN BLI?
TACK SÅ MYCKET MIN FAVORIT..
BESITOS MUCHO PARA TI <3


Bikinis

Mina två nya bikinis som jag FÖRTJÄNAT SOM FAN!!!

ME LIKEY...




Dessa ska med till GREKKA <3


....


.....


RSS 2.0