Nyårsafton!

Hej allihopa!

Vill bara önska er alla ett GOTT NYTT ÅR..
Jag hoppas ni får en lika underbar och rolig kväll som jag kommer få ;)

Jag ser verkligen fram emot ikväll/inatt, här ska det festas rejääält.

Det var allt jag har och skriva idag vi hörs imorgon när jag lär vara bakis...


Ett test!

Gjorde precis det här testet.. hade inget och göra. Kolla...





Skotokig kan man väl kanske säga att jag är och tycker även jag är en relationsexpert ;) men visst tycker jag nog att jag alltid hittar rätt ;D får ju bara de bästa!

Gör testet här och se vem ni blir? http://testadigsjalv.se.msn.com/noje/sexandthecity/Start.aspx


Dagen innan nyår!

Wohooo! jag fick tillbaka min dator tidigare än väntat. Men fortfarande verkar inte viruset vara borta.. vet inte vad jag ska göra åt det =O hjälp någon?

Åååh ville egentligen bara skriva att det är nyår imorgon och jag längtar som FAN.. det ska bli så himla mysigt och äta middag hemma hos Annika imorgon med alla och sen åka vidare och träffa favoriten och kompisarna. Har ju laddat upp med dricka, hoppas de räcker bara ;D jag kommer väl inte kunna stå på benen imorgon natt haha.

Har suttit och målat naglarna fina och noppat ögonbrynen.. blir och raka benen lite senare så att jag slipper göra det imorgon. Allt annat jag ska göra imorgon kommer ta så himla lång tid. Locka håret, sminka mig, klä på mig, duscha osv... :P

Blir detta och dricka imorgon bland annat:





Njaeee. det var allt för idag. Bloggar imorgon en snabbis innan jag går ut..

Chao


091229

Heej Heej! ville bara skriva att jag inte kommer ha någon dator på några dagar så kommer ej kunna blogga. Just nu bloggar jag från min mammas mini dator men tycker den är så himla jobbig så bloggen får helt enkelt vänta tills min dator är tillbaka hos mig.

Hörs om några dagar!

Puss


Måndag

Hej bloggen! hoppas allt är bra. Igår spenderade jag i princip hela kvällen hos min syster med alla tjejer och lilla Elias och hade en mys julmiddag och wii kväll och det var faktiskt otroligt kul och kunna umgås med alla. För jag träffar inte alltid alla tjejerna lika ofta som dom själva träffar varandra!

Så tack syster och alla tjejer för en underbar kväll och tack alla som bidrog med något.. maten blev ju JÄTTE GOD =)

Idag har väl inte varit den allra roligaste dagen, har suttit och överfört allt från datorn till USB eftersom jag fått någon slags virus på datorn ska min pappa ta med den till jobbet imorgon och få den fixad och eftersom jag inte vet om dom måste reboota datorn, överförde jag allt för och vara på den säkra sidan.

Sen har jag cyklat lite på min nya motionscykel som jag fick i julklapp och även sytt lite haha.. nu låter jag väl som en gammal mormor eller något men hade en knapp som hade lossnat från ett plagg och hål i ett par mjukisar och eftersom jag ändå inte hade något bättre för mig fixade jag det =P

Har även just suttit och kollat på sjukaste programmet, om människor i USA som adopterar apor och har som bebisar. HELT JÄVLA SJUKT! de klädde på aporna i massa olika klänningar, gav dom tårta och munkar till mat och gick ut på restauarang och åt med dom. Är det bara jag eller är vissa helt veck i USA? =O

Nej det får vara allt för idag... känner inte att jag har mycket och blogga om.
Så vi hörs imorgon

BYE


Bilder från julafton =)

Jag


Nicole


Min underbara pappa <3


Min underbara mamma <3


Mamma, pappa och Nicole


Nicole glad som fan


Haha pappa rolig som vanligt ;D


xoxo


Mellandagsrea och julklappar!

Japp! nu har jag varit i centrum och shoppat lite. Blev dyrare än jag velat men nu är de färdig shoppat här i Sverige. Får shoppa sen i England i Januari när jag åker dit för där är allt mycket mycket billigare.

Primark som gäller när jag är där ;P

Nej men det jag köpte i centrum var JetSet klockan i vitt, en pyjmas, en tröja från Ginatricot och en liquid eyeliner.

Jag lovade ju att visa vad jag fick i julklapp så här kommer lite bilder! enjoy ;)







Hihi, detta fick jag som är ovan: Underkläder, Chanel örhängen, Buddha lampa, Prison Break boxen nr3, Pengar (som jag la till och köpte JetSet klockan för), Sängkläder, Popcornmaskin, Motionscykel och drick glas.. tills när jag flyttar hemifrån. När det nu blir av ;D

Och så fick jag en resa till ENGLAND med min mamma i Januari som jag nämde ovan.

Bästa julen. Riktigt glad för allt =D


091226

Hej hopp! sorry inte bloggat på några dagar, men känner att jag varit rätt busy nu när det varit julafton och allt ;) har inte ens hunnit visa er vilka fina klappar jag fick på julafton men det kommer ska ni se.. har bilder och allt liggandes på datorn men just nu är jag hemma hos min syster så kan inte lägga upp dom!

Sov hos min syster igår tills idag.. vi ska kila upp till centrum och spana in mellandags rean, hoppas bara inte den är som de vanliga "reorna" butikerna brukar ha för det är bara SKIT saker, saker ingen köper.

Åt julmiddag igår igen med familjen, det var riktigt gott och mys. Jag kommer väl vara trött på all julmat nästa vecka för jag ska äta samma mat idag igen och även på söndag när jag ska på middag hos min syster hahaha.

Nej då! det blir skit bra =) jag älskar julmaten och man äter de bara en gång om året ändå.

Nu ska jag och min syster ta och få i oss lite frulle sen börja göra oss iordning så jag bloggar lite senare när jag kommer hem och visar vad jag köpt! om jag ens köpt något..

Vet en sak jag ska köpa iallafall för pengarna jag fick av min syster på julafton! ni får se vad de blir hihi

CHAO FOR NOW


Jag vann!!!

Heeej bloggen! jag tror det absolut bästa har hänt mig idag.. som ni säkert inte vet så följer jag Izzas blogg som var med i programmet "Mammas pojkar". Och härom dagen så när jag var inne och läste hennes blogg (vilket jag gör varje dag) så hade hon en tävling i bloggen och självklart var jag med.

Man skulle lämna en kommentar och den som hade bäst anledning till och vinna julklappen skulle vinna! och jag skrev direkt vad jag kände från hjärtat och nu ikväll när jag gick in för och läsa hennes blogg så stod min kommentar på hennes blogg och jag var VINNAREN!

Alltså jag är SÅÅÅÅÅ GLAAAAAAAAAAAAAAAAD =D

Jag kommer få hem världens erotik paket och jag är super lycklig! ;)

Det här är i julklappen (se bild)

Har precis mailat Izza, så hoppas hon inte glömmer och läsa hennes mail.
Jag ser fan upp till henne, hon säger precis vad hon tycker och tänker
I LIKE IT!

=)


091222

Idag är det tisdag och det är ungefär bara 2 ½ dag kvar till julafton =) det jag ser mest fram emot på julafton är nog maten haha.. jag vet inte varför men jag är jätte sugen på julmat.

Och jag är nog som en liten barnunge men jag längtar till kalle ankas jul också! det år så HIMLA bra.. så nu är det nästan dags för nedräkning. Ska bli kul och ge bort lite klappar också, speciellt när det är till folk som man älskar så himla mycket.

Jul innebär mycket mys och kärlek, I LOVE IT!

Det var allt för nu, bloggar senare...


Bakat pepparkakor!

Heej! idag har jag varit så duktig och bakat lite pepparkakor, eller ja haha massor blev det =) men tur det mamma ska ta med sig några till jobbet och bjuda på julfika på juldagen.

Anledningen till att jag ville baka pepparkakor var för att jag inte gjort de i år.. inte heller har jag bakat lussebullar så kände att det var dags ;) kommer inte äta så mycket av dom men det var skit roligt och baka ändå.
Hahaha men det var jävligt svårt, för det första var degen så jävla hård och sen använde jag för lite mjöl under själva degen så den fastnade hela tiden så fick jag göra om massor av gånger. Och inte bara de första satsen som gick in i ugnen blev alldeles för tjocka och den andra satsen blev typ för tunna =P

Äsch men jag lyckades ganska bra! se efter själva ;) vad tycker ni?







=)


091220

Nej nu blir jag typ trött, eller snarare ledsen. Alla bara dör! alla som är duktiga på det dom gör, väl kända ansikten och vad ska man säga människor som man "alltid" kommer minnas.

Här är bara några som försvunnit senaste året...

Natasha Richardson, Michael Jackson, Brittany Muprhy och Patrick Swayze.










=/


Ny idé!

Jaha nu har jag gått och fått en ny idé.. ovanligt? näe =D

Jag ska börja samla på "Absolut vodka skal". Jo.. jag tycker dom är häftiga och skit snygga. Tycker det skulle vara skit snyggt och ha dom stående på hyllan hemma! och jag har en speciell plats där jag vill att dom står måste bara rensa på all sprit jag faktiskt har stående förutom två champange flaskor som jag fick när jag tog studenten, för dom ska jag spara tills jag blir riktigt riktigt gammal hahaha.

Ja.. men fan det här tycker jag låter bra! jag samlar på en sak hittills och det är på disneyfilmer. Så det här ska bli min andra sak jag börjar samla på.

Såhär ser några av skalen ut:



<3


Lördag 19/12

Heeej bloggen! idag är jag super trött från gårdagen.. gick ju på bio med favoriten och såg filmen "Avatar" och faktiskt så var den inte alls som jag hade trott. Den var riktigt riktigt bra. Absolut en film jag rekommenderar till er och gå och se eller bara vänta tills den kommer ut på DVD ;)

Filmen började klockan nio igår kväll och den var klar vid 12 igår kväll/natt. Och mot slutet hade jag fruktansvärd huvudvärk eftersom jag knappt sov något dagen innan under natten. Eftersom vi gick på premiären var det fullsatt med folk men vi hade reserverat platser och vi fick absolut dom allra bästa!

Var väldigt skönt att det inte var jobbigt folk som var och såg den igår, alla var knäpp tysta och skrattade bara när alla gjorde det hehe.

Ja så idag har jag inte alls gjort mycket.. jag och favoriten vaknade runt 14, eller ja jag gjorde det iallafall =) har bara legat och slappat dvs. kollat på TV!

Och gör detsamma nu och tänker fortsätta med det så vi hörs imorgon skulle jag tro...

Chao <3


Bio ikväll!

Japp, ikväll ska jag och favoriten på bio.. men först blir det lite käk någonstans i centrum.
Bion börjar kl 21 och håller på i nästan 3 timmar och filmen vi ska se är: AVATAR!

Det är egentligen inte alls min typ av film jag brukar välja om jag ska gå på bio men den här gången gjorde jag det för favoritens skull. För favoriten går alltid för min skull.

Hoppas bara filmen är bra annars lär det inte alls bli kul och sitta där i 3 timmar hahaha..

Njaa.. så ehm jag skriver nästa blogg inlägg någon gång imorgon!



Chao


091218

Tänkte skriva ett kort och snabbt inlägg idag, känner mig inte på topp i humöret för och blogga men ville ändå skriva några rader.

Var och hämtade ut mitt paket imorse och kom hem och provade skorna.. och visst passade dom men dom var ganska så trasiga lite här och var, så blev väldigt besviken på att personen som lagt ut dom på Tradera ej skrivit det i auktionen. Mailade personen jag vunnit dom av och hon kom med bortförklaringar men sa att hon självklart skulle stå för kostnaderna hos skomakaren.

Så jag gick upp och lämnade in dom hos skomakaren och han fattade inte vad personen hade gjort med skorna. Han tyckte väl jag var dum i huvudet som köpt dom.. men men vad gör man när man faller för ett par skor?

Hämtade även ut min blazer som jag beställt och den satt väl si sådär men jag valde att spara den iallafall, jag kan ju som sagt ha den och jag vill ju ha den på nyår!

Var även en sväng på systemet och köpte min nyårs dricka, blev en champange och 8 xider.

Nu lääängtar jag verkligen till nyår.. gör inte ni???

Längtar verkligen till 12 slaget ;)

Nääe nu ska jag kila! skriver ett till kort inlägg ovanför.

Puss


Snökaos ute idag..

Ja, det är riktigt mycket snö ute idag! både på marken och det faller ner precis lika mycket från himmelen. Det ser så vackert ute men det är inte lika kul när man vill gå ut i det där ovädret.

Skulle ha begett mig upp till centrum med min syster, men ingen av oss vill ut i det här kaoset haha så vi ska avvakta lite och se om det snart slutar snöa!.. samtidigt känns de väl som att man inte ska klaga. Jag menar jag sa ju faktiskt att jag ville ha massor av snö till julafton och nu verkar det som att min önskan gick i uppfyllelse.

*Peppar, peppar slå i trä*

Nja det finns inte så mycket och göra..  så jag ska nog ta en dusch och klä på mig nu. Sätta mig och glo tv tills jag ser hur vädret blir om någon timma eller något. jag kommer ändå behöva ge mig upp till centrum för har förhoppningsvis två paket och hämta ut. Kavajen jag beställt och mina stövlar som jag vann på Tradera.

Så ja.. jag bloggar lite senare.

Puss


Hjälp mig !

Tänkte införskaffa mig en sådan här snygg Jetset klocka efter jul om de nu kommer finns kvar då.. men kan inte avgöra vilken jag tycker är snyggast.

Vilken tycker ni är snyggast? =)



xoxo


Julklappar!

Så ja, nu är alla julklappar klara! nu har jag inte en enda kvar och köpa och det känns förjävligt skönt. Det är inge vidare kul och springa ute i alla affärer bland hysteriska människor som julhandlar deras sista klappar. Jag gjorde det idag och det var hur långa köer som helst och de flesta var otrevliga och knuffades för och komma längst fram i kön. Usch!

Men jag trängde mig hahaha =)

Mår väl lite sådär idag också, båda mina föräldrar är sjuka med halsont och förkylning och igår hade jag huvudvärk men idag känner jag att jag har lite ont i mina halsmandlar så nu hoppas jag inte att jag går och blir sjuk inför jul. För det skulle SUGA HÅRT.

Njae.. de var väl allt för nu. Nu ska jag fortsätta och ligga här i sängen och lyssna på bra musik.




Adios amigos!


Blazern =)

Tänkte visa upp snygga blazern som jag beställde idag som jag också HOPPAS passar mig när den väl kommer! håller tummarna.

Här är blazern i grått...


Men jag köpte den i svart...


NATURLIGTVIS! Love black <3

xoxo


tisdag

Nu är det bara 9 dagar kvar till julafton och det märks både inne och ute! Inne sitter allt julpynt uppe, granen (för och inte nämna alla julklappar som ligger under hihi, min familj verkar ha varit väldigt snälla i år.. visst tomten?) står framme och det fjärde adventsljuset är sist kvar att tändas.

Och ute är det riktigt kallt, människor är ute och julhandlar och massor av snö ligger på marken.. åh det är så underbart tycker jag =)

Skönt att man snart handlat klart alla klappar... har bara en person kvar och handla åt, en mycket speciell person =D hehehe

Fick mitt paket från H&M idag också med min nyårs tunika i och även fast den inte riktigt såg ut som jag hade trott från början blev hela outfiten J*VLIGT snyggt iallafall, om inte bättre ;P I'M LOOKING FORWARD TO NEW YEARS!

Dessutom beställde jag en snygg "boyfriend" blazer idag som borde komma på torsdag som jag tänkt ha på mig som "jacka" på nyår. Och NEJ jag kommer ej frysa. Kommer ha halsduk och vantar plus att mina kläder är rätt så varma haha "säger vi". Men vill man vara fin får man lida pin.

Njae.. nu tycker jag att ni får två fina bilder som jag tagit, kanske bloggar lite senare igen!


Såhär såg det ut, utanför mitt fönster för ungefär en vecka sen...


Och såhär såg det ut tidigare idag...


Hörs senare.. CHAO!


Jason Derulo - Whatcha say

Min favorit låt just nu!

LYSSNA..



xoxo


...

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra! haha ja det har snöat lite idag och jag tycker det är supermysigt.. jag hoppas det kommer ännu mer snö till jul och nyår, kommer inte ihåg sist det fanns snö eller snöade på julafton?

Snälla SNÖ kom till julafton =)


Grattis Mamma på födelsedagen!

Hipp hipp hurra till dig mamma, jag hoppas du får VÄRLDENS bästa födelsedag =)

JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT <3



STOR kraaam till dig

xoxo


Tradera

Ja! jag är BESATT av Tradera.. men anledningen till att jag bloggar såhär sent är för att jag suttit uppe för och buda på ett par stövlar som jag verkligen ville ha. Det är ett par stövlar som jag hade för typ 2-3 år sen som var mina favoriter som tyvärr gick väldigt sönder eftersom jag valde att INTE klacka om dom =/

Men sen var jag ute och kika på Tradera och hittade dom nya i min storlek så nu passade jag på och fightas med andra på tradera för och vinna dom och jag VANN =D vann dom för totalt 200 lappen med frakt och allt. Tycker det är ett kap. Men denna gång SKALL jag klacka om dom så de håller längre, punkt slut haha.

Det ända lilla problemet är att jag inte är helt säker på om jag hade 40 i dom sist eller 41... dessa är nämligen i storlek 40 så jag håller verkligen tummarna för att de ska passa mig, men de löser sig nog!

Här kommer lite bilder på dom iallafall.. sen ska jag lägga mig och sova...



GODNATT!!!


091210

Ho ho ho! min nedräkning har börjat det är idag 14 dagar kvar till julafton, alltså exakt 2 veckor =) och idag satte jag och min mamma upp vår lilla gran. Det är först nu jag får "riktig" julstämmning.. jag ser så fram emot julafton och nyår.

Har dock inga nyårslöften ännu.. men ska nog komma på några ;)

Vill *stolt* visa upp vår lilla "mini" gran hehehe



Hoppas tomten tycker jag har varit snäll i år (a)

xoxo


Snygga armband..

Hitta dessa armband, tycker det var lite coola sådär! snyggt om man har flera stycken ihop ;P

Vad tycker ni?




Och de var inte speciellt dyra heller, 69:50:-

xoxo


Nyårs outfit!

Jajamen här kommer det.. de här är en liten smyg titt på hur min outfit kommer se ut på nyår! ååh jag längtar =)




Hur jävla snyggt som helst ;)

xoxo


Armbandet

När jag var i Lanzarote för några veckor sen, hittade jag ett jätte gulligt armband som jag dock aldrig köpte. Vet inte riktigt varför jag inte köpte det.. de blev bara som de blev.

Men nu när mina föräldrar varit där, lyckades jag beskriva hur det såg ut och gissa vad jag fick idag när dom kom hem? jo... ARMBANDET =D



Inte världens bästa bild, eftersom de
är en mobil bild!

Men har inte jag världens bästa föräldrar?

JO <3


091205

Heeej bloggen! nej det var inte igår. Men vissa dagar känner man helt enkelt mer för och blogga än andra dagar och idag är en sån dag då jag vill blogga. Hoppas allt är bra med er.

Just nu kan det inte bli så mycket bättre känner jag. Jag har precis varit inne på cdon och impuls handlat lite. Cdon hade nämligen ett skit bra erbjudande på disney filmer och eftersom jag samlar, beställde jag några till min samling jag redan har =)

de hade:
1 för 99kr
3 för 249kr
5 för 399kr

Ehm.. och jag hade en liten rabattcheck som jag utnyttjade så självklart valde jag 5 filmer för 399kr (minus min rabattcheck. Så jag betalade bara ca 300kr totalt för filmerna + frakt. Och jag räknade ut att jag tjänade dryga 400 kr med deras erbjudande hihi.

WOHOOO! super bra ;)

Beställde: Mulan, Pocahontas, Bernard & Bianca, Bernard & Bianca i Australien och The adventures of Ichabod & Mr. Toad.

Och just nu sitter jag bara och kollar på "Daddy's girls" och väntar på favoriten =)

Hahaha ja det var väl allt för den här gången...

See ya don't wanna be ya

xoxo


RSS 2.0