090829

Hej bloggen!
Kom typ precis hem från jobbet.. eller ja för typ en timma sen men har inte hunnit göra så mycket mer än och laga matlåda, byta om och sätta mig här =)

Köpte lite Disney filmer idag på jobbet till grymt bra pris, hade inte så värst många och välja mellan men eftersom jag ändå ska samla alla 48 klassiker måste jag ju ha alla nummer iallafall, åtminstone dom som går och få tag på. Kommer ju aldrig få tag på min "skönheten och odjuret" som jag vill ha buhu..

Nej men köpte: Lilla kycklingen, Kogänget, Lilo & Stitch och Ringaren i notredame så lite glad blev jag. Så nu har jag totalt 11 stycken, den tolfte som jag inväntar från cdon.. nämligen snövit woho.

Nu sitter jag bara och inväntar min syster som ska sova över här eftersom mamma min och pappa min är bortresta nu ett tag.. känns så tyst och tråkigt när man är ensam hemma. Tur att man har så himla snäll syster som ställer upp och sover här med mig. Hon vill se Twilight ikväll IGEN men ickesanicke haha.. hon har redan sett den typ 4 gånger den här veckan så de får vara nog. 
 
Får se om vi ser en annan film eller om vi bara helt enkelt lägger oss och glor TV.

Well.. har inte så mycket mer och säga, vi hörs snart igen...

xoxo

NEJ MEN JUSTE!!!
kolla in vilken heting jag vann på Tradera ;)


Fredag den 28/8-09

Hej bloggen! har precis beställt boken, L.A. Candy av Lauren Conrad.
Kände att jag behövde en ny bok och läsa och eftersom jag varit frestad till att köpa den ett tag nu var det äntligen dags ;D

Vart lite annat små shopping idag också ett par ursöta örhängen från Pilgrim och ett nagellack från Isadora "wondernail"..

Och ikväll blir det bio med favoriten, vi ska se "Sommaren med Göran" ! har hört att den ska vara bra, framförallt rolig så det håller jag tummarna för. Nej nu ska jag vänta på att få lite mat i magen och underhålla mig med The Hills så länge.

Här kommer bilder på dagens inköp, men hittade tyvärr ingen bild på nagellacket men det var ett rosa som hette "Smashy Cerise, nr 119"...



  



xoxo


090827

Hej! var inte igår.. hoppas allt är bra med er med mig är det jätte bra.

Tänkte bara skriva att jag gjort precis som alla andra, jag skickat ett sms till 118100 och frågade "vem är Natalie Eriksson?" och det här svaret fick jag...

"Natalie Eriksson är en glad tjej med mycket energi. Hon har en förmåga att alltid vara i centrum, och det gillar hennes vänner lika mycket som hon själv.

Hehe stämmer riktigt bra in på mig faktiskt!

Det var allt för nu...

xoxo

090807

Heeej bloggen!
Hur är allt med er? hoppas det är okej..

Vaknade upp för drygt 1½ timma sen, har käkat lite frukost och nu sitter jag och beställer lite saker från H&M.
Blev ett 3-delat bikini set och en klänning på rean. Gick på totalt 200kr, grymt billigt. Hoppas bara allt passar nu då.

Känner att jag behöver en ny bikini till turkland! på tal om de.. hoppas jag verkligen att vi kan boka i början av nästa vecka när jag är ledig. Om flygbiljetterna ens finns kvar som vi kollat på. Kommer bli så jävla kul när vi väl åker.

Jobbar idag också, börjar 16 och slutar 22:15! jag avskyr och stänga.. kommer hem så himla sent. Dessutom ska jag upp rätt så tidigt imorgon för då jobbar jag 11-18, på söndag 8-15 och måndag 17-21. Har inte så många jobb-dagar kvar på Coop längre. Min sista arbetsdag är den 30e agusti. Känns helt okej och sluta! har jobbat där i 2 år nu och jag vill inte jobba på Coop hela mitt liv. Jag vill prova på något nytt.

Så snart blir det bye bye Coop. Tycker synd om dom som kommer jobba kvar där! haha men men...

Nu tänkte jag visa upp vad jag beställt sen ta och kolla lite på TV ;D

    
Klänningen som jag beställde och även hela de där bikini setet
som finns ovan på bilden plus att jag beställde bandeau toppen också.

Som ser ut såhär...



Puss från mig

Grattis!

Grattis Karo till lilla Davian! välkommen till stora världen =)

RSS 2.0