Julklappar!

Så ja, nu är alla julklappar klara! nu har jag inte en enda kvar och köpa och det känns förjävligt skönt. Det är inge vidare kul och springa ute i alla affärer bland hysteriska människor som julhandlar deras sista klappar. Jag gjorde det idag och det var hur långa köer som helst och de flesta var otrevliga och knuffades för och komma längst fram i kön. Usch!

Men jag trängde mig hahaha =)

Mår väl lite sådär idag också, båda mina föräldrar är sjuka med halsont och förkylning och igår hade jag huvudvärk men idag känner jag att jag har lite ont i mina halsmandlar så nu hoppas jag inte att jag går och blir sjuk inför jul. För det skulle SUGA HÅRT.

Njae.. de var väl allt för nu. Nu ska jag fortsätta och ligga här i sängen och lyssna på bra musik.




Adios amigos!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Få fler besökare till din blogg genom att bli medlem här! http://www.viraltrafik.se/?marschia. Det funkar=)och är gratis

2009-12-16 @ 17:16:44
URL: http://marschia.blogg.se/
Postat av: Evelina

hej! jag är med och tävlar om att bli veckans blogg, och skulle uppskatta om du kunde gå in och rösta på mig(nr 7), eftersom det är första gången jag är med i en sån tävling så vill jag ju inte faila totalt :) kram!



http://mmichelleaalfredsson.blogg.se/2009/december/lets-rock-the-week-blog.html#comment

2009-12-16 @ 17:24:29
URL: http://evelinautterdahl.blogg.se/
Postat av: Emelieviktorsson

SKÖNT att du har alla klappar färdiga. Själv tänkte jag inhandla de sista den 23e tillsammans med 98% av Sveriges befolkning! Tjoho!

2009-12-16 @ 17:28:48
URL: http://emelieviktorsson.blogg.se/
Postat av: amandaaamanda

det är jätte kul med julklappar ju :D

2009-12-16 @ 17:36:03
URL: http://dimalimsliv.blogg.se/
Postat av: FRIDAHCHARLOTTA

MYYYYS! :) Förresten, OM du har tid, så får du gärna svara på frågan "Om du fick välja EN person att intervjuva, så är det.." .. Här :D http://fridahcharlotta.blogg.se/2009/december/journalistiken-ar-tipptopp.html#comment .. Stor kram:)

2009-12-16 @ 17:39:11
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0